Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, sakks80 είπε Stream κανω ανετα και γω παιζωντας pugb με τον τετραπυρηνο 4790κ.ο 8600κ με 6 πυρηνες για πλακα σηκωνει stream. Εσύ έχεις 8 threads. H ψαλίδα στο gaming έχει κλείσει επομένως σοφότερη-οικονομικότερη επιλογή εφόσον streamάρει είναι ο 2600x.
sakks80 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, radiohead είπε Εσύ έχεις 8 threads. H ψαλίδα στο gaming έχει κλείσει επομένως σοφότερη-οικονομικότερη επιλογή εφόσον streamάρει είναι ο 2600x. Δεν ξερω αν εχει κλεισει.εγω παντως σε βιντεακια youtube συνεχιζω να βλεπω αρκετα μεγαλες διαφορες σε fps σε διαφορα game που τεσταρουν για να συγκρινουν τους 2 επεξεργαστες. Επισης τα 8 threads δεν λενε κατι.καλυτερα να εχεις 2 φυσικους πυρηνες περισσοτερους παρα 2 threads περισσοτερα.δεν βαζω μεσα το γεγονος οτι κλοκαρει και πολυ καλα ο 8600k οποτε εχεις extra perfomance. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από sakks80
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, sakks80 είπε Δεν ξερω αν εχει κλεισει.εγω παντως σε βιντεακια youtube συνεχιζω να βλεπω αρκετα μεγαλες διαφορες σε fps σε διαφορα game που τεσταρουν για να συγκρινουν τους 2 επεξεργαστες. Λές ε; Μάλιστα.. Αφήνω αυτό για τον ts και καληνυχτώ Moving on to the viewer-side chart, here’s where those numbers manifest: AMD’s 30% drop for streamer-side performance proves a worthwhile sacrifice, because it’s able to successfully encode 100% of frames for the stream. The 8600K completely crumbles when under the load of even Faster settings for encoding. You could get this to work, but it’d require dropping the encoding quality further and tuning some affinities and priorities. Even at our reasonable, realistic quality of Faster and 10Mbps, the 8600K struggles to keep up when left stock and untuned. For Medium, we’re looking at a synthetic test, as we noted, to illustrate outside of margins which CPU is superior. AMD claims that flag for this test, managing to deliver 26% of its frames under the strain of a Medium encoding speed, while Intel gets clobbered down to a handful of frames delivered. It’s not even a slideshow – it’s just a picture. Now, as for how useful this is, that depends. What you’re seeing on the screen right now is a video playback of both streams at 10Mbps. This is about the quality we stream to YouTube when we’re being conservative, and the 6C 8600K has a hard time with managing both the stream and the game. Again, capping the game and prioritizing resources would help, but the 2600X doesn’t require that treatment. It’s good to go out of box. The 2600X has substantially more headroom to sustain a higher quality stream with PUBG. Both are capable of streaming, it just depends on how much quality you want and how much you want to be under the hood to work on the 8600K.
ThodorisFel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, sakks80 είπε Stream κανω ανετα και γω παιζωντας pugb με τον τετραπυρηνο 4790κ.ο 8600κ με 6 πυρηνες για πλακα σηκωνει stream. Ο 8600k με την δικη του ψυκτρα δεν εχει καλες θερμοκρασιες.? Δηλαδη ειναι μονοδρομος η αγορα ψυκτρας σε 8600k.?
adtakhs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ThodorisFel είπε Ο 8600k με την δικη του ψυκτρα δεν εχει καλες θερμοκρασιες.? Δηλαδη ειναι μονοδρομος η αγορα ψυκτρας σε 8600k.? Ρε φίλε μας δουλεύεις πρωινιατικα ? Διαβάζεις τι γράφεις? Βρες το λάθος .... Όλοι ειδήμονες σε αυτό το φόρουμ... Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από adtakhs
ThodorisFel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, adtakhs είπε Ρε φίλε μας δουλεύεις πρωινιατικα ? Διαβάζεις τι γράφεις? Βρες το λάθος .... Όλοι ειδήμονες σε αυτό το φόρουμ... Τι δεν καταλαβες απο την ερωτηση που εγραψα δηλαδη? Αν δεν ηπιες καφε η εχεις καιρο να γρασαρεις εσυ εχεις το προβλημα και οχι εγω. Ειδημονας δεν το επαιξα ερωτηση εκανα.
adtakhs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε Τι δεν καταλαβες απο την ερωτηση που εγραψα δηλαδη? Αν δεν ηπιες καφε η εχεις καιρο να γρασαρεις εσυ εχεις το προβλημα και οχι εγω. Ειδημονας δεν το επαιξα ερωτηση εκανα. Ξαναδιάβασε το ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ..... Τα δεδομένα για να κάνεις αυτή την ερώτηση τα ξέρεις ? Η ερώτησή σου είναι το τύπου, "τι χρώμα φωτός παράγει (αντανακλά) η σελήνη της Αφροδίτης?" .... Το θέμα είναι πως σελήνη ΔΕΝ έχει η Αφροδίτη .... Ο νοών νοείτω. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από adtakhs
ThodorisFel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 19 λεπτά πριν, adtakhs είπε Ξαναδιάβασε το ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ..... Τα δεδομένα για να κάνεις αυτή την ερώτηση τα ξέρεις ? Η ερώτησή σου είναι το τύπου, "τι χρώμα φωτός παράγει (αντανακλά) η σελήνη της Αφροδίτης?" .... Το θέμα είναι πως σελήνη ΔΕΝ έχει η Αφροδίτη .... Ο νοών νοείτω. Ναι ειδα βιντεακι δεν ηξερα πως δεν εχει δικια του αλλα εσυ που εισαι νοήμων μπορουσες απλα να πεις οτι δεν εχει. Ρωτησα γιατι εβλεπα ολοι να λενε εχω εκεινη την ψυκτρα εχω την αλλη και λεω τη φαση τοσο χαλια ειναι η δικη του στο σκρουτζ δεν εγραφε τιποτα του τυπου δεν περιλαμβάνεται και που να το ξερω. Ημουν αναμεσα σε αυτον και r5 2600 αλλα τλκ με intel ξεφευγουμε πολυ στο budget οποτε ακυρο
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε Ναι ειδα βιντεακι δεν ηξερα πως δεν εχει δικια του αλλα εσυ που εισαι νοήμων μπορουσες απλα να πεις οτι δεν εχει. Ρωτησα γιατι εβλεπα ολοι να λενε εχω εκεινη την ψυκτρα εχω την αλλη και λεω τη φαση τοσο χαλια ειναι η δικη του στο σκρουτζ δεν εγραφε τιποτα του τυπου δεν περιλαμβάνεται και που να το ξερω. Ημουν αναμεσα σε αυτον και r5 2600 αλλα τλκ με intel ξεφευγουμε πολυ στο budget οποτε ακυρο Στον ιντελ θα τα δωσεις για ψυκτρα ενώ στον 2600-2600x σε μνήμες, αν θες να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οπως λέμε σε τόσα θέματα για pubg ο 8600k είναι μπροστά αλλά από τη στιγμή που μπαίνει ο όρος streaming τον ξεχνάς και παίρνεις 6/12 κάτι που σου δίνει η amd στην καλύτερη τιμή. Οι k επεξεργαστές στην Intel από 1150 και μετά έπαψαν να έχουν ψυκτρα στη συσκευασία. Αυτό δεν αναιρεί ότι και πριν που είχαν,ήταν πάλι σαν να μη φέρουν γιατί ήταν-είναι της πλάκας. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
thetiesthatbind Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατι να μην πάρει X470 και 2600Χ ή 2700Χ; Εγώ επιμένω ότι αν θελει να κανει στριμ και γκέιμινγκ να πάει σε 2700Χ, 1070 GPU και 3200+ MHz RAM. Αλλιώς μετά : ASUS ROG Strix B350-F Ryzen 2700X Corsair Dominator 3200+ MHz 16-32 GB GTX 1060-1070 GPU 1 SSD + 1 HDD Και ένα Corsair Spec-03 ή 01 δε ξέρω ποιο ειναι στα 40 ευρώ τωρα τιμές δε ξέρω ακριβώς αλλά πιστεύω χρειάζεσαι πάνω από 1400 ευρώ, τα 1100 δεν αρκούν . Τέλος, οι Ιντελ ειναι για γκέιμινγκ αν θες συνδυασμό σίγουρα πας στους RYZEN, ξεχνά την ιντελ Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από thetiesthatbind
insGRE Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 ssd/hdd έχω! Δεν έχω ξεκαθαρίσει κάτι επειδή το game το παίζω competitive ουσιαστικά πρώτο μέλημα είναι η απόδοση φανταστείτε ότι στον 5ο - 6ο κύκλο ζούνε 50+ και 1080ti να έχεις στα battles είσε με 60 fps λόγο κακού optimize! το δίλλημα είναι για να χωρέσει 1080 με λίγο υπέρβαση γιατί για 1060 δεν συζητάμε καν εννοείται o 8600κ με οβερκλοκ λογικά σίγουρα θα μου δώσει καλύτερα fps από τον Ryzen θα με καλύψει και σε stream? το ξέρω πώς ένας 8700κ είναι must αλλά θα ξεφύγουμε μετά!
strawman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, insGRE said: ssd/hdd έχω! Δεν έχω ξεκαθαρίσει κάτι επειδή το game το παίζω competitive ουσιαστικά πρώτο μέλημα είναι η απόδοση φανταστείτε ότι στον 5ο - 6ο κύκλο ζούνε 50+ και 1080ti να έχεις στα battles είσε με 60 fps λόγο κακού optimize! Eγω εχω 144 ολα ultτa παντως με 1080ti Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από strawman
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 39 λεπτά πριν, insGRE είπε ssd/hdd έχω! Δεν έχω ξεκαθαρίσει κάτι επειδή το game το παίζω competitive ουσιαστικά πρώτο μέλημα είναι η απόδοση φανταστείτε ότι στον 5ο - 6ο κύκλο ζούνε 50+ και 1080ti να έχεις στα battles είσε με 60 fps λόγο κακού optimize! το δίλλημα είναι για να χωρέσει 1080 με λίγο υπέρβαση γιατί για 1060 δεν συζητάμε καν εννοείται o 8600κ με οβερκλοκ λογικά σίγουρα θα μου δώσει καλύτερα fps από τον Ryzen θα με καλύψει και σε stream? το ξέρω πώς ένας 8700κ είναι must αλλά θα ξεφύγουμε μετά! Δεν την παλεύει στο stream λέμε, δεν διάβασες τι πόσταρα παραπάνω; Ειρωνικά τον απάντησα τον sakks 19 ώρες πριν, radiohead είπε Moving on to the viewer-side chart, here’s where those numbers manifest: AMD’s 30% drop for streamer-side performance proves a worthwhile sacrifice, because it’s able to successfully encode 100% of frames for the stream. The 8600K completely crumbles when under the load of even Faster settings for encoding. You could get this to work, but it’d require dropping the encoding quality further and tuning some affinities and priorities. Even at our reasonable, realistic quality of Faster and 10Mbps, the 8600K struggles to keep up when left stock and untuned. For Medium, we’re looking at a synthetic test, as we noted, to illustrate outside of margins which CPU is superior. AMD claims that flag for this test, managing to deliver 26% of its frames under the strain of a Medium encoding speed, while Intel gets clobbered down to a handful of frames delivered. It’s not even a slideshow – it’s just a picture. Now, as for how useful this is, that depends. What you’re seeing on the screen right now is a video playback of both streams at 10Mbps. This is about the quality we stream to YouTube when we’re being conservative, and the 6C 8600K has a hard time with managing both the stream and the game. Again, capping the game and prioritizing resources would help, but the 2600X doesn’t require that treatment. It’s good to go out of box. The 2600X has substantially more headroom to sustain a higher quality stream with PUBG. Both are capable of streaming, it just depends on how much quality you want and how much you want to be under the hood to work on the 8600K.
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταρχάς το παιδί λέει ότι παίζει competitive PUBG και ότι στον 5-6ο zone υπάρχουν 50-60 alive (που στα περισσότερα game με το ζόρι είναι 30-50 στον 2ο κύκλο -για τους γνώστες του παιχνιδιού- και ότι έχει 60 FPS με 1080Ti όταν εγώ με τη 1060 δεν έχω κάτω από 110 FPS και στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού ειμαι 120-130 σε 8700K και με AMD FX8350 ειχα 90-125 (!) και φίλος με i3 8100 και 1060 3 GB έχει 90-110 FPS επίσης. Και 1070 να πάρει μια χαρά θα είναι... To stream έχει να κάνει με τον επεξεργαστή περισσότερο, έναν Ryzen χρειάζεται γιατί μιλάμε για multi-thread & multi-task με μεγάλες ταχύτητες RAM και μικρά CAS όπως επίσης και μια 50αρα VDSL το λιγότερο για να μπορέσει να παιξει και να στριμάρει. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από thetiesthatbind 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα