Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v2

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

To νήμα προορίζεται για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τρέχουσες προσφορές και μόνο.

Επίσης, για μηνύματα τα οποία διευκρινίζουν το πλαίσιο μιας προσφοράς (διαθεσιμότητα, χρονική διάρκεια) ή αντιπροτείνουν μια τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά.

Προκειμένου να κρατάμε το νήμα κατά το δυνατόν λιτό για την ταχύτερη ενημέρωση της κοινότητας, τα μηνύματα που δημοσιεύονται εδώ πρέπει να περιορίζονται στην ενημέρωση.

Oι απολύτως καλοδεχούμενες και θεμιτές συζητήσεις σχετικά με γνώμες και απόψεις για το αν ένας προσφερόμενος τίτλος είναι αξιόλογος κτλ. πρέπει να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των παιχνιδιών.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ένα πακέτο τίτλων, η συζήτηση μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα γενικά νήματα για το gaming ή τα καταστήματα/sites που προσφέρουν το πακέτο.

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Συνιστάται πάντα να ελέγχετε οι ίδιοι την αξιοπιστία των καταστημάτων που επιλέγετε για αγορές, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται ή δηλώνονται σε sites αναζήτησης ή συγκέντρωσης ανακοινώσεων προσφορών!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ αξιόλογη προσφορά της πλήρους έκδοσης ενός πολύ αξιόλογου παιχνιδιού.

-60% στο Northgard: The Viking Age στο GOG.

Πάρα πολύ ωραίο RTS, με πολύ όμορφη αισθητική και πλήρες, καλοδουλεμένο και δύσκολο gameplay που δείχνει την αξία του πέρα από το campaign, όταν ο παίκτης μπει σε διαφορετικά modes. Είχα γράψει στο σχετικό θέμα και δυστυχώς το άφησα γιατί παραήταν βαρύ για το μπρίκι μου και με εκνεύριζε. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Erica θα το χτυπήσω είναι από τα παιχνίδια που μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον, από τότε που βγήκε, και δεν είναι πολλά 😄😄

Αν και από ότι λένε είναι σύντομο.

Αλλά με 2,50 ευρώ το χτυπάς άνετα.

Επεξ/σία από eko13
  • Like 2

3 ώρες πριν, eko13 είπε

To Erica θα το χτυπήσω είναι από τα παιχνίδια που μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον, από τότε που βγήκε, και δεν είναι πολλά 😄😄

δεν ειναι παιχνιδι το Erica , ειναι καθαρα ταινία 

17 λεπτά πριν, eko13 είπε

Και το beyond two souls που είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, παρόμοιο στυλ είναι, απλά έχει γραφικά αντί για ταινία.

οχι  αυτο λεω , τα beyond two souls, heavy rain  κτλ και μενα μου αρεσαν αλλα ειναι λιγο περισσοτερο παιχνιδια , πχ κινεις εσυ τον χαρακτήρα, στο αλλο δεν κανεις και πολλα απλα παιζει η ταινια και παιρνεις καποιες αποφάσεις 

Μαλλον τιμωρησε τις διαρροες και το primegaming δεν εχει το Football Manager 2021 οπως ειχε διαρρευσει.

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered on Origin

Frostpunk: Full Game for PC on GOG.com

και Journey to the Savage Planet

Τα κυρια παιχνιδια.

• Like 3

12 ώρες πριν, eko13 είπε

Σύντομο είναι αν παίξεις μία φορά. Επειδή όμως είναι παιχνίδι όπου οι αποφάσεις που θα πάρεις αλλάζουν τη ροή αλλά και το τέλος, έχει replay-value :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικό πακέτο με όλα τα Batman Arkham και Lego Batman για 13 ημέρες ακόμη

https://www.humblebundle.com/games/wb-batman-collection?hmb_source=&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_1_c_wbbatmancollection_bundle

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 4

2 ώρες πριν, eko13 είπε

Μαλλον τιμωρησε τις διαρροες και το primegaming δεν εχει το Football Manager 2021 οπως ειχε διαρρευσει.

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered on Origin

Frostpunk: Full Game for PC on GOG.com

και Journey to the Savage Planet

Τα κυρια παιχνιδια.

Εμένα μου το δίνει πάντως

image.png.31728af22ae9ac6afcbf25b510567dbc.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το Frostpunk - Full Game πολύ το ζαχαρώνω πάντως και είναι και η έκδοση του GOG, αν κάποιος δεν το θέλει ευχαρίστως να συζητήσω ανταλλαγή κλπ, αν πρόκειται ασφαλώς για bundle με CD keys (δεν ξέρω πώς λειτουργεί το prime gaming)

Επεξ/σία από Tobajara

1 λεπτό πριν, Tobajara είπε

Αυτό το Frostpunk - Full Game πολύ το ζαχαρώνω πάντως και είναι και η έκδοση του GOG, αν κάποιος δεν το θέλει ευχαρίστως να συζητήσω ανταλλαγή κλπ.

Ειχε δωθει πριν λιγο καιρο δωρεαν απο επικ.

9 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Αυτό το Frostpunk - Full Game πολύ το ζαχαρώνω πάντως και είναι και η έκδοση του GOG, αν κάποιος δεν το θέλει ευχαρίστως να συζητήσω ανταλλαγή κλπ, αν πρόκειται ασφαλώς για bundle με CD keys (δεν ξέρω πώς λειτουργεί το prime gaming)

Εκτός από τα epic που κάνεις λινκ τα accounts, στις υπόλοιπες πλατφόρμες δίνει κωδικούς για claim.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...