DeathGuard Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Καλησπέρα Ψάχνω για ένα tablet πάνω από 9 ίντσες (ιδανικά 10αρι) για να το χρησιμοποιώ για να διαβάζω παρτιτούρες και στίχους (είμαι μουσικός). Δεν με ενδιαφέρει να κάνει παπάδες, να παίζει παιχνίδια κλπ. Αν παίζει άνετα και κάμια ταινία είναι bonus αλλά όχι απαραίτητο. Ιδανικά θα ήθελα να δώσω το πολύ 150 ευρώ. Είχα το samsung galaxy tab e με το οποίο ήμουν 100% ευχαριστημένος και δυστυχώς έσπασε η οθόνη και μου είπαν ότι λόγω κόστους επισκευής (80-100 ευρώ) καλύτερα να πάρω καινούριο . Ακούω προτάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) αν δεν εχεις υψηλες απαιτησεις. θα προτεινα απο ελλαδα... να δεις το https://www.skroutz.gr/s/12104814/Huawei-Mediapad-T3-10-9-6-4G-16GB.html#specs εγω θα κοιταζα καποιο με μεγαλυτερη αναλυση οθονης, αλλα αν σε καλυπτει αυτο με τις παρτιτουρες, και μπορεις να διαβαζεις ανετα, πιστευω θα σε καλυψει. εχω παρει στη γυναικα μου το αντιστοιχο 8", και μου αρεσει πολυ. εχει ωραια οθονη, με καλα χρωματα και καλη ευκρινεια..!! και αυτονομια αρκετη...!!! αα, και αν διαβαζεις πολυ, να βαζεις το READ MODE (ή καπως ετσι λεγετε) , το οποιο ειναι πολυ ξεκουραστο στο διαβασμα..!! Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από cabdik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathGuard Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Ναι το είδα αυτό και μου φάνηκε πολύ καλό για αυτό που θέλω..Κι εγώ θα ήθελα full hd αλλά μετά πάμε στα 180+ και βγαίνω εκτός budget.. Τα MLS άκουω τα χειρότερα όποτε να μην τα σκέφτομαι καν ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Φίλε αν πάς για εξωτερικό παίρνεις αυτό και είσαι κομπλέ :https://www.gearbest.com/tablet pcs/pp_1513393.html (Ναι ,πάλι προτείνω chuwi αλλά όπως μπορείς να δείς αξίζει!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα