costacurta Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά χαρά μάγκες καταρχήν ενημερώνω δεν πολύνιώθω από hardware μετά από ψάξιμο και προτάσεις εδώ στο νήμα νέα συστήματα κατέληξα σε ένα πσ. Είχα λοιπόν σκοπό να παραγγείλω έναν ι5 8400 /z 370 και έβαλα μια 16αρα ραμ στα 3200.(2χ8 βασικά) Ο λόγος που έβαλα την συγκεκριμένη ταχύτητα άσχετα αν μπορώ την ανεβάσω από την μομπο είναι γιατί έκανε 5 ευρώ πιο φθηνά από την ίδια σε 2666. Ρώτησα σε ένα γνωστό κατάστημα για το build μου και μου απάντησαν ότι δεν μου συστήνουν την 3200 λόγω ασυμβατοτητας θα κάνει περίεργα και δεν κάνει η ραμ να λειτουργεί 2 ταχύτητες κάτω από την κανονική της αφού θα αναγκάζεται να τρέχει στην ταχύτητα του cpu. Άρα να πάω σε 2666 αναγκαστικά? Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από costacurta
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, όχι μια χαρα μπορεί να τρέξει και ψηλά (3200), αλλά και στην απίθανη περίπτωση να χρειαστείς να ρίξεις την ταχύτητα στα 2933 πχ, σφίγγεις τα timings και είσαι "μπομπα". Μην πάρεις πιο αργές ποσο μάλλον όταν είναι και ακριβότερες. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα