Κεραυνός Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Καλησπερα σε ολους, Ηθελα να ρωτησω,πρεπει να μαθω java για μια εργασια,και για να μαθω java χρειαζεται να ξερω CSS ?Ειναι εντελως διαφορετικο το java απο το CSS? Ξερω HTML αυτο αρκει σαν γλωσσα εισαγωγης στον προγραμματισμο η ειναι καλο να εμβαθυνω με css ωστε να καταληξω στην JAVA?
Zaytsev Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι... 😕 Ούτε το css ούτε η html είναι γλώσσες προγραμματισμού. Και κανένα από τα δύο δεν έχει σχέση με τη Java, εκτός αν την μπερδεύεις με τη JavaScript, που είναι συχνό λάθος. 1
Κεραυνός Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μου ειπανε να μαθω HTML και CSS ωστε να ξερω καποια πραγματα για τις σελιδες του ιντερνετ και επειτα να μαθω JAVA οχι JAVASCRIPT. Το ερωτημα ειναι τι χρειαζεται να ξερω πανω κατω ωστε να μαθω java επειτα. Το CSS δεν βοηθαει καθολου ωστε να εχω γνωσεις για το τι κανει καθε element και γενικα εντολες? ΤΙ χρειαζεται να εχω γνωση ωστε να εντρυφησω επειτα στην JAVA?
Sirodeath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 φανταζομαι ενοεις JSP ? και σε μας στο ΤΕΙ πριν κατι χρονια μας ζητησαν εργασια σε JSP , εκει φανταζομαι κολαει η java που λες Δεν ξερω αν είναι καλο το tutorial αλλα για δες και εδω αν σε βοηθαει, https://www.tutorialspoint.com/jsp/index.htm
Yakuza1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Στις 31/5/2018 στις 8:47 ΜΜ, Κεραυνός είπε Καλησπερα σε ολους, Ηθελα να ρωτησω,πρεπει να μαθω java για μια εργασια,και για να μαθω java χρειαζεται να ξερω CSS ?Ειναι εντελως διαφορετικο το java απο το CSS? Ξερω HTML αυτο αρκει σαν γλωσσα εισαγωγης στον προγραμματισμο η ειναι καλο να εμβαθυνω με css ωστε να καταληξω στην JAVA? Όπως σου είπε ο Zaytsev, τα έχεις μπερδέψει... Η HTML και η CSS δεν είναι γλώσσες προγραμματισμού, με την HTML η οποία είναι γλώσσα σήμανσης φτιάχνεις τον σκελετό της ιστοσελίδας και με το CSS τροποποιείς την εμφάνιση της. Η HTML και CSS πάνε χέρι χέρι και μου φαίνεται περίεργο να έχεις μάθει την πρώτη χωρίς την δεύτερη. Είναι αδύνατο το web design χωρίς την χρήση CSS, αν αυτό επιδιώκεις. Αν με το Java εννοείς JavaScript, πρόκειται για γλώσσα προγραμματισμού διαφορετική από την Java, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως μαζί με την HTML βάζοντας κομμάτια κώδικα στην σελίδα τα οποία εκτελούν διάφορες εργασίες από την πλευρά του χρήστη . Η Java τώρα, από αυτά που γνωρίζω χωρίς να έχω ασχοληθεί ο ίδιος, δεν σχετίζεται άμεσα με την σχεδίαση ιστοσελίδων. Τουλάχιστον αυτός δεν είναι ο συνηθισμένος τρόπος χρήσης της. Ξέρω στο back-end development ότι όντως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Java αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται συχνά. Για back-end πιο πολύ παίζει PHP ή και η JavaScript μέσα απο την πλατφόρμα Node.js.
manolis940 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στις 3/6/2018 στις 3:46 ΜΜ, Κεραυνός είπε Μου ειπανε να μαθω HTML και CSS ωστε να ξερω καποια πραγματα για τις σελιδες του ιντερνετ ..... ΤΙ χρειαζεται να εχω γνωση ωστε να εντρυφησω επειτα στην JAVA? Αυτό που πρέρει να ξέρεις είναι η λογική του αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού. Όμως το πρόβλημα είναι άλλο μιας και αναφέρεις την HTML και την CSS Τι επιδιώκεις να μπορείς να κάνεις ξέροντας JAVA; Έχει στο νου να φτιάξεις μια εφαρμογή πχ Η/Υ; Μία εφαρμογή WEB; Ένα game σε android συσκευές ; 19 ώρες πριν, Yakuza1 είπε ..... PHP ή και η JavaScript μέσα απο την πλατφόρμα Node.js. ίσως και python αλλά δύσκολο η JAVA
Yakuza1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 ^^^ Γουατ χι σεντ. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι θα σε βοηθούσε σαν γνώση στην εκμάθηση java ήταν να είχες εμπειρία σε κάποια αντικειμενοστραφή γλώσσα σαν την C++ με την οποία μοιάζουν αρκετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα