Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα. Είμαι σε δίλημμα για αγορά πρώτου drone. Στον προϋπολογισμό μου <700 Έχω τρεις επιλογές. Spark fly more combo, phantom 3 se με 3 μπαταριες ή phantom 4 με μια μπαταρία. Μιλάω και για μτχ φυσικά. Τι θα προτείνατε?
Δεν είμαι τελείως αρχάριος γιατί έχω γύρω στις 15 ώρες με ένα hubsan x4 ενός φίλου αλλά είναι πρώτο δικό μου.
Ευχαριστώ και περιμένω τις απόψεις σας.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και γώ σε παρόμοια φάση είμαι, αν και θα ήθελα να δώσω λίγα λιγότερα. Πιστεύω οτι με το που βγεί το καινούριο MAVIC PRO την επόμενη βδομάδα θα πέσουν οι τιμές λιγάκι. Προσωπικά θα έδινα ~700 για να πάρω κανένα Mavic Pro με μία μπαταρία. Αν σκεφτείς οτι το Spark με τρεις μπαταρίες πετάει περίπου 40 λεπτά, νομίζω οτι αξίζει το Mavic Pro για τα παραπάνω που προσφέρει. Τα Phantom είναι πολύ δύσκολα στη μετακίνηση, έχω καταλήξει καλύτερα κάτι που να μπορώ να έχω στην πλάτη μου χωρίς να το σκέφτομαι παρά να πρέπει να κουβαλάω μεγάλα μπελαλίδικα πράγματα. 

Δημοσ.

Καλημέρα μάγκες,

γνώμη για αυτό; Αξίζει για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί για πρώτη φορά ή υπάρχει κάτι παρόμοιο στα ίδια περίπου χρήματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...