Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IOSIF SALEM είπε

Καλή τηλεθέαση κύριε billdano! Σας αφήνω να απολαύσετε την ποιοτικότατη 4Κ εικόνα του Netflix!

δεν εχει μονο το νετφλιξ 4κ

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ελεγα να περιμένω μεχρι να παει ο alpha 4k για να βλεπω Μενεγάκη αλλα τελικα επειδη θα βγουν 8k σε 2-3 χρονια συμβιβαστηκα και πηρα 3k της lg για να μη χαλαει πολυ απο το upscale. 

Πως με βλέπεις Κ. Ιωσήφ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greed είπε

Εγω ελεγα να περιμένω μεχρι να παει ο alpha 4k για να βλεπω Μενεγάκη αλλα τελικα επειδη θα βγουν 8k σε 2-3 χρονια συμβιβαστηκα και πηρα 3k της lg για να μη χαλαει πολυ απο το upscale. 

Πως με βλέπεις Κ. Ιωσήφ;

Εγώ προτιμώ την Preslava σε 4Κ.

Τώρα τι alpha και τι Μενεγάκη μου λες δεν καταλαβαίνω.Αυτη η Μενεγάκη τραγουδίστρια είναι;

Ψωνίζω απο τα Βαλκάνια γιατί έχω υιοθετήσει την αλχημεία σας.Ποιοτικό προιόν σε χαμηλή τιμή.Ακριβές οι ελληνίδες τραγουδίστριες.
Πόσα παίρνει η Μενεγάκη για να τραγουδήσει σε 4Κ βίντεοκλιπ  ;

Πάντως επειδή προτιμάς τα ελληνικά προιόντα σου προτείνω το παράκατω βίντεοκλιπ.

Αν η Καινούργιου δεν μιλούσε ψευδά θα τραγουδούσε.
Λόγω αυτού του προβλήματος αντικαταστάθηκε απο τον Ιακωβίδη.Στο δικό σου 3Κ της Lg μπορεί να ακούσεις την Καινούργιου να μιλάει κανονικά

Είναι σαν τα μαθηματικα πλην επι πλην=συν. 3Κ το Panel επι 3Κ η φωνή της Καινούργιου=4Κ εικόνα με κανονική φωνή της Καινούργιου.

Δοκιμασέ το! Ισχύει! Δεν σου κάνω πλάκα

Οι Βούλγαροι έχουν στήσει εδώ και χρόνια ολόκληρη μουσική βιομηχανία σε 4Κ και οι Έλληνες συζητούν για μπύρες αλφα και κρητικές βοσκοπούλες.Αν δεν βγει ο Καρατζαφέρης σε 4Κ δεν κάνετε τίποτα.Βοηθήστε τον Γιώργαρο να βγάλει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και να σηκώσει το κανάλι σε 4Κ.

2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

δεν εχει μονο το νετφλιξ 4κ

Ntinara για ρίξε στο τραπέζι καμιά ωραιότατη πηγη 4Κ μήπως και δεν την έχουμε στην λίστα των επιλογών μας.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, IOSIF SALEM είπε

Εγώ προτιμώ την Preslava σε 4Κ.

Τώρα τι alpha και τι Μενεγάκη μου λες δεν καταλαβαίνω.Αυτη η Μενεγάκη τραγουδίστρια είναι;

Ψωνίζω απο τα Βαλκάνια γιατί έχω υιοθετήσει την αλχημεία σας.Ποιοτικό προιόν σε χαμηλή τιμή.Ακριβές οι ελληνίδες τραγουδίστριες.
Πόσα παίρνει η Μενεγάκη για να τραγουδήσει σε 4Κ βίντεοκλιπ  ;

Πάντως επειδή προτιμάς τα ελληνικά προιόντα σου προτείνω το παράκατω βίντεοκλιπ.

Αν η Καινούργιου δεν μιλούσε ψευδά θα τραγουδούσε.
Λόγω αυτού του προβλήματος αντικαταστάθηκε απο τον Ιακωβίδη.Στο δικό σου 3Κ της Lg μπορεί να ακούσεις την Καινούργιου να μιλάει κανονικά

Είναι σαν τα μαθηματικα πλην επι πλην=συν. 3Κ το Panel επι 3Κ η φωνή της Καινούργιου=4Κ εικόνα με κανονική φωνή της Καινούργιου.

Δοκιμασέ το! Ισχύει! Δεν σου κάνω πλάκα

Οι Βούλγαροι έχουν στήσει εδώ και χρόνια ολόκληρη μουσική βιομηχανία σε 4Κ και οι Έλληνες συζητούν για μπύρες αλφα και κρητικές βοσκοπούλες.Αν δεν βγει ο Καρατζαφέρης σε 4Κ δεν κάνετε τίποτα.Βοηθήστε τον Γιώργαρο να βγάλει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και να σηκώσει το κανάλι σε 4Κ.

Ntinara για ρίξε στο τραπέζι καμιά ωραιότατη πηγη 4Κ μήπως και δεν την έχουμε στην λίστα των επιλογών μας.

rarbg 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, billdanos είπε

Καμία τυχη αγαπητέ.

Έχεις σχηματίσει μεσα στο μυαλό σου φανταστικά σενάρια που δεν εχουν απολύτως καμια σχέση με την πραγματικοτητα και την καθημερινότητα. Σου ζηταει καποιος συμβουλές για μια ρημαδο ηχομπαρα για το καθιστικό και του λες πως ο καλος ηχος και η εικονα ειναι σε μια αίθουσα κινηματογραφου με 40 ηχεια? Επισης μην αναφέρεις το atmos του village σαν πρότυπο, γιατι η υλοποιηση του ειναι άθλια και το ηχητικο αποτέλεσμα ... μέτριο. Για να ξέρουμε και τι λέμε (και ακούμε).

Απο τα σαπια ηχεια μιας τηλεόρασης, μια ηχομπαρα σαφώς θα ειναι καλύτερη (μη σου πω και ενα απλο 2.1 σύστημα) και θα αναβαθμίσει την εμπειρία του στο σπίτι. Αν εσενα σε ενοχλεί που πηρα μια oled 55 με 1000 ευρώ, εμένα ταυτόχρονα με ικανοποιεί σαν μια συμφέρουσα αγορά που αναβάθμισε την παλιά tv. Καθεσαι και μας λες πως πλεον εχουμε 8k και 16k κλπ κλπ για μας πεις τι? Πως τα 4κ ειναι ηδη ξεπερασμενα, τη στιγμη που τα περισσοτερα κανάλια δεν ειναι καν full hd? Καθημερινες σύγχρονες συσκευες ψάχνουμε και οχι τα πρωτότυπα που βρισκονται σε πειραματικό σταδιο ή κοστίζουν μια περιουσία. Αντε και ειχες τα φραγκα και επαιρνες μια 8k. Τι θα την έκανες σήμερα? Θα έβλεπες τον Αυτιά σε 8k? Θα έκανες streaming περιεχομενο 8k με τα "εως 24mbps"? 

Τα σπίτια μας δεν ειναι εργαστήρια μετρήσεων της dolby ουτε κινηματογραφικές αίθουσες. Ειναι ... σπίτια! :)

Σε αφηνω τωρα, εχω να δω netflix 4k & HDR (ξέρεις, απο αυτα τα ψεύτικα)! 😛

Παλι κατι θα σου βρει καποια στιγμη να πει τη σαχλαμαρα του. εννοια σου

• Thanks 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...