Alos912 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Καλυσπερα σας Εχω ενα θεματακι με το iphone se Μου επεσε μεσα στο νυπτηρα και φαινετε ξεκαθαρα οτι υπαρχει νερο μεσα στην οθονη του Τι να το κανω Γερμανο Ή Ρυζι
lQQkman Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Σίγουρα μην το βάλεις για φορτισμα. Ξεκίνα με ρύζι αφου το σβήσεις και το καλύψεις όλο.
nikos903 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Πήγαινε το σε μαγαζί να στο καθαρίσουν σωστά/εσωτερικά. Η οθόνη δεν ξέρω αν στεγνώσει, λογικά μπήκε νερό κάτω απο καμιά στρώση της LCD για τον φωτισμό. Το θέμα πιο πολύ είναι μην πάθει η μητρική τίποτα γιατί οθόνες πες βρίσκεις, μητρικές όμως; Τι θυμήθηκα τώρα... Spoiler 1
SeNNinhA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εαν δεν το ανοιξεις και το καθαρισεις με ειδικο σπρει σε συντομο διαστημα θα πεθανει! Ακομη και μετα τον καθαρισμο παιζει να εχει καποιο προβλημα μακροπροθεσμα οποτε προτεινεται και δευτερος καθαρισμος μετα απο λιγο καιρο. Μπορεις να το κανεις και μονος σου αλλα θελει προσοχη να μην κοψεις καμια καλωδιοταινια (ειδικα του home button). Τα ρυζια κλπ ματζουνια ασε τα για κανενα γαμο!!! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από SeNNinhA 1
Alos912 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Παιδιά ευχαριστώ Γιάν την υποστήριξη σας μια ήθελα να μου πείτε γιατί θα με βοηθούσε παρά πολύ τι σπρέι είναι αυτό και από που μπορώ να το προμηθευτώ πείσεις που θα βρω το σετ για να ανοίξω ένα iPhone ευχαριστώ
SeNNinhA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Σπρέυ στα μαγαζια με τα ηλεκτρονικα εξαρτηματα λογικα θα βρεις. Σετακια θα βρεις μπολικα στο ιντερνετ αλλα μπορει απλα να παρεις μερικα κατσαβιδακια μονος σου και μια βεντουζα. Προσοχη γιατι εαν το ανοιξεις αποτομα και πολυ συνηθως κοβεις την καλωδιοταινια του home button. Σχετικα βιντεακια θα βρεις πολλα στο ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα