Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

To νήμα προορίζεται για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τρέχουσες προσφορές και μόνο.

Επίσης, για μηνύματα τα οποία διευκρινίζουν το πλαίσιο μιας προσφοράς (διαθεσιμότητα, χρονική διάρκεια) ή αντιπροτείνουν μια τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά.

Προκειμένου να κρατάμε το νήμα κατά το δυνατόν λιτό για την ταχύτερη ενημέρωση της κοινότητας, τα μηνύματα που δημοσιεύονται εδώ πρέπει να περιορίζονται στην ενημέρωση.

Oι απολύτως καλοδεχούμενες και θεμιτές συζητήσεις σχετικά με γνώμες και απόψεις για το αν ένας προσφερόμενος τίτλος είναι αξιόλογος κτλ. πρέπει να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των παιχνιδιών.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ένα πακέτο τίτλων, η συζήτηση μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα γενικά νήματα για το gaming ή τα καταστήματα/sites που προσφέρουν το πακέτο.

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Συνιστάται πάντα να ελέγχετε οι ίδιοι την αξιοπιστία των καταστημάτων που επιλέγετε για αγορές, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται ή δηλώνονται σε sites αναζήτησης ή συγκέντρωσης ανακοινώσεων προσφορών!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέο πακέτο από Fanatical με όνομα Fanatical Favorites. Έχει καλύτερο πράγμα από τα πολύ φθηνά αλλά βγαίνει από 4 μέχρι 3 ευρώ το παιχνίδι. Το Beholder 2 λέει τίποτα; Το ένα μου άρεσε.

https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/fanatical-favorites-build-your-own-bundle

• Like 1
  • Απαντ. 5,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απεβίωσε ο σερβερ ( 500 error )

edit: Έστρωσε!

Για ενεργοποίηση του κλειδιού στο steam μέσω κινητής συσκευής, εδώ: https://store.steampowered.com/account/registerkey?key= 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στελνουν το κλειδι μεσω εμαιλ?? Δεν μπορω να το βρω πουθενα...

Ακυρο ολα καλα. Απλα καθυστερησε αρκετα να ερθει εμαιλ και να μου δωσουν τον κωδικο!

Επεξ/σία από sephirothsw
Δημοσ.

Αν στείλει email με την παραγγελία σου στα 0 ευρώ τότε πατάς το λινκ και σε πάει σε σελίδα που φαίνεται το κλειδί για steam.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τον βρήκα μέσα από το λογαριασμό στη σελίδα.....ήμουν και στη δουλειά και γινόταν στα κλεφτά η διαδικασία....ευτυχώς τα κατάφερα...

Η εγγραφή και η "αγορά" έγινε στις 13:30 περίπου. μέχρι τις 17:00 που έκανα τη διαδικασία μέσα από τη σελίδα της Bandai για να βρω τον κωδικό, email δεν είχα λάβει ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

πας στη σελίδα τους,
κάνεις log-in,
πας στο λογαριασμό σου,
πατάς στο "Your orders"
πατάς στο "Download" δίπλα από το "Delivery:" που είναι δίπλα από το εικονίδιο παιχνιδιού και κάτω από το όνομά του.
ανοίγει νέα σελίδα
και έχει ένα κουμπάκι, κάτω από το κίτρινο "instructions",
αν θυμάμαι καλά κοκκινο-> που το πατας για να δεις τον κωδικό (reveal κι έτσι)
μετά πας στο steam και κάνεις το redeem
(είτε μέσα από την ίδια την εφαρμογή, είτε από το λινκ που έδωσε πιο πριν ο φίλος "7nisiotis")

Επεξ/σία από SoullessRider
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SoullessRider είπε

Αν πατήσεις το instructions τι βγάζει?? 

Spoiler

To activate and download your purchase, please follow the steps below:

If you don't have a Steam account:
1. Create a new account at: https://store.steampowered.com/login/
2. Download and install Steam.
3. Launch Steam and log into your Steam account
4. Click on '+Add a game...' in the bottom left corner
5. Enter your activation key.
6. You will then see your game in the 'Library' - click on 'Install'.
7. Once installed, click 'Play'.

If you already have a Steam account, follow steps 3 onwards.

Απλά οδηγίες. Λογικά θα το βρω αύριο κάπου 😛 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...