Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, predalien είπε

Όχι άλλο notch! Έλεος!

Δες το θετικά: Δεν είναι οι αισθητήρες που μπαίνουν μέσα στην οθόνη. Είναι έξτρα χώρος για να μπαίνουν οι ειδοποιήσεις χωρίς να τρώει ωφέλιμη περιοχή της οθόνης η notification bar. Φαντάσου την και μαύρη...

Google-Pixel-3-XL-Concept.png

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Δες το θετικά: Δεν είναι οι αισθητήρες που μπαίνουν μέσα στην οθόνη. Είναι έξτρα χώρος για να μπαίνουν οι ειδοποιήσεις χωρίς να τρώει ωφέλιμη περιοχή της οθόνης η notification bar. Φαντάσου την και μαύρη...

Google-Pixel-3-XL-Concept.png

Σχετικά off-topic: Το είδα κι εγώ αυτό το concept...Αν είναι όντως λίγο πλατύ δεν είναι το Notch; Γιατί να πηγαίνει τόσο "μέσα" στην οθόνη; 🙄

Δημοσ.

miso s8 μισο iphone .. ok δεν εχουν εμπνευση η αληθεια ειναι αλλα .. απο κοντα δεν ειναι ασχημα

Δημοσ.

- Το προσπερνάω όχι γιατί δε μου αρέσει αλλά γιατί φέτος δε χρειάζομαι νέο κινητό.

- Θα ξεκινήσω με κάτι που ενδιαφέρει τους μουσικόφιλους. Υποστηρίζει Bluetooth v5.0 που σημαίνει ότι υποστηρίζει και aptX. Με αγορά ακουστικών που επίσης υποστηρίζουν αυτό το πρότυπο, πλέον μπορούμε να γλυτώσουμε από τα καλώδια χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της μουσικής. Έχω αγοράσει τα X2 και νιώθω απελευθερωμένος σε σύγκριση με τις φορές που φοράω τα ενσύρματα ακουστικά. Απλώς, λόγω περιορισμού του πρωτοκόλλου μέχρι την έκδοση 4.2 του Bluetooth, η ποιότητα είναι μεν καλή αλλά υποδεέστερη των ενσύρματων.

- Αν αυτό αποτελεί ένδειξη για τις τιμές , στο Geek Buying η έκδοση 6/64 για προπαραγγελία κοστίζει 444 προ μεταφορικών.

- Με βάση το https://www.devicespecifications.com/en/model/c52c4895 , δεν υποστηρίζει την Β20:

GSM 850 MHz
GSM 900 MHz
GSM 1800 MHz
GSM 1900 MHz

Ίσως υπάρξει και άλλη έκδοση για την Ευρώπη, που να την υποστηρίζει. Ευκαιρία λοιπόν να περιμένετε όσοι θέλετε να το αγοράσετε για να δείτε και τις εντυπώσεις των πρώτων αγοραστών.

- Τέλος, με MiUI 10 έρχεται που βάση της παρουσίασης έχει πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Προσωπικά, σε κάθε τηλέφωνο εγκαθιστώ τον MS Launcher. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει με τα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας που ενσωματώνει (καλύτερος και από τον επίσης εξαιρετικό Nova Launcher).

Δημοσ.

ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!
Το θέλω...
Να τα βλέπουν αυτά μερικές μερικές εταιρείες, που με παρόμοια χαρακτηριστικά το ξεκινάνε στο 1000ρικο.
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ σας θα είναι το συγκεκριμένο αν έρθει Ευρώπη στα 300κάτι ευρώ!

• Like 6
  • Super Moderators
Δημοσ.

Βγάζουν που βγάζουν κλώνο πολυτελείας του Χ ...και τσιγκουνεύονται  να τερματίσουν την οθόνη στο κάτω μέρος? Τς τς τς τς...

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Θα έχει B20; AMOLED ή IPS οθόνη; Μπαταρία 4000 ή 3300;

Όλα τα κινητά τις xiaomi μετά από το mi mix 2 θα έχουν όλες τις μπάντες, το άρθρο λέει amoled από Samsung (κακό αυτό). Μπαταρία? Δεν ξέρω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...