Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακομα και το wallapaper αντεγραψαν. μα τιποτα δεν αφησαν?

καμια φαντασια εκει στην xiaomi. τα παει τοσο καλα αλλα με αλλουνού @@.

οσο και να αντιγραφουν ξεχναν κατι σημαντικο. το ΜΗΛΟ

Επεξ/σία από alexakos89
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, billdanos είπε

Αυτοί που θα το αγοράσουν δεν είναι πρόβατα σαν κι εμάς? Φαντάζομαι όχι, επειδή το xiaomi έχει αυτό το περιτύλιγμα με ίχνη "επανάστασης & ελευθερίας"? 😛 

Οι κάτοχοι iPhone x είναι πρόβατα γιατί έδωσαν 1400 για σοβαρή χωρητικότητα και έχουν 3gb ram και οθονουλα μικρότερη από 5.5 16:9 σε εμβαδόν. Η εξαιρετική xiaomi δίνει στα 500 256gb 8gb ram οθοναρα και καλύτερη κάμερα. Συν προφανώς το κορυφαίο Android έναντι της φυλακής του ios. Τι συγκρίνεις το mi8 είναι κινητό 5ετιας στο νερό και το X χρόνου και αν. 

7 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Feelsbadman -_-

Δώσε 1200 ευρώ εσύ για κάτι που δεν αξίζει ούτε 700. Το έχω πει και το ξαναλέω. Είναι χαζό να δίνεις λεφτά κατηγορίας λάπτοπ, για κινητό που θα κρατήσεις 2 χρόνια και μπορεί να πάθει το παραμικρό snafu και να πάει στα σκουπίδια. Η Xiaomi κάνει κοινωνικό έργο. Φέρνει στο κοινό, mainstream χαρακτηριστικά, σε λογική τιμή. Που είναι το κακό; Χάνει η Apple; Όχι, γιατί αυτός που θα το πάρει, δεν είχε λεφτά για iPhone έτσι και αλλιώς. Εγώ αν το iPhone X είχε Android θα το έπαιρνα. Μόλις έγινε η επιθυμία μου, πραγματικότητα, μέσω της Xiaomi.

Άψογος έτσι ακριβώς είναι. Η xiaomi δουλεύει με ένα κέρδος πολύ μικρό και βγάζει συσκευαρες υπέροχες και η Apple αρμέγει και βγάζει hardware 5ετιας. 2017 έβαλε 3gb ram όταν άλλοι βάζουν 8. Μετά reload στο safari κλείσιμο εφαρμογων και πάει λέγοντας. Η xiaomi όντως προσφέρει πάρα πολλά στους καταναλωτές για λίγα χρήματα και χίλια μπράβο της. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Οι κάτοχοι iPhone x είναι πρόβατα γιατί έδωσαν 1400 για σοβαρή χωρητικότητα και έχουν 3gb ram και οθονουλα μικρότερη από 5.5 16:9 σε εμβαδόν. Η εξαιρετική xiaomi δίνει στα 500 256gb 8gb ram οθοναρα και καλύτερη κάμερα. Συν προφανώς το κορυφαίο Android έναντι της φυλακής του ios. Τι συγκρίνεις το mi8 είναι κινητό 5ετιας στο νερό και το X χρόνου και αν. 

Άψογος έτσι ακριβώς είναι. Η xiaomi δουλεύει με ένα κέρδος πολύ μικρό και βγάζει συσκευαρες υπέροχες και η Apple αρμέγει και βγάζει hardware 5ετιας. 2017 έβαλε 3gb ram όταν άλλοι βάζουν 8. Μετά reload στο safari κλείσιμο εφαρμογων και πάει λέγοντας. Η xiaomi όντως προσφέρει πάρα πολλά στους καταναλωτές για λίγα χρήματα και χίλια μπράβο της. 

Hardware-wise, μόνο στη ram υστερεί το X. Εμένα μου κάθεται στο λαιμό, γιατί αν σπάσεις το γυαλί πίσω, θες μισή συσκευή κόστος επισκευής και δεν παίρνεις πίσω το δικό σου κινητό. Επίσης, iOS, μπορώ να μιλάω χρόνια για αυτό το αστείο που αποκαλούν λειτουργικό. 

Δημοσ.
Στις 31/5/2018 στις 2:43 ΜΜ, georgedas είπε

Mπραβο ρε xiaomi B20 εχει αραγε 

κατά 99% όχι, λες και το κάνει επίτηδες γιατί τότε που δεν θα προλαβαίνει να τα τυπώνει😁

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ziaba είπε

κατά 99% όχι, λες και το κάνει επίτηδες γιατί τότε που δεν θα προλαβαίνει να τα τυπώνει😁

Το mi8 εχει το mi8s οχι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Το mi8 εχει το mi8s οχι.

δεν το πιστεύω επιτέλους έβαλε 800άρα στο 8αρι, προβλέπω θα σκίσει φέτος αν δεν βγάλει κάνα κουσούρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...