avgoustisp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, alada4 είπε Τελικά όσο το συζητάω τόσο κοιτάζω προς το S8 1
alada4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Οποιο κ να πάρεις ,θα το ευχαριστηθεί.απλα το p20 βγάζει φοβερες φωτογραφίες.με το s8 για παράδειγμα δεν μπορούσα να βγάλω σωστή φωτο το παιδί μου μέσα στο σπίτι .δεν κάθεται δευτερόλεπτο !έβγαιναν σχεδόν όλες κουνημενες .με το p20 έχω πάθει πλάκα .
avgoustisp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, alada4 είπε Οποιο κ να πάρεις ,θα το ευχαριστηθεί.απλα το p20 βγάζει φοβερες φωτογραφίες.με το s8 για παράδειγμα δεν μπορούσα να βγάλω σωστή φωτο το παιδί μου μέσα στο σπίτι .δεν κάθεται δευτερόλεπτο !έβγαιναν σχεδόν όλες κουνημενες .με το p20 έχω πάθει πλάκα . Οκ. Ευχαριστώ . Η φωτογραφία είναι από τις πρώτες προτεραιότητες. Και η γυναίκα μου δεν είναι και πολύ εξοικειωμένη με περιπλοκές ρυθμίσεις. Θέλει κάτι που να τραβάει σε auto όσο καλύτερα γίνεται. Ειδικά το βράδυ.
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, avgoustisp είπε Η φωτογραφία είναι από τις πρώτες προτεραιότητες. Μπορείς να δεις δείγματα εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα