Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kamarianakis.a είπε

Φίλε αυτό το μοντέλο της φωτογραφίας που μπορώ να το αγορασω;

Απλά βρες τρόπο να βάλεις sim card στην οθόνη του υπολογιστή σου :P

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, zodiak bam είπε

B20 μπαντα θα έχει η θα ζητιανευουμε να μας κανουν hotspot? 😋

Σύμφωνα με το επίσημο site https://www.mi.com/mi8/specs/. έχει κανονικά.

Δεν έχει: http://www.mi.com/mi8i/specs/

Επεξ/σία από kaliakman
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Σύμφωνα με το επίσημο site https://www.mi.com/mi8/specs/. έχει κανονικά.

Αν στα γνωστά μαγαζία πάει στα 300 το 6GB θα με ψήσει πάρα πολύ αν και ήμουν έτοιμος για το RN5

Αυτά είναι τα specs του mi 8 όχι του mi 8 se.Μπορεί να έχουν διαφορές και σε αυτό.Επίσης gorilla glass θα έχει όπως το mi 8???

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η xiaomi αγαπήθηκε για τις 4k μπαταρίες... τώρα τις μειώνει για να αλλάζουμε κινητά κάθε τόσο όταν δεν βγάζουμε την μέρα... αδικαιολόγιτη κίνηση σε αυτά τα μεγέθη κινητών 👎

Επεξ/σία από kostasxiaomi
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kostasxiaomi είπε

Η xiaomi αγαπήθηκε για τις 4k μπαταρίες... τώρα τις μειώνει για να αλλάζουμε κινητά κάθε τόσο όταν δεν βγάζουμε την μέρα... αδικαιολόγιτη κίνηση σε αυτά τα μεγέθη κινητών 👎

Δεν έχει να κανει με τα Mah. Lenovo φίλου έχει 6k και δεν βγαζει τρίωρο..

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, kostasxiaomi είπε

Μάλλον έχεις μπερδέψει την σειρά Redmi με την Mi. Στα Mi πάντα ηταν κοντά στα 3000mAh η μπαταρία.

Δημοσ.
5 minutes ago, JiovanniGeorgeo said:

Δεν έχει να κανει με τα Mah. Lenovo φίλου έχει 6k και δεν βγαζει τρίωρο..

Μα αυτό είπα... άλλο Lenovo άλλο xiaomi... Όταν μίλαγε για 4000MAh μίλαγε για πραγματικά 4000ΜΑh τα οποία σκότωναν... Έβγαζες μια μέρα με πραγματικό στύψιμο του κινητού... μας πήγε στα 3600 στα 3500 3400...τωρα 3100...Ε ΟΧΙ! 

2 minutes ago, buster11 said:

Μάλλον έχεις μπερδέψει την σειρά Redmi με την Mi. Στα Mi πάντα ηταν κοντά στα 3000mAh η μπαταρία.

Και αυτο γιατι;; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasxiaomi είπε

Μα αυτό είπα... άλλο Lenovo άλλο xiaomi... Όταν μίλαγε για 4000MAh μίλαγε για πραγματικά 4000ΜΑh τα οποία σκότωναν... Έβγαζες μια μέρα με πραγματικό στύψιμο του κινητού... μας πήγε στα 3600 στα 3500 3400...τωρα 3100...Ε ΟΧΙ! 

Και αυτο γιατι;; 

Κάτσε λιγο, να το κουβεντιάσουμε.

Έχω πάρει το mi6, και δεν βλέπω καμία μα καμία διαφορά με το Mi3. Ξέρεις πως έχει 3 - 3.1k mah έτσι;

Μερικές φορές το μικρότερο soc και το ταχύτερο, καταναλώνει λιγότερο όπως και το OS.

Ξέρεις πόσες ώρες βγάζει το mi6.. εγώ φαντασου επειδή κοιτάω stocks το αφήνω μόνιμα με αναμένη οθόνη, και έχω βγάλει εντελως το αυτόματο σβήσιμο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τρέχει 3 ώρες σε πολυ υψηλή φωτεινότητα χωρίς να έχει ουσιαστική κατανάλωση..

Τι να το κάνω το νούμερο αν πρακτικά τα πράγματα είναι όπως πρέπει..

Δημοσ.
6 minutes ago, JiovanniGeorgeo said:

Κάτσε λιγο, να το κουβεντιάσουμε.

Έχω πάρει το mi6, και δεν βλέπω καμία μα καμία διαφορά με το Mi3. Ξέρεις πως έχει 3 - 3.1k mah έτσι;

Μερικές φορές το μικρότερο soc και το ταχύτερο, καταναλώνει λιγότερο όπως και το OS.

Ξέρεις πόσες ώρες βγάζει το mi6.. εγώ φαντασου επειδή κοιτάω stocks το αφήνω μόνιμα με αναμένη οθόνη, και έχω βγάλει εντελως το αυτόματο σβήσιμο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τρέχει 3 ώρες σε πολυ υψηλή φωτεινότητα χωρίς να έχει ουσιαστική κατανάλωση..

Τι να το κάνω το νούμερο αν πρακτικά τα πράγματα είναι όπως πρέπει..

Άρα είσαι ικανοποιημένος που μείωσαν την μπαταρία επειδή έχουμε ένα αποδοτικότερο soc;; Έχω περάσει από πολλά Xiaomi (οχι απο το mi6) και αυτά με την μεγαλύτερη μπαταρία με ευχαρίστησαν περισσότερο! Τωρα είμαι με το mi mix 2 ως βασικό αλλά εχω και αλλα xiaomi. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostasxiaomi είπε

Άρα είσαι ικανοποιημένος που μείωσαν την μπαταρία επειδή έχουμε ένα αποδοτικότερο soc;; Έχω περάσει από πολλά Xiaomi (οχι απο το mi6) και αυτά με την μεγαλύτερη μπαταρία με ευχαρίστησαν περισσότερο! Τωρα είμαι με το mi mix 2 ως βασικό αλλά εχω και αλλα xiaomi. 

Αυτό που λέω είναι οτι δεν την μείωσαν. Πάντα σε αυτά τα επίπεδα ήταν στην σειρά Mi δηλ. 3000 με 3500.

Πχ Mi3 3050, Mi4 3080, Mi5 3000, Mi5S  3200, Mi6 3350, Mi8SE 3120 και Mi8 3400

Δημοσ.

mi mix 4400, mi max 4850, mi max 2 5400... δεν διαφωνώ μαζί σου, με την xiaomi διαφωνώ που δίχως λόγο μειώνει την μπαταρία... το 3.5 jack να το καταλάβω, το IR και αυτό, ασε την μπαταρία ρε xiaomi όμως... είναι το trademark σου 😑

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kamarianakis.a είπε

Φίλε αυτό το μοντέλο της φωτογραφίας που μπορώ να το αγορασω;

Το έχω εγώ αλλά μαλλον θα το  δωσω αν σε ενδιαφέρει. Δεν με βολεψε η οθόνη, πάω για μεγαλύτερη 😁

Επεξ/σία από samsunglife

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...