Kas79 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Γεια χαρά στο Φόρουμ. Αν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει απο υγρά υδροψηξης θα ήθελα την βοήθεια του για μια απορία. Εχω βάλει το uv black oil x1 coolant της Mayhems στο σύστημα μου. Χρειάζομαι αλλά 100 γραμμάρια περίπου για να συμπληρώσω. Αλλ δεν έχω αλλο έτοιμο υγρό εκτός απο το ίδιο αλλά σε concentrate 250 ml που θέλει απιονισμενο νερο. 125 ml ανα λίτρο. Η απορία μου είναι αν βάζω το υπόλοιπο απο το concentrate στο σύστημα όπως έχει η το κάνω μίξη με νερο και προσθέτω το υπόλοιπο υγρό απο το καινούργιο μίγ Μόλις τώρα, Kas79 είπε Γεια χαρά στο Φόρουμ. Αν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει απο υγρά υδροψηξης θα ήθελα την βοήθεια του για μια απορία. Εχω βάλει το uv black oil x1 coolant της Mayhems στο σύστημα μου. Χρειάζομαι αλλά 100 γραμμάρια περίπου για να συμπληρώσω. Αλλ δεν έχω αλλο έτοιμο υγρό εκτός απο το ίδιο αλλά σε concentrate 250 ml που θέλει απιονισμενο νερο. 125 ml ανα λίτρο. Η απορία μου είναι αν βάζω το υπόλοιπο απο το concentrate στο σύστημα όπως έχει η το κάνω μίξη με νερο και προσθέτω το υπόλοιπο υγρό απο το καινούργιο μίγ Μίγμα. Υπόλοιπο μίγμα.
Tenshi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 100ml WFI + 12,5ml concentrate για να σου βγεί η αναλογία...ή ζεις επικίνδυνα και συμπληρώνεις μόνο 100ml WFI. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από Tenshi 1 1
doctorser Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 λοιπον πας φαρμακειο και αγοραζεις h2O water irrigation solution η αλλιως στειρο νερο εκπλυσης εχει 1000 μλ και ειναι παμφθηνο! συμπληρωνεις ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΙΝΔΥΝΑ! ΕΓΩ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ υδροψηξη με αυτο την δουλευα και δεν ειχα κανενα απολυτως θεμα ! 2
Kas79 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θέλω να κάνω ταρζανιες και να τρέχω.
doctorser Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 χαχαχααχ οταν εισαι ανεπιγνωστος το αγνωστο προς εσενα το λες ταρζανια ! φιλτατε πανε πληρωνε χρυσαφι τα υγρα που εχουνε χρωμα εδω εγραψες παραπανω να συμπληρωσεις με νερο και σου λεω για αποστειρομενο υγρο ακινδυνο και το ονομαζεις ταρζανια? οκ! 1 1
Kas79 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Όχι ταρζανια το υγρό φίλε..... Για εμένα λέω μην κάνω ταρζανια απο μόνος μου και βάλω ότι μου αρέσει χωρίς να ρωτησω. Εννοείται ότι θα βάλω αποστειρωμένο.... 1
Tenshi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δέν θα έχεις κάποιο πρόβλημα,απλά σιγουρέψου οτι θα σου δώσουν καθαρό WFI (και όχι wifi που έβγαλε το οτοκορέκτ ). Έχω αρπαχτεί με βοηθό φαρμακοποιού, που ήθελε να μου πασάρει αυτό. Να την κοπανάς με το ψυγείο δηλαδή! 1 1
doctorser Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 καμια σχεση αυτο που ειπα εγω με αυτο που αναφερεις
Kas79 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Λάθος κατάλαβα εγώ τότε. Συγνωμη για το μπέρδεμα.
ultraex2003 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Tenshi είπε Δέν θα έχεις κάποιο πρόβλημα,απλά σιγουρέψου οτι θα σου δώσουν καθαρό WFI (και όχι wifi που έβγαλε το οτοκορέκτ ). Έχω αρπαχτεί με βοηθό φαρμακοποιού, που ήθελε να μου πασάρει αυτό. Να την κοπανάς με το ψυγείο δηλαδή! τι διαφορα εχει αυτο απο τα αλλα ;
ultraex2003 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 36 λεπτά πριν, Tenshi είπε 0,9% αλατάκι να κυκλοφορεί στον βρόγχο... bro !! με εβαλες στη πριζα τωρα δε θυμαμε στο δικο μου wfi αν εγραφε ποσο % και αν εγραφε κατι δε θυμαμε καθολου !!!
Qless Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 300€ ένα καλό custom setup, και τσιγγουνια τα 10-15€ που έχει ένα έτοιμο προς χρήση υγρό επώνυμο από ΕΚ, XSPC κλπ......και αρχίζουμε, wfi, αποσταγμένο νερό, που πολλού λένε αντε αφού απιονισμένο βρήκα στο super market και λοιπά όμορφα......., μέχρι και parafloo αυτοκινήτου έχω βρεί που ο γνώστης το είχε αραιώσει με απιονισμένο νερό....., να ναι καλά τα βατράχια που ζούσαν μέσα......... Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από Qless
DiaperCh@nger Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Το wfi (δισαπεσταγμένο νερό) δεν είναι τσιγγουνιά. 1
doctorser Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, Tenshi είπε 0,9% αλατάκι να κυκλοφορεί στον βρόγχο... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα