Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά θέλει Firefox για να παίξει ...σε Opera ΔΕΝ δουλεύει.

Βάλτε το Link

http://content.vodafone.gr/5GB/DataOffer/gr

και καλό σερφάρισμα...(υπόψιν είμαι σε συμβόλαιο)

Γεια χαρά πριν απο λίγο μου ήρθε μήνυμα για 5GB δωρεάν εφόσον πατήσουμε στο μαγικό Link...

Φυσικά και πάλι δεν δούλεψε αφού επειμένει ότι είμαι σε Wifi...ενώ είμαι σε Δεδομένα...

Μπήκα στο Online Chat και τους τα'χωσα....αλλά αγρόν ηγόρασας...το βιολί βιολάκι....αν έχετε πατήσει το link και αν έχετε βάλει δεδομένα και τρίχες κατσαρές

Οπότε δεν παίζει...ξεχάστε το...και ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στην Vodafone που μια εταιρεία αυτού του βεληνεκούς γίνεται ρόμπα και ξεφτίλα 2 φορές σε λιγότερο απο 1 εβδομάδα...

Είμαι σίγουρος ότι σε λίγες ώρες θα σκάσει και επί πληρωμή προσφορά για x Gb με y euro... αυτό θα δουλέψει...στο χάρισμα υπάρχει πρόβλημα...😄

Επεξ/σία από matrixxx
αντικατασταση συνδεσμου - MHN βαζετε shortened links!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλέπω καμιά προσφορά πάντως.... :)

λιγο πολύ,τέτοιες κομπίνες όλοι τα κάνουν...

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, masteripper είπε

αυτο που πήρες και πριν του Πνευματος..

μιλας με γριφους γεροντα

• Super Moderators
Δημοσ.

Για όποιον δεν κατάλαβε αυτός ήταν ο τρόπος που διάλεξε η vodafone να μας ενημερώσει για το GDPR...

Και καλά το "τυράκι" των 5gb και ταυτόχρονα accept σε όλες τις επιλογές επικοινωνίας κλπ...

• Like 5
Δημοσ.
4 minutes ago, billdanos said:

Για όποιον δεν κατάλαβε αυτός ήταν ο τρόπος που διάλεξε η vodafone να μας ενημερώσει για το GDPR...

Και καλά το "τυράκι" των 5gb και ταυτόχρονα accept σε όλες τις επιλογές επικοινωνίας κλπ...

Μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά και συγχρόνως να χρησιμοποιούμε τη Vodafone δίχως να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα μας; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν... παίζει με Firefox... προσφορά με προϋποθέσεις...😀

Αν μπορεί κάποιος mod να το φτιάξει καθώς μόλις ενεργοποιήθηκαν...

http://bit.ly/5GBOffer

Με Opera ΔΕΝ Παίζει

Επεξ/σία από masteripper
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, CNT-FAI said:

Μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά και συγχρόνως να χρησιμοποιούμε τη Vodafone δίχως να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα μας; 

Θεωρητικά μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξεις τις προτιμήσεις σου μέσα από το app της vodafone.

Δημοσ.

από τα στατιστικά στο bit.ly 400000 click σε 14 μέρες. με ωραία αλητεία μαγκιά παρανομία κίνηση πήρε το consent που ήθελε. τους καταγγέλλεις ή δε τους καταγγέλεις;;

• Like 2
Δημοσ.
14 minutes ago, billdanos said:

Θεωρητικά μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξεις τις προτιμήσεις σου μέσα από το app της vodafone.

Επομένως όλα καλά... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...