masteripper Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά θέλει Firefox για να παίξει ...σε Opera ΔΕΝ δουλεύει. Βάλτε το Link http://content.vodafone.gr/5GB/DataOffer/gr και καλό σερφάρισμα...(υπόψιν είμαι σε συμβόλαιο) Γεια χαρά πριν απο λίγο μου ήρθε μήνυμα για 5GB δωρεάν εφόσον πατήσουμε στο μαγικό Link... Φυσικά και πάλι δεν δούλεψε αφού επειμένει ότι είμαι σε Wifi...ενώ είμαι σε Δεδομένα... Μπήκα στο Online Chat και τους τα'χωσα....αλλά αγρόν ηγόρασας...το βιολί βιολάκι....αν έχετε πατήσει το link και αν έχετε βάλει δεδομένα και τρίχες κατσαρές Οπότε δεν παίζει...ξεχάστε το...και ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στην Vodafone που μια εταιρεία αυτού του βεληνεκούς γίνεται ρόμπα και ξεφτίλα 2 φορές σε λιγότερο απο 1 εβδομάδα... Είμαι σίγουρος ότι σε λίγες ώρες θα σκάσει και επί πληρωμή προσφορά για x Gb με y euro... αυτό θα δουλέψει...στο χάρισμα υπάρχει πρόβλημα...😄 Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από matrixxx αντικατασταση συνδεσμου - MHN βαζετε shortened links!
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν βλέπω καμιά προσφορά πάντως.... λιγο πολύ,τέτοιες κομπίνες όλοι τα κάνουν... Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από stelios18120 2
Aias Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε ποιο ειναι το μαγικο λινκ? ποια ειναι η προσφορα?
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, masteripper είπε αυτο που πήρες και πριν του Πνευματος.. μιλας με γριφους γεροντα
savageGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Εμένα μια χαρα δουλεψε οπως πάντα.Εχω RED1 προγραμμα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Για όποιον δεν κατάλαβε αυτός ήταν ο τρόπος που διάλεξε η vodafone να μας ενημερώσει για το GDPR... Και καλά το "τυράκι" των 5gb και ταυτόχρονα accept σε όλες τις επιλογές επικοινωνίας κλπ... 5
CNT-FAI Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 4 minutes ago, billdanos said: Για όποιον δεν κατάλαβε αυτός ήταν ο τρόπος που διάλεξε η vodafone να μας ενημερώσει για το GDPR... Και καλά το "τυράκι" των 5gb και ταυτόχρονα accept σε όλες τις επιλογές επικοινωνίας κλπ... Μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά και συγχρόνως να χρησιμοποιούμε τη Vodafone δίχως να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα μας;
masteripper Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν... παίζει με Firefox... προσφορά με προϋποθέσεις...😀 Αν μπορεί κάποιος mod να το φτιάξει καθώς μόλις ενεργοποιήθηκαν... http://bit.ly/5GBOffer Με Opera ΔΕΝ Παίζει Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από masteripper
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 8 minutes ago, CNT-FAI said: Μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά και συγχρόνως να χρησιμοποιούμε τη Vodafone δίχως να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα μας; Θεωρητικά μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξεις τις προτιμήσεις σου μέσα από το app της vodafone.
circadian Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 από τα στατιστικά στο bit.ly 400000 click σε 14 μέρες. με ωραία αλητεία μαγκιά παρανομία κίνηση πήρε το consent που ήθελε. τους καταγγέλλεις ή δε τους καταγγέλεις;; 2
CNT-FAI Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 14 minutes ago, billdanos said: Θεωρητικά μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξεις τις προτιμήσεις σου μέσα από το app της vodafone. Επομένως όλα καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα