Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, circadian είπε

από τα στατιστικά στο bit.ly 400000 click σε 14 μέρες. με ωραία αλητεία μαγκιά παρανομία κίνηση πήρε το consent που ήθελε. τους καταγγέλλεις ή δε τους καταγγέλεις;;

Για ποιο πράγμα να τους καταγγείλεις; Αν δεν θέλεις, δεν το αποδέχεσαι και τέλος. Έτσι κι αλλιώς, αν δεν το αποδεχτείς, δεν πρόκειται να ξαναλάβεις μήνυμα με προσφορά.

Οπότε ή αποδέχεσαι την επικοινωνία και παίρνεις τα 5GB, ή δεν την αποδέχεσαι και δεν τα παίρνεις, ή την αποδέχεσαι, τα παίρνεις και μετά πας και ακυρώνεις τη συγκατάθεση και δεν ξαναλαμβάνεις προσφορά.

Υπάρχει και άλλη επιλογή: Τσιμπάς το link προσφοράς μέσα από εδώ κάθε φορά, αποδέχεσαι την επικοινωνία και μετά πας και την ακυρώνεις.

Δημοσ.

με άλλα λόγια, κάποιος που δε θέλει το spam της Vodafone 

δε θα πρέπει να κάνει χρήση της «προσφοράς»

.

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, circadian είπε

από τα στατιστικά στο bit.ly 400000 click σε 14 μέρες. με ωραία αλητεία μαγκιά παρανομία κίνηση πήρε το consent που ήθελε. τους καταγγέλλεις ή δε τους καταγγέλεις;;

https://bitly.com/5GBOffer+

image.png.7b8c362cec353258ae0ac54a169d06f8.png

39 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Αν δεν θέλεις, δεν το αποδέχεσαι και τέλος. Έτσι κι αλλιώς, αν δεν το αποδεχτείς, δεν πρόκειται να ξαναλάβεις μήνυμα με προσφορά.

Οπότε ή αποδέχεσαι την επικοινωνία και παίρνεις τα 5GB, ή δεν την αποδέχεσαι και δεν τα παίρνεις, ή την αποδέχεσαι, τα παίρνεις και μετά πας και ακυρώνεις τη συγκατάθεση και δεν ξαναλαμβάνεις προσφορά.

Υπάρχει και άλλη επιλογή: Τσιμπάς το link προσφοράς μέσα από εδώ κάθε φορά, αποδέχεσαι την επικοινωνία και μετά πας και την ακυρώνεις.

Από το screenshot που βλέπω στο τόπικ, δε βλέπω καμμια σαφή ενημέρωση εκ μέρους της εταιρείας ως προς το σε τι συναινεί ο χρήστης για να πάρει τα ψωρο-5GB. Δεν ξέρω αν πατήσει στο λινκ κανείς τι ανοίγει και αν του γίνεται σαφές.

Πάντως θυμίζω ότι υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις προστίμων για τέτοια θέματα στο παρελθόν. Τα γνωστά "ψιλά γράμματα" που λέμε.

Το ότι η πλειοψηφία των χρηστών είναι έτοιμη να συναινέσει σχεδόν στα πάντα για κάποιο δώρο, δεν αναιρεί το ανήθικο -ή και παράνομο- του θέματος εφόσον δεν έχει καταστεί σαφές τι δίνεις εσύ.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 3
Δημοσ.

Γενικα πάντως στα κείμενα του GDPR απαγορευει να υποσχεται καποιο δωρο η προϊόν με προΰοθεση να κανεις concent στην αποστολη ενημερωτικων!

Δηλαδη οι νομοθετες εχουν προβλεψει για την "αγορα" concents με προσφορες!

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

στο #1

Επεξ/σία μόλις από matrixxx
αντικατασταση συνδεσμου - MHN βαζετε shortened links!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε CU δεν.... (αφορά μόνο σε συνδρομητές συμβολαίου ;  )

Επεξ/σία από katcos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Από το screenshot που βλέπω στο τόπικ, δε βλέπω καμμια σαφή ενημέρωση εκ μέρους της εταιρείας ως προς το σε τι συναινεί ο χρήστης για να πάρει τα ψωρο-5GB. Δεν ξέρω αν πατήσει στο λινκ κανείς τι ανοίγει και αν του γίνεται σαφές.

Αν και δεν εχω ενεργοποιησει την προσφορα, εμφανιζονται λογικα μετα τα εξης (με βαση τον κωδικα της σελιδας)

Αναφορά σε κείμενο

Συναινώ στην επεξεργασία στοιχείων που σχετίζονται με τη συμπεριφορά μου όταν περιηγούμαι στο διαδίκτυο ή τις συνήθειές μου, βάση των δεδομένων κίνησης και θέσης που έχει στη διάθεσή της η Vodafone καθώς και των δεδομένων που αφορούν τις συσκευές μου, με σκοπό την προσωποποιημένη ενημέρωση και την προώθηση προιόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες/επιθυμίες/απαιτήσεις μου Έχοντας ενεργοποιημένη την ανωτέρω επιλογή μας επιτρέπεις να επεξεργαζόμαστε δεδομένα σου, όπως την περιήγησή σου στο διαδίκτυο, τις προτιμήσεις σου και στοιχεία των συσκευών σου, προκειμένου να σου προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες μας, τα οποία θα ταιριάζουν στο προφίλ σου και θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες σου. Έχοντας ενεργοποιημένη την ανωτέρω επιλογή μας επιτρέπεις να επεξεργαζόμαστε δεδομένα σου, όπως στοιχεία της ταυτότητάς σου και υπηρεσίες και προϊόντα που χρησιμοποιείς, προκειμένου να σου προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες μας, τα οποία θα ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ σου και θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες σου.

Αναφορά σε κείμενο

Συναινώ στην επεξεργασία στοιχείων προσδιοριστικών της ταυτότητάς μου και πληροφοριών που αφορούν τις υπηρεσίες που χρησιμοποιώ από την Vodafone καθώς και στην ανακοίνωση αυτών σε συνεργαζόμενες ή συνδεδεμένες εταιρείες, με σκοπό την παροχή πληροφορήσης και την εμπορική προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών. Έχοντας ενεργοποιημένη μία ή περισσότερες εκ των κατωτέρω επιλογών μας βοηθάς να επικοινωνούμε μαζί σου, με όποιο μέσο εσύ επιθυμείς, με σκοπό να σου προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες μας, τα οποία θα ταιριάζουν στο προφίλ σου και θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες σου.

Αναφορά σε κείμενο

Συναινώ στη λήψη διαφημιστικών επικοινωνιών με σκοπό την προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντά μου εμπορική προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών της Vodafone, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Έχοντας ενεργοποιημένη μία ή περισσότερες εκ των κατωτέρω επιλογών μας βοηθάς να επικοινωνούμε μαζί σου, με όποιο μέσο εσύ επιθυμείς, με σκοπό να σου προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες μας, τα οποία θα ταιριάζουν στο προφίλ σου και θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες σου.

Αναφορά σε κείμενο

Eπιθυμώ να δέχομαι επικοινωνίες με ανθρώπινη παρέμβαση (κλήσεις) προς τους τηλεφωνικούς αριθμούς μου. Έχοντας ενεργοποιημένη μία εκ των κατωτέρω επιλογών, επιτρέπεις να δέχεσαι τηλεφωνικές κλήσεις είτε από όλους, είτε μόνο από τη Vodafone, είτε από κανέναν αντίστοιχα, με σκοπό τη διαφημιστική προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία θα ταιριάζουν στο προφίλ σου και θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες σου.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 31/5/2018 στις 8:43 ΜΜ, Bubs είπε

Γενικα πάντως στα κείμενα του GDPR απαγορευει να υποσχεται καποιο δωρο η προϊόν με προΰοθεση να κανεις concent στην αποστολη ενημερωτικων!

Δηλαδη οι νομοθετες εχουν προβλεψει για την "αγορα" concents με προσφορες!

Κι όμως πολλές εταιρίες το έκαναν αυτό. Άλλες δίνουν δωροεπιταγές, άλλες πόντους και ενα σωρό. Το καλό είναι πως ότι ώρα σου έρθει πας και αλλάζεις προτιμήσεις και μένουν με το GDPR στο χέρι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε

Κι όμως πολλές εταιρίες το έκαναν αυτό. Άλλες δίνουν δωροεπιταγές, άλλες πόντους και ενα σωρό. Το καλό είναι πως ότι ώρα σου έρθει πας και αλλάζεις προτιμήσεις και μένουν με το GDPR στο χέρι.

μήπως είναι εύκολο να γίνει πιο σαφές ο τρόπος που αλλάζουν οι προτιμήσεις αυτές; μπήκα στο my account της Vodafone αλλά δεν το βρήκα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

δηλαδή η προσφορά αυτή ήρθε σε συνδρομητές που έλαβαν το sms μόνο και κανείς άλλος δεν μπορει να την ενεργοποιήσει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...