Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

To νήμα προορίζεται για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τρέχουσες προσφορές και μόνο.

Επίσης, για μηνύματα τα οποία διευκρινίζουν το πλαίσιο μιας προσφοράς (διαθεσιμότητα, χρονική διάρκεια) ή αντιπροτείνουν μια τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά.

Προκειμένου να κρατάμε το νήμα κατά το δυνατόν λιτό για την ταχύτερη ενημέρωση της κοινότητας, τα μηνύματα που δημοσιεύονται εδώ πρέπει να περιορίζονται στην ενημέρωση.

Oι απολύτως καλοδεχούμενες και θεμιτές συζητήσεις σχετικά με γνώμες και απόψεις για το αν ένας προσφερόμενος τίτλος είναι αξιόλογος κτλ. πρέπει να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των παιχνιδιών.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ένα πακέτο τίτλων, η συζήτηση μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα γενικά νήματα για το gaming ή τα καταστήματα/sites που προσφέρουν το πακέτο.

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Συνιστάται πάντα να ελέγχετε οι ίδιοι την αξιοπιστία των καταστημάτων που επιλέγετε για αγορές, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται ή δηλώνονται σε sites αναζήτησης ή συγκέντρωσης ανακοινώσεων προσφορών!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Δίνουν κλειδί για Steam; Όχι ε;;

στο GOG λεει οχι steam
1) Γραφεσαι στο GOG 
2) κατεβαζεις την πλατφορμα
3) βαζεις το GWENT να κατεβαινει
4) πατας το link και κανεις claim το Witcher 
5) το αγοραζεις για 0€ και το προσθετεις στο λογαριασμο σου

• Like 4
Δημοσ.

Εχθές που έκανα κι εγώ αυτή την διαδικασία πάτησα πρώτα στον σύνδεσμο που μας έδωσε το παιδί, κατέβασα το card game μετά ξανά έκανα claim free Witcher, μου έβγαζε ότι θα πρέπει να πληρώσω 1. 39 και πήγαινα στο επόμενο βήμα μου έβγαζε 0 free και μετά μπήκε στην συλλογή μου. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, stevene1981 είπε

Εχθές που έκανα κι εγώ αυτή την διαδικασία πάτησα πρώτα στον σύνδεσμο που μας έδωσε το παιδί, κατέβασα το card game μετά ξανά έκανα claim free Witcher, μου έβγαζε ότι θα πρέπει να πληρώσω 1. 39 και πήγαινα στο επόμενο βήμα μου έβγαζε 0 free και μετά μπήκε στην συλλογή μου. 

Ολη η υποθεση ηταν να πατησω το λινκ απλα επειδη ημουν ηδη γραμμενος πηγα μεσα απο το account.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Civ VI δωρεάν στο Epic Store..

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν συνεννοούμαστε, φοβάμαι, κι όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει banhammer.

Υπενθυμίζω, για απολύτως τελευταία φορά, ότι το νήμα προορίζεται, αποκλειστικά και μόνο

1. Για ανάρτηση τρεχουσών προσφορών (όχι "διαρροών", φημών κτλ.) με σύνδεσμο καθαρό προς την πηγή της προσφοράς (όχι μέσω site που συγκεντρώνουν προσφορές και προφανώς όχι referrals).

2. Διόρθωση αντικειμενικών αστοχιών σε τέτοια μηνύματα (π.χ. λάθος τιμή, διαθεσιμότητα, διάρκεια προσφοράς) ή τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά (κοινώς, το αν κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα ή όποτε σε καλύτερη τιμή είναι αδιάφορο). 

3. Απορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τυχόν παραμέτρους/προϋποθέσεις της προσφοράς (εγγραφές σε newsletters, βήματα για ολοκλήρωση της διαδικασίας κτλ.)

Κατά τα λοιπά, το αν σας φαίνεται η τιμή καλή, ο τίτλος ενδιαφέρων κτλ. είναι παντελώς άσχετα με το παρόν νήμα. Αυτού του είδους οι συζητήσεις, σε κόσμιο πάντοτε πλαίσιο, είναι απολύτως θεμιτές και καλοδεχούμενες, αλλά είτε στα νήματα των ίδιων των τίτλων, είτε των clients που προσφέρουν τους τίτλους.

Επειδή όλα αυτά τα γράφουμε εδώ και μήνες, αν όχι χρόνια, και επειδή υπάρχει σχετικό επισημασμένο μήνυμα στην αρχή κάθε σελίδας, ώστε να απαλειφθεί η πασπαρτού δικαιολογία του "δεν ήξερα, δεν το είχα δει" κτλ., τυχόν επανάληψη τέτοιων άσχετων με το νήμα μηνυμάτων θα ερμηνευτεί ως αδιαφορία για τις συχνές, αναλυτικές παρεμβάσεις της συντονιστικής ομάδας και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Παρακαλώ θερμά για τη συνεργασία όλων.

• Like 7
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...