avgoustisp Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας -άποψη- σχετικά με την αγορά ενός κινητού για την γυναίκα μου. Η απαιτήσεις που έχει δεν είναι πολλές και ουσιαστικά είναι : 1.κλήσεις 2. Viber 3.Messenger 4. Φωτογραφίες 5. Pinterest Αυτό που ψάχνω δηλαδή είναι ένα κινητό με σχετικά μεγάλη οθόνη αλλά μαζεμένο μέγεθος με καλή φωτογραφική και καλή μπαταρία. Ο περιορισμός είναι ότι έχω μια πολύ καλή επιδότηση ((845€) αλλά μπορώ να την χρησιμοποιήσω από συγκεκριμένα καταστήματα Vodafone. Το τηλέφωνο που έχει τώρα είναι ένα phone 5s. Είμαι ανάμεσα στο iPhone 7 ή 8 και στο Huawei P20. Όχι στο pro διότι ξεφεύγει σε μέγεθος. Θα ήθελα βοήθεια σχετικά με την αξιοπιστία του Huawei από χρήστες του τηλεφώνου. Σας ευχαριστώ πολυ Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από avgoustisp
avgoustisp Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα αυτό. Θα πάω να το δω από κοντά
saruman123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Ότι πρέπει για την γυναίκα. Είναι και Samsung και δεν θα έχεις και "γκρίνια"...
alexioannou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η huawei ειναι ετη μπροστα. Σκυλια. Γιατι φιλε μου να δωσεις αυτο το τεραστιο ποσο τετοια εποχη? Παρε Ενα καλο τηλεφωνο πουλατο. Απο τα 850€ δωσε 350€ για κινητο στην γυναικα και τα υπολοιπα αναβαθμιση των διακοπων σας...... Θα παρει διπλη χαρα..... Το καινουργιο χανει την αξια του......σφαιρα...... Πχ.πηρα το huawei p8(3gb RAM) 140€ με 1,5ετος εγγυηση. Ο πωλητης ειχε δωσει 6 μηνες πριν......359€..!!!!!!! 😉 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από alexioannou
avgoustisp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θα δώσω λεφτά για το κινητό. Δωρεάν το πέρνω. Έχω επιδότηση 845€. Οπόοε είμαι ανάμεσα σε Huawei P20 , Samsung S8 Iphone 7 ή IPhone 8. Καμοία άποψη για το P20; Αυτονομία - οθόνη - σταθερότητα. ; Είχα σκεφτεί να κάνω στο που λες αλλά τελικά δεν συμφέρει πχ πέρνω το iPhone 8 απο την Vodafone εντελώς δωρεάν το πουλάω στην καλύτερη 600€ (625€ έχει στο skroutz) πέρνω ένα μεταχειρισμένο τηλέφωνο στα 400€ Πχ s8 το οποίο έχει μειωμένη εγγύηση και δεν ξέρω και τι χρήση του έχει κάνει ο άλλος για να μείνουν στην τέλεια περίπτωση 200€ έφόσον και όταν πουληθεί το πρώτο Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από avgoustisp
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, avgoustisp είπε Δεν θα δώσω λεφτά για το κινητό. Δωρεάν το πέρνω. Έχω επιδότηση 845€. Οπόοε είμαι ανάμεσα σε Huawei P20 , Samsung S8 Iphone 7 ή IPhone 8. Καμοία άποψη για το P20; Αυτονομία - οθόνη - σταθερότητα. ; Είχα σκεφτεί να κάνω στο που λες αλλά τελικά δεν συμφέρει πχ πέρνω το iPhone 8 απο την Vodafone εντελώς δωρεάν το πουλάω στην καλύτερη 600€ (625€ έχει στο skroutz) πέρνω ένα μεταχειρισμένο τηλέφωνο στα 400€ Πχ s8 το οποίο έχει μειωμένη εγγύηση και δεν ξέρω και τι χρήση του έχει κάνει ο άλλος για να μείνουν στην τέλεια περίπτωση 200€ έφόσον και όταν πουληθεί το πρώτο Το S8 είναι καλύτερο ένα από το P20. Μόνο στην μπαταρία είναι καλύτερο το P20. Επίσης το Samsung έχει και την καλύτερη υποστήριξη σε Service. Τώρα να σου πω την αλήθεια και το P20 να τις πάρεις δεν θα καταλάβει και την διαφορά. Είναι ανάλογα πως θα τις κάτσει στο μάτι. Το καλύτερο είναι να τα δει η ίδια για να μην έχεις και γκρίνια και να έχεις εσύ το "πάτημα" να τις πεις ότι εσύ το διάλεξες.... Τώρα όσο για τα iPhone θα σου πουν κάποιοι άλλοι. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από saruman123
Iliemp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Σε αυτό το ποσό έχεις πολλές επιλογές. Βέβαια αυτό που διαφωνώ με το S8 είναι ότι έχει 450 καινούριο στο σκρουτζ και στο γερμανικο media markt 440. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν ακόμα τόσο υψηλή τιμή. Σαν κοπέλα όμως θα πω την γνώμη μου. Προσωπικά θα πάρω το S8. Έχει πολύ όμορφο design , υπέροχη οθόνη και φοβερή κάμερα. Νομίζω η γυναίκα σου θα χαρεί πολύ Αλλά προσωπικά με αγχωνεί η οθόνη μην πέσει και σπάσει, όποτε θέλει σίγουρα μια καλή θήκη και ίσως είναι καλή μια θήκη βιβλίο. Βέβαια αν εχει συνηθίσει το iOS , τότε ίσως το iphone 8 ήταν πιο κοντά στις προτιμήσεις της. Το P20 δεν θα το πρότεινα , αν και είμαι φαν της Huawei και τα θεωρώ πολύ καλά κινητά, δεν μου αρέσει καθόλου η selfie camera που έχουν βάλει στο P20 και P20 pro και δεύτερον χάνουν εύκολα την αξία τους όσον αφορά την τιμή. Μπορεί να πάει να τα πιάσει στο χέρι να δει ποιο της κάθεται καλύτερα. Οπότε για να κλείσω , ψηφίζω το S8 , εκτός αν δεν θέλει να φύγει απο iOS οπότε το 8 είναι μονόδρομος!
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, Iliemp είπε Σε αυτό το ποσό έχεις πολλές επιλογές. Βέβαια αυτό που διαφωνώ με το S8 είναι ότι έχει 450 καινούριο στο σκρουτζ και στο γερμανικο media markt 440. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν ακόμα τόσο υψηλή τιμή. Σαν κοπέλα όμως θα πω την γνώμη μου. Προσωπικά θα πάρω το S8. Έχει πολύ όμορφο design , υπέροχη οθόνη και φοβερή κάμερα. Νομίζω η γυναίκα σου θα χαρεί πολύ Αλλά προσωπικά με αγχωνεί η οθόνη μην πέσει και σπάσει, όποτε θέλει σίγουρα μια καλή θήκη και ίσως είναι καλή μια θήκη βιβλίο. Βέβαια αν εχει συνηθίσει το iOS , τότε ίσως το iphone 8 ήταν πιο κοντά στις προτιμήσεις της. Το P20 δεν θα το πρότεινα , αν και είμαι φαν της Huawei και τα θεωρώ πολύ καλά κινητά, δεν μου αρέσει καθόλου η selfie camera που έχουν βάλει στο P20 και P20 pro και δεύτερον χάνουν εύκολα την αξία τους όσον αφορά την τιμή. Μπορεί να πάει να τα πιάσει στο χέρι να δει ποιο της κάθεται καλύτερα. Οπότε για να κλείσω , ψηφίζω το S8 , εκτός αν δεν θέλει να φύγει απο iOS οπότε το 8 είναι μονόδρομος! Την επιδότηση την έχει από την Vodafone δυστυχώς. Στα 845€ έχει πολύ καλύτερες επιλογές αυτό είναι σίγουρο. 1
avgoustisp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Δεν την πολύ νοιάζει το λειτουργικό. Πριν απο ο 5s είχε galaxy alpha. Να σου πω την αλήθεια δεν είχα βάλει στα υπόψιν το S8. Είχα ψιλοεντυπωσιαστει με την διπλή κάμερα το p20. Σαν οθόνη από οτι είδα έχει καλύτερη το s8 απο μπαταρία δεν μπορώ να εχω γνώμη αλλά νομίζω οτι θα τις βγάζει 2 ημέρες άνετα Βγάζει τόσο με το 5s. Ευχαριστω πάντως για τις απαντήσεις. Θα τις το δείξω και θα δούμε.
Iliemp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δύο μέρες δεν ξέρω αν βγάζει κανένα κινητό πλέον Βέβαια είναι αναλόγα και την χρήση που του κάνει. Αν δεν ασχολείται πολύ τότε θα είναι μια χαρά. Αλλιώς μια μέρα !!
alada4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 P20 , φοβερή κάμερα σε όλες τις συνθήκες .οθόνη αξιοπρεπέστατη.μπαταρια με βαριά χρήση μου βγάζει την μέρα σχετικά άνετα .το s8 που ανέφεραν ,ΜΟΝΟ σε οθόνη είναι καλύτερο .σε φωτογραφίες υποδεέστερο , μπαταρία χειρότερη του p20 .έχει αλλά + το s8 ,τα οποία δεν αναφέρω καθώς δίνεις βάση σε "Αυτονομία - οθόνη - σταθερότητα". Σου γράφω από προσωπική εμπειρία ,και για τα 2 .
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Υπάρχει και το Galaxy S9 αλλά θα χώσεις το χέρι +39€ παραπάνω.....
avgoustisp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, alada4 είπε P20 , φοβερή κάμερα σε όλες τις συνθήκες .οθόνη αξιοπρεπέστατη.μπαταρια με βαριά χρήση μου βγάζει την μέρα σχετικά άνετα .το s8 που ανέφεραν ,ΜΟΝΟ σε οθόνη είναι καλύτερο .σε φωτογραφίες υποδεέστερο , μπαταρία χειρότερη του p20 .έχει αλλά + το s8 ,τα οποία δεν αναφέρω καθώς δίνεις βάση σε "Αυτονομία - οθόνη - σταθερότητα". Σου γράφω από προσωπική εμπειρία ,και για τα 2 . Σε ευχαριστώ. Όταν λες αλλά + τι εννοείς. ;; 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Υπάρχει και το Galaxy S9 αλλά θα χώσεις το χέρι +39€ παραπάνω..... Δεν Θέλω να βάλω χρήματα. Φαντάσου ότι εάν πάρω ένα από τα P20, S8 ή iPhone 7 μένουν χρήματα για να πάρω δωρεάν και το P9 lite 2017 για να το έχω για δεύτερο
alada4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, avgoustisp είπε 5 ώρες πριν, alada4 είπε P20 , φοβερή κάμερα σε όλες τις συνθήκες .οθόνη αξιοπρεπέστατη.μπαταρια με βαριά χρήση μου βγάζει την μέρα σχετικά άνετα .το s8 που ανέφεραν ,ΜΟΝΟ σε οθόνη είναι καλύτερο .σε φωτογραφίες υποδεέστερο , μπαταρία χειρότερη του p20 .έχει αλλά + το s8 ,τα οποία δεν αναφέρω καθώς δίνεις βάση σε "Αυτονομία - οθόνη - σταθερότητα". Σου γράφω από προσωπική εμπειρία ,και για τα 2 . Το s8 έχει ασύρματη φόρτιση ,είναι αδιάβροχο (το p20 είναι μονο για πιτσιλιες..),έχει υποδοχή για ακουστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα