Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εν λόγω κινητό..απόλυτα ευχαριστημένος από τα πάντα του, τρελή μπαταρία, απολαυστική οθόνη, 6GB ram..Απλά δε γνωρίζω σε τι επίπεδα βρίσκεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

1) xiaomi redmi note 5

2) MI note 3

3) lg g6

4) MI mix 2

5,6) οποιοδήποτε άλλο κινητό κοντά στα 300 ευρώ.

Απο τα παραπάνω ποια είναι καλύτερα σε γενικό βαθμό;

Από πλευράς κάμερας που θα το κατατασσατε (πολλοί λένε ότι έχει ίδια κάμερα με honor 8)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε γενικό βαθμό έρχεται:

1) Mi note 3(10)

2)G6(9.9)

3)Redmi note 5(9.7)

4)Mi mix 2(?)εδώ άγνωστο

Σε φωτογραφίες (θα στα βάλω όπως είναι στον γενικό βαθμό)

Mi note 3

Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.7
Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.3
Ποιότητα των φωτογραφιών selfie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.1
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.6

LG G6
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 7.7
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 6.6
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.6

Redmi note 5

•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.7
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.7
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.4
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.3

Mi Mix 2

•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.0
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 7.3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 7.8
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.0
Όλες οι συγκρίσεις είναι από το Kimovil για να μην λένε κάποιοι από που είναι κτλ.....:D
Βάλε και στο παιχνίδι και το Htc u ulta.
Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Βγαλε το mi mix 2 που ειναι ψιλομαπα για τα λεφτα του στην καμερα, βγαλε και το rn5 που ειναι πιο low budget κατηγορια. 

Για το οτι εχει την ιδια καμερα το honor 8 δεν καταλαβα με ποιο το συγκρινεις. Ουτε με το g6 ουτε με το mi note 3 εχει ιδια παντως (δεν βρηκα τον αισθητηρα του, αλλα εχει διαφορειτκο διαφραγμα σιγουρα).

Σκοπος του topic ειναι να τα συγκρινουμε απλα ή ενδιαφερεσαι για αγορα κινητου;

7 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Όλες οι συγκρίσεις είναι από το Kimovil για να μην λένε κάποιοι από που είναι κτλ.....:D

Βάλε και στο παιχνίδι και το Htc u ulta.

Ελα βρε γεροντα μη με κανεις να νιωθω ασχημα! Αφου καταλαβες τι εννοουσα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Βγαλε το mi mix 2 που ειναι ψιλομαπα για τα λεφτα του στην καμερα, βγαλε και το rn5 που ειναι πιο low budget κατηγορια. 

Για το οτι εχει την ιδια καμερα το honor 8 δεν καταλαβα με ποιο το συγκρινεις. Ουτε με το g6 ουτε με το mi note 3 εχει ιδια παντως (δεν βρηκα τον αισθητηρα του, αλλα εχει διαφορειτκο διαφραγμα σιγουρα).

Χαχα τσίμπησες....:P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ότι έχει τν ίδια κάμερα το honor 8 pro με το honor 8 σκέτο εννοούσα; Δηλαδή κινητό αρχικής αξίας 500 ευρώ να έχει ίδια κάμερα με κινητό που τώρα έχει 200€'..

Σκοπός του νήματος είναι ότι έχω ήδη το honor 8 pro, αρέσει σε ένα φίλο μου να το πάρει από μένα και κοιτάζω μήπως μπορώ κι εγώ με 300 ευρώ να κάνω την αλλαγή, αλλά σε κάτι καλύτερο..γι' αυτό ρωτάω που κατατάσσεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aggeloszog93 είπε

Ότι έχει τν ίδια κάμερα το honor 8 pro με το honor 8 σκέτο εννοούσα; Δηλαδή κινητό αρχικής αξίας 500 ευρώ να έχει ίδια κάμερα με κινητό που τώρα έχει 200€'..

Σκοπός του νήματος είναι ότι έχω ήδη το honor 8 pro, αρέσει σε ένα φίλο μου να το πάρει από μένα και κοιτάζω μήπως μπορώ κι εγώ με 300 ευρώ να κάνω την αλλαγή, αλλά σε κάτι καλύτερο..γι' αυτό ρωτάω που κατατάσσεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Ευχαριστώ

Αν το συγκρίνουμε με το mi note 3 που είναι και το πρώτο ,θα σου πω ότι το Honor που έχεις στην βαθμολογία πιάνει 7.9 και το Mi note 3 στα 9.9 .

Πάντα για την κάμερα,τα υπόλοιπα στα έδειξα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή κι εγώ ασχολούμαι με kimovil, θεωρώ ότι οι βαθμολογίες είναι σταθμισμένες και σε συνάρτηση με την τιμή πάντα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το honor 8 του δίνει βαθμολογία κάμερας 9, και το honor 8 pro του δίνει 7,9...Δε στέκει

Ας το κάνω πιο λιανά. Έχεις το honor 8 pro και σου ανταλλάσσουν κάποιοι με mi note 3, με g6 κτλ...

Για ποιους λόγους προχωράς στην ανταλλαγή και για ποιους όχι;

Τους λόγους του να μην προχωρήσεις τους έχω πάνω κάτω. Μπαταρία άψογη. Επεξεργαστής και ram. Έναν λόγο για να προχωρήσεις επίσης τον έχω. Η παλιακη 16:9 σχεδίαση έναντι μιας πιο μοντέρνας (g6)...

Επεξ/σία από aggeloszog93
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο μαζεμενες διαστασεις το g6, θα ελεγα πιο καλη οθονη, wide 2η καμερα, πιο φωτεινος φακος και OIS, πιο ομορφο.

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...