Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Δε βλέπω να έχει global έκδοση.

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi8

Οι τιμές στο άρθρο μήπως είναι λάθος;

Βλέπω στο gearbest ξεκινάει από 598 ευρώ.

Προφανώς το άρθρο αναφέρεται στις τιμές που ανακοινώθηκαν, το gearbest είναι κατάστημα και πρέπει να βγάλει και αυτό. Σε όλα τα κινητά που έχω πάρει xiaomi άλλη τιμή ανακοινωνεται άλλη υπάρχει στα μαγαζιά. 

• Like 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, scarface5323 είπε

Το κυριότερο είναι αν θα έχει android one,η τα κινέζικα bloat μεσα

θα φοράει miui 10 που πατάει πανω στο oreo 8.1

Αν δε σε ενοχλεί ή καλύτερα σου αρέσει η MIUI , τα έξτρα apps που είναι καθαρά της xiaomi,  οχι τίποτα

διαφημιστικές αηδίες, είναι σχετικά λίγα....

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kexas22 είπε

Προφανώς το άρθρο αναφέρεται στις τιμές που ανακοινώθηκαν, το gearbest είναι κατάστημα και πρέπει να βγάλει και αυτό. Σε όλα τα κινητά που έχω πάρει xiaomi άλλη τιμή ανακοινωνεται άλλη υπάρχει στα μαγαζιά. 

σωστός... οι τιμές είναι αυτές που ισχύουν στην κίνα στα mi shops και online (και ίσως και στις αλυσίδες ηλεκτρονικών που έχουν εκεί)... οχι στα κινεζομάγαζα από όπου  αγοράζουμε εμείς (gearbest banggood κλπ)

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, imvrios είπε

- Το προσπερνάω όχι γιατί δε μου αρέσει αλλά γιατί φέτος δε χρειάζομαι νέο κινητό.

- Θα ξεκινήσω με κάτι που ενδιαφέρει τους μουσικόφιλους. Υποστηρίζει Bluetooth v5.0 που σημαίνει ότι υποστηρίζει και aptX. Με αγορά ακουστικών που επίσης υποστηρίζουν αυτό το πρότυπο, πλέον μπορούμε να γλυτώσουμε από τα καλώδια χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της μουσικής. Έχω αγοράσει τα X2 και νιώθω απελευθερωμένος σε σύγκριση με τις φορές που φοράω τα ενσύρματα ακουστικά. Απλώς, λόγω περιορισμού του πρωτοκόλλου μέχρι την έκδοση 4.2 του Bluetooth, η ποιότητα είναι μεν καλή αλλά υποδεέστερη των ενσύρματων.

- Αν αυτό αποτελεί ένδειξη για τις τιμές , στο Geek Buying η έκδοση 6/64 για προπαραγγελία κοστίζει 444 προ μεταφορικών.

- Με βάση το https://www.devicespecifications.com/en/model/c52c4895 , δεν υποστηρίζει την Β20:

GSM 850 MHz
GSM 900 MHz
GSM 1800 MHz
GSM 1900 MHz

Ίσως υπάρξει και άλλη έκδοση για την Ευρώπη, που να την υποστηρίζει. Ευκαιρία λοιπόν να περιμένετε όσοι θέλετε να το αγοράσετε για να δείτε και τις εντυπώσεις των πρώτων αγοραστών.

- Τέλος, με MiUI 10 έρχεται που βάση της παρουσίασης έχει πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Προσωπικά, σε κάθε τηλέφωνο εγκαθιστώ τον MS Launcher. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει με τα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας που ενσωματώνει (καλύτερος και από τον επίσης εξαιρετικό Nova Launcher).

Θα εχει την B20

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_8-9065.php

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει B20 εχει NFC επίσης το Mi 8 έχει 3400mah μπαταρια αλλα η έκδοση Mi 8  Explore θα χει 3000mah μπαταρια η super Amoled οθόνη έχει HDR και θα το υποστηρίζει και η μπροστινή camera  και έχει gorilla glass 5 προστασια από την σελίδα της xiaomi όχι από τρίτους.

https://www.mi.com/mi8/specs/

Επεξ/σία από radeon9700
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά μου αρέσει το notch και δε με ενοχλεί η έλλειψη minijack. Μου αρέσει τρομερά η ύπαρξη B20 και AMOLED HDR10 specced οθόνης.
Ωστόσο ήθελα η οθόνη να φτάνει μέχρι τέρμα κάτω και μια μπαταρία των περίπου 4000MAh, κι ας ήταν 0,8 χιλιοστά πιο παχύ.

Αν η τιμή ακολουθήσει την κλασική φθίνουσα πορεία, το καλοβλέπω για αγορά σε κάνα 6 μηνο σε μπλεδάκι. Απλά κλασικά σε 1,5-2 χρόνια θα θέλει αλλαγή η μπαταρία...

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, unforgiven είπε

Δες το θετικά: Δεν είναι οι αισθητήρες που μπαίνουν μέσα στην οθόνη. Είναι έξτρα χώρος για να μπαίνουν οι ειδοποιήσεις χωρίς να τρώει ωφέλιμη περιοχή της οθόνης η notification bar. Φαντάσου την και μαύρη...

Google-Pixel-3-XL-Concept.png

οπως και να το κάνεις ειναι ασχημο. το πιξελ 3 θα ειναι πολύ ομορφο αλλα απλησιαστο.

αυτο που με ενοχλεί κυριως ειναι οτι γεμίσαμε το πλαινο με οθονη και σπαει. δες ποσα σπασμένα τηλεφωνα υπαρχουν σε αγγελίες εκει στις άκρες. προσωπικα δεν θέλω τοσο μικρά μπεζελ. δεν με νοιαζει να έχει το κινητο 90% screen/body. Προτιμώ να έχει μικρά περιθώρια παντου ωστε να γλυτωνει και καμια τούμπα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imvrios είπε

- Το προσπερνάω όχι γιατί δε μου αρέσει αλλά γιατί φέτος δε χρειάζομαι νέο κινητό.

- Θα ξεκινήσω με κάτι που ενδιαφέρει τους μουσικόφιλους. Υποστηρίζει Bluetooth v5.0 που σημαίνει ότι υποστηρίζει και aptX. Με αγορά ακουστικών που επίσης υποστηρίζουν αυτό το πρότυπο, πλέον μπορούμε να γλυτώσουμε από τα καλώδια χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της μουσικής. Έχω αγοράσει τα X2 και νιώθω απελευθερωμένος σε σύγκριση με τις φορές που φοράω τα ενσύρματα ακουστικά. Απλώς, λόγω περιορισμού του πρωτοκόλλου μέχρι την έκδοση 4.2 του Bluetooth, η ποιότητα είναι μεν καλή αλλά υποδεέστερη των ενσύρματων.

- Αν αυτό αποτελεί ένδειξη για τις τιμές , στο Geek Buying η έκδοση 6/64 για προπαραγγελία κοστίζει 444 προ μεταφορικών.

- Με βάση το https://www.devicespecifications.com/en/model/c52c4895 , δεν υποστηρίζει την Β20:

GSM 850 MHz
GSM 900 MHz
GSM 1800 MHz
GSM 1900 MHz

Ίσως υπάρξει και άλλη έκδοση για την Ευρώπη, που να την υποστηρίζει. Ευκαιρία λοιπόν να περιμένετε όσοι θέλετε να το αγοράσετε για να δείτε και τις εντυπώσεις των πρώτων αγοραστών.

- Τέλος, με MiUI 10 έρχεται που βάση της παρουσίασης έχει πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Προσωπικά, σε κάθε τηλέφωνο εγκαθιστώ τον MS Launcher. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει με τα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας που ενσωματώνει (καλύτερος και από τον επίσης εξαιρετικό Nova Launcher).

ρε σεις 

1) υπάρχει επίσημο site και μου βάζετε Link με specs από site άλλων;

2) τι έκανες cp ; μου λες για B20 και μου έχεις αντιγράψει τις μπάντες του GSM , δηλαδή του 2g ....... λίγο ποιο κάτω δεν είδες τις μπάντες που λένε LTE που είναι το 4g ;;;;;

https://www.mi.com/mi8/specs/

FDD-LTE B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B17 / B20 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikcrf είπε

Αυτη η apple έχει κάνει ζημια, αν βγάλει κινητό σε σχήμα και χρώμα κουράδας , θα την αντιγράψουν.

Οχι ολοι.. οι κινεζοι κατα βαση και αυτοι που βαριουνται να σκεφτουν να βγαλουν κατι δικο τους...

Ωραιος ο JerryRig εκανε μοδα τα clear back phones..:P

Επεξ/σία από cpgr
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 2017 μας την εκανε τη χαρη η Huawei με το mate 10 pro και γλιτώσαμε το notch. Φέτος αφού δεν τη γλιτώνουμε με το σεμέν και θα το φάμε στη μάπα , πάμε όπου χάνουμε τα λιγότερα. Asus Zenfone 5 και όταν μας κάνει τη χάρη να βγεί, Zenfone 5z. Κρατάμε θύρα ακουστικών, καλουτσικη κάμερα , ραδιόφωνο,επεκτάσιμη μνήμη και ζούμε με την λαδια της ξεδιαντροπης κοπιας του x, το notch και χωρις b20. Του χρόνου βλέπουμε.

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, stefanos_th είπε

twrp + magisk + custom rom τι κανω ? υπαρχει τπτ ?

unlock ευκολο ή ινδιανικες τελετες ?

Να παρω 1+6 καλυτερα ?

ανακοινώθηκε-παρουσιάστηκε μια συσκευή

λες να υπάρχει custom rom κλπ για μια συσκευή που δεν υπάρχει; (άντε να άρχισε να πουλιέται σήμερα; ) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...