nikjuve Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω μια απορία παιδιά, εχω το παρακατω τροφοδοτικό :https://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-elite-series-600w-rs-600-acab-m4-p-PER.814997 Πωε μπορώ να δω αν ζεσταίνεται η τέλος πάντων αν δουλεύει ρολόι σε βαρύ game? Το hwmonitor έχει κάποιες μετρήσεις σε volt αλλά δεν γνωρίζω τις μονάδες μετρησης . Το σύστημά που σηκώνει ειναι ενας cpu:i5 8600k, vga: gtx 1060 6gb, 1 ssd x m2 evo 960 240 gb,1 x 1ssd intenso 240gb, 1 απλος 500αρις, μητρική :gigabyte z370,οθονη 23" 1080p Να πω ότι δεν εχω πειράξει το σύστημά (oc) και ότι δεν με έχει παρουσιάσει το παραμικρό αλλα επειδή παίζω βαριά παιχνίδια ανησυχώ γιατί δεν είναι μεσα στα elite pcu. Ελαφρύ oc θα αντέχει στο μέλλον αν χρειαστεί? Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από nikjuve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Ναι, μην αγχωνεσαι. Μια χαρα θα σε καλύψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα