Necronymus Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Χαιρεται. Τον τελευταιο καιρο η καρτα γραφικων εχει αρχισει και κανει τρελες. Πιο συγκεκριμενα, καθε φορα που την ζοριζω με καποιο game, ενω το game φαινεται να τρεχει, αρχιζει και βγαζει λιγα παρασιτα. Μετα απο λιγο το pc κολαει εντελως για λιγα δευτερολεπτα, η οθονη μαυριζει, και ξαναανοιγει μετα απο λιγα δευτερολεπτα (2-3), και εμφανιζεται κατω αριστερα ενα μηνυμα που λεει οτι Το προγραμμα οδηγησης οθονης σταματησε να ανταποκρινεται και ανακτηθηκε με επιτυχια. Εχω δοκιμασει αρκετα drivers, και τα πιο προσφατα, και παλιοτερα, αλλα το προβλημα δε λυνεται. Ειναι μια gtx 750ti, και μεχρι και κανα μηνα πριν ειχε 2 οθονες και λειτουργουσε αψογα. περιπου 3,5 χρονια την εχω. Τι μπορει να σημαινει; Χαλασε η καρτα;
Necronymus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 διαβασα αυτην και αλλες παρομοιες ιστοριες, και ειδα και ενα σωρο βιντεο και οδηγους για πιθανες λυσεις. Τιποτα δε βοηθησε. Μεχρι και σε αλλο pc που την εβαλα εκανε το ιδιο πραγμα, εβγαζε σε καποια γραφικα (σκιες κτλ) καποια artifacts (τον ορο τον εμαθα μολις). Φανταζομαι εχει θεμα η καρτουλα; Εφοσον δοκιμαστηκε και σε αλλο συστημα με διαφορετικη μητρικη, cpu, ram, psu, και με διαφορετικα drivers εγω καταληγω σε αυτο. Τελος παντων, βρηκα την αποδειξη και τελικα ειχε ακομα λιγους μηνες εγγυηση, την πηγα eshop γιατι μονος μου δεν εβγαζα ακρη. Τωρα το θεμα ειναι αν εκανα καλα που την πηγα, ή αν θα την διαλυσουν τελειως και θα μου πουν οτι ειναι εκτος εγγυησης...
Ghost007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Necronymus είπε διαβασα αυτην και αλλες παρομοιες ιστοριες, και ειδα και ενα σωρο βιντεο και οδηγους για πιθανες λυσεις. Τιποτα δε βοηθησε. Μεχρι και σε αλλο pc που την εβαλα εκανε το ιδιο πραγμα, εβγαζε σε καποια γραφικα (σκιες κτλ) καποια artifacts (τον ορο τον εμαθα μολις). Φανταζομαι εχει θεμα η καρτουλα; Εφοσον δοκιμαστηκε και σε αλλο συστημα με διαφορετικη μητρικη, cpu, ram, psu, και με διαφορετικα drivers εγω καταληγω σε αυτο. Τελος παντων, βρηκα την αποδειξη και τελικα ειχε ακομα λιγους μηνες εγγυηση, την πηγα eshop γιατι μονος μου δεν εβγαζα ακρη. Τωρα το θεμα ειναι αν εκανα καλα που την πηγα, ή αν θα την διαλυσουν τελειως και θα μου πουν οτι ειναι εκτος εγγυησης... περιεργο μου φενεται οτι ειναι εντος εγγυησης ακομα αυτη η καρτα αλλα αφου την πηραν καλα εκανες τοτε.. πιθανων θα σου δωσουν και καμια καλυτερη γιατι αυτη δεν υπαρχει πλεον....
Necronymus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μια απλη ενημερωση, για να υπαρχει σαν αρχειο. Το eshop μου πιστωσε απο μονο του χωρις ταλαιπωρια και φασαριες το ΑΡΧΙΚΟ ποσο της αγορας. Οποτε φανταζομαι οτι σιγουρα καποιο θεμα ειχε καρτα. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δε τα γράφουμε απλά αυτά, τα φωνάζουμε.. Ένα μεγάλο μπράβο στους e-shopάδες αν ό,τι έκαναν το κάναν και άμεσα..
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Ναι έτσι. Δόξα και τιμή στους e-shopάδες που φτιάχνουν δικούς τους νόμους. 2
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Νταααξ, αν είναι υπέρ του καταναλωτή δε βλέπω λόγο γιατί να μην το λέμε..
Sheogorath Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Γιατί η υποχρέωση σε πιστωτικό είναι παράνομη. Για αυτό το είπε ο blueblood. ΑΝ θες, ΑΝ, ζητάς τα λεφτά πίσω. 2
DiaperCh@nger Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλήθεια, πολύ αλήθεια, ΑΝ ο φίλος είναι όντως καινούριο μέλος (4 μυνήματα) χαίρομαι πολύ που βρήκε άκρη τόσο γρήγορα και άμεσα. Βέβαια αυτό με αφήνει να αναρωτιέμαι για τους τόσους φίλους, με αρκετή συμμετοχή στο forum, (δεκάδες ή και εκατοντάδες μυνήματα) που δεν βγάλανε άκρη... Καλωσορίζοντας λοιπόν τον φίλο, δεν θα μου κακόπεφτε να έβλεπα σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς και το πιστωτικό του e-shop. Φυσικά θα ήθελα να δω και το πιστωτικό της εταιρίας παραγωγής του προϊόντός προς το e-shop... δικαιούται άλλωστε να ζητήσει να το δει/σκανάρει. Έτσι για να μη σκέφτομαι διάφορα... Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από DiaperCh@nger 2
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Στις 23/6/2018 στις 12:34 ΜΜ, JiovanniGeorgeo είπε Νταααξ, αν είναι υπέρ του καταναλωτή δε βλέπω λόγο γιατί να μην το λέμε.. Είναι κατά του καταναλωτή. Όχι υπέρ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα