therock Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Εχω ενα ρουτερ (οχι μοντεμ) στο σαλονι που παιρνει ιντερνετ απο το adsl modem Και το μοιραζει ασυρματα. Στην αρχη το ειχα ανοικτο χωρις pass, αλλα επειται σκεφτηκα να βαλω ετσι ενα pass. Στο λαπτοπ για καποιο λογο και ενω δεν εχω ρυθμισει κατι καινουριο, καθε φορα που παω σπιτι μου ζηταει τον κωδικο. Εχω επιλεξει connect automatically, και προφανως θα χει και τη ρυθμιση να θυμαται τον κωδικο. Κινητα και αλλες συσκευες συνδεονται απευθειας κανονικα Το router ειναι Asus RP-AC68U και ειμαι σε Windows 10x64
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 On 01/06/2018 at 10:13, therock said: Εχω ενα ρουτερ (οχι μοντεμ) στο σαλονι που παιρνει ιντερνετ απο το adsl modem Και το μοιραζει ασυρματα. Στην αρχη το ειχα ανοικτο χωρις pass, αλλα επειται σκεφτηκα να βαλω ετσι ενα pass. Στο λαπτοπ για καποιο λογο και ενω δεν εχω ρυθμισει κατι καινουριο, καθε φορα που παω σπιτι μου ζηταει τον κωδικο. Εχω επιλεξει connect automatically, και προφανως θα χει και τη ρυθμιση να θυμαται τον κωδικο. Κινητα και αλλες συσκευες συνδεονται απευθειας κανονικα Το router ειναι Asus RP-AC68U και ειμαι σε Windows 10x64 δεν νομιζω οτι φταιει το Router.γιακαποιο λογο δεν κραταει το Password.α.αν εχεις προγραμμα το λαπτοπ για τα ασυρματα δικτυα ξεχωριστο απο αυτο των windows τοτε κλειστο.β.δοκιμασε να δεις για πιο νεους Drivers τυπικα για την ασυρματη καρτα αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο.επισης προληπτικα uninstall install την ασυρματη καρτα.
Επιλεγμένo σχόλιο therock Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Οχι ενταξει μαλλον ειχε αποθηκευτει σαν ελευθερο. Εκανα forget, Και μετα συνδεθηκα με τον κωδικο και τωρα τους κραταει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από therock,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα