Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυσπερα σας

Εχω ενα θεματακι με το iphone se 

Μου επεσε μεσα στο νυπτηρα και φαινετε ξεκαθαρα οτι υπαρχει νερο μεσα στην οθονη του

Τι να το κανω 

Γερμανο

Ή

Ρυζι

1527793843996458343609.jpg

Δημοσ.

Πήγαινε το σε μαγαζί να στο καθαρίσουν σωστά/εσωτερικά. Η οθόνη δεν ξέρω αν στεγνώσει, λογικά μπήκε νερό κάτω απο καμιά στρώση της LCD για τον φωτισμό.

Το θέμα πιο πολύ είναι μην πάθει η μητρική τίποτα γιατί οθόνες πες βρίσκεις, μητρικές όμως;

Τι θυμήθηκα τώρα...

Spoiler

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν δεν το ανοιξεις και το καθαρισεις με ειδικο σπρει σε συντομο διαστημα θα πεθανει! Ακομη και μετα τον καθαρισμο παιζει να εχει καποιο προβλημα μακροπροθεσμα οποτε προτεινεται και δευτερος καθαρισμος μετα απο λιγο καιρο. Μπορεις να το κανεις και μονος σου αλλα θελει προσοχη να μην κοψεις καμια καλωδιοταινια (ειδικα του home button). Τα ρυζια κλπ ματζουνια ασε τα για κανενα γαμο!!!

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ Γιάν την υποστήριξη σας 

μια ήθελα να μου πείτε γιατί θα με βοηθούσε παρά πολύ 

τι σπρέι είναι αυτό και από που μπορώ να το προμηθευτώ πείσεις που θα βρω το σετ για να ανοίξω ένα iPhone ευχαριστώ 

Δημοσ.

Σπρέυ στα μαγαζια με τα ηλεκτρονικα εξαρτηματα λογικα θα βρεις.

Σετακια θα βρεις μπολικα στο ιντερνετ αλλα μπορει απλα να παρεις μερικα κατσαβιδακια μονος σου και μια βεντουζα.

Προσοχη γιατι εαν το ανοιξεις αποτομα και πολυ συνηθως κοβεις την καλωδιοταινια του home button. 

Σχετικα βιντεακια θα βρεις πολλα στο ιντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...