NickoGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 καλησπερα παιδια προσφατα μου χαλασε η καρτα γραφικων μου (2η φορα) και γενικα το Pc μου ειχε πολλα θεματα... ετσι αποφασισα να φτιαξω καινουριο απο την αρχη.. εχω μαζεψει ολα τα κομματια και μου λειπει η καρτα γραφικων σκεφτομαι για 1080 ti μου προτεινεται να την παρω η να περιμενω τς καινουριες τς Nvidia? θα εχουν μεγαλη διαφορα σε θεμα αποδοσης απο την 1080 ti? ευχαριστω!!
petran91 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Πρέπει να πεις σε τι οθόνη θα παίζεις (ανάλυση και refresh rate), και από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα (κυρίως επεξεργαστής).
Qless Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Tώρα τι θέμα είναι ετούτο........αρχικά εσυ γνωρίζεις τις ανάγκες σου, αν έχεις tower με hardware 2000€ για να υποστηρίξει μια κάρτα σαν την 1080Τι, από εκεί και πέρα, την στιγμή που μιλάμε για ακυκλοφόρητο hardware που δεν έχει καν παρουσιάσει η nvidia τι απάντηση περιμένεις ακριβώς να πάρεις? Και άπο την άλλη αν σου απαντήσουν κάποιοι 5-10-15% διαφορά στην απόδοση έσυ τι θα κάνεις ακριβώς θα το πιστέψεις? Επειδη ο guru του insomnia με 40,000 ποσταρίσματα και το κακό nickname "hellrazer" το έγραψε.......είπαμε "κοινή λογική" πόσο απλά αλλά καθόλου αυτονόητα πράγματα δυστυχώς.... 1
NickoGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) λοιπον εχεις δικιο θα επρεπε να σας ειχα πει... για οθονη τωρα εχω μια LG 1080p θα την αλλαξω μελλοντικα ομως σε 2K MOBO:Maximus X Hero CPU:8700K RAM:32gb TridentZ ναι ενταξει καλα λες οτι εγω ξερω τς αναγκες μου απλα ρωταω γιατι αμα ειναι να δωσω 800ευρω για μια καρτα 2 χρονων μην κανω μαλακια και τελικα οι καινουριες αξιζαν περισσοτερο... σιγουρα δεν ξερουμε τα specs των καινουριων καρτων αλλα απο δω μεσα καποιος με καρτα 1080 ti θα μπορεσει να μου πει την γνωμη του.... Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από NickoGR
Qless Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Η 1080Τι βγήκε 03/2017 άρα έχει κάτι παραπάνω από 1 χρόνο που κυκλοφόρησε, παίζει τα πάντα σε 4Κ 60Hz που παίζω τα ξεφτυλλίζει τα fps με δυσκολία στο Ghost reackon wildlands όπου τερματισμένα όλα στο ultra παίζει με 42fps average.....αυτά...και από την 1080 τη απλή όπου επίσης είχα είναι πολύ γρηγορότερη, τώρα αν την βάλεις έστω και προσωρινά σε full hd ανάλυση παίξε έστω με dsr κρίμα είναι.... 2
NickoGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 ευχαριστω που απαντησατε!! η αληθεια ειναι οτι με δυσκολια κρατιεμαι και δεν περνω την 1080 ti γιατι εχω μεινει με το παλιο pc και πανω εχω την gtx 590 και παιζω λιγα games πλεον οσα δλδ μπορει να σηκωσει η καρτα... πιστευω οτι η 1080 ti θα με κρατησει αρκετα χρονια απλα αμα δωσω 800 ευρω και μετα απο 2 μηνες βγουν η καινουριες και κανουν τοσο φοβαμαι μην το μετανιωσω!! αν και στην ελλαδα παιζει να ακουμπησουν 1000ρικο σιγουρα!!
mcrae13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Φίλε,τις επιδόσεις της 1080ti ,θα τις αγοράσεις το λιγότερο κανα 600αρι (για να μην πω περισσότερο) ειδικά στην αρχή της κυκλοφορίας των νέων gpu. Τώρα το πότε θα βγούν είναι σχετικά άγνωστο,αλλά λογικά στο επόμενο 6μηνο θα έλεγα. Οπότε εσύ ο ίδιος πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει η υπομονή. Χοντρικά δηλαδή,ή δίνεις τώρα 800 και παίζεις από τώρα ή περιμένεις για να έχεις ίδιες επιδόσεις σε κανα 6μηνο από τώρα με 200 ευρώ περίπου λιγότερα. Προσωπικά θα περίμενα αν είχα σκοπό να δώσω το 800άρι για την επερχόμενη ΧΧ80 που θα έχει κανα 20-30% καλύτερο performance. Αν με ρωτούσες 1080ti ή αναμονή για XX70 ,θα σου έλεγα 1080ti.
NickoGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, mcrae13 είπε Φίλε,τις επιδόσεις της 1080ti ,θα τις αγοράσεις το λιγότερο κανα 600αρι (για να μην πω περισσότερο) ειδικά στην αρχή της κυκλοφορίας των νέων gpu. Τώρα το πότε θα βγούν είναι σχετικά άγνωστο,αλλά λογικά στο επόμενο 6μηνο θα έλεγα. Οπότε εσύ ο ίδιος πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει η υπομονή. Χοντρικά δηλαδή,ή δίνεις τώρα 800 και παίζεις από τώρα ή περιμένεις για να έχεις ίδιες επιδόσεις σε κανα 6μηνο από τώρα με 200 ευρώ περίπου λιγότερα. Προσωπικά θα περίμενα αν είχα σκοπό να δώσω το 800άρι για την επερχόμενη ΧΧ80 που θα έχει κανα 20-30% καλύτερο performance. Αν με ρωτούσες 1080ti ή αναμονή για XX70 ,θα σου έλεγα 1080ti. θα επελεγες την 1080 ti ε??? ξερω ειναι πολυ καλη καρτα και θα με κρατησει χρονια... και ακομα δεν ξερουμε ποτε θα βγουν οι καινουριες και ποσο θα κανουν... και εχουμε και το θεμα με το mining μην γινει στς καινουριες καρτες με το που βγουν... οσο για υπομονη δεν ξερω πλεον αν εχω αλλο η αληθεια ειναι γενικα και το Pc τραβαει blue screen απο μονο του κανει οτι θες και με εχει κουρασει παρα πολυ!!!
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Εδω καλα καλα 2k οθονη δεν εχεις,τι καθομαστε και λεμε? Γνωμη μου ειναι να παρεις μια gtx 1060 3gb απο τις φθηνοτερες που θα βρεις οσο εχεις την οθονη που εχεις και οποτε αλλαξεις οθονη κοιτα και για νεα καρτα. Δεν εχει νοημα ουτε να περιμενεις τις νεες καρτες,ουτε να αγορασεις την 1080ti οταν εισαι σε 1080p. 5
black66.gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Fulgore είπε Εδω καλα καλα 2k οθονη δεν εχεις,τι καθομαστε και λεμε? Γνωμη μου ειναι να παρεις μια gtx 1060 3gb απο τις φθηνοτερες που θα βρεις οσο εχεις την οθονη που εχεις και οποτε αλλαξεις οθονη κοιτα και για νεα καρτα. Δεν εχει νοημα ουτε να περιμενεις τις νεες καρτες,ουτε να αγορασεις την 1080ti οταν εισαι σε 1080p. Αυτό ακριβώς!!!! Αν διαθέτεις αυτή τη στιγμή το χρήμα που χρειάζεται για μια 2Κ οθόνη και μια 1080ti κάνε την αγορά τώρα. Αν όχι πάρε μια 1060 να παίζεις άνετα στα 1080p και όταν αργότερα μαζέψεις τα λεφτά πουλάς και την 1060 και κανεις την αλλαγή που θες, αναλογα με το τι θα κυκλοφορεί τότε. 1
antbyron Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Συμφωνώ με τις τελευταίες δύο προτάσεις. Παίρνεις μία κάρτα(1060 πχ) για να σε καλύψει τώρα, και όταν αλλάξεις οθόνη βλέπεις για καλύτερη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα