Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lek88 είπε

σοχ τι είναι?? 

ΣΟΧ = Συμβαση Ορισμενου Χρονου , δηλαδη δουλευεις στο δημοσιο για ενα 6μηνο π.χ. . Εχεις γνωρισει αρχαιοφυλακες ; Μου φαινεται περιεργο να υπαρχουν διαφορετικες θεσεις για το πρωι και το βραδυ σε μια προκυριξει σοχ και στην τελικη στην ουσια να ειναι το ιδιο .

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liaguris είπε

ΣΟΧ = Συμβαση Ορισμενου Χρονου , δηλαδη δουλευεις στο δημοσιο για ενα 6μηνο π.χ. . Εχεις γνωρισει αρχαιοφυλακες ; Μου φαινεται περιεργο να υπαρχουν διαφορετικες θεσεις για το πρωι και το βραδυ σε μια προκυριξει σοχ και στην τελικη στην ουσια να ειναι το ιδιο .

Δηλαδή σε μια τέτοια προκήρυξη ζητάνε μόνο νύχτα; Κ αν έχουν εληψη από πρωινούς φύλακες η απογευματινους; πως παίρνουν; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, lek88 είπε

Δηλαδή σε μια τέτοια προκήρυξη ζητάνε μόνο νύχτα; Κ αν έχουν εληψη από πρωινούς φύλακες η απογευματινους; πως παίρνουν; 

Σε μια σοχ προκυριξει για παραδειγμα ζητουσανε 50 πχ πρωι και 4 βραδυ . για ολες τις θεσεις επρεπε να εχεις πτυχιο του αρχαιοφυλακα . Εαν ειχες για security τοτε πηγενες α επικουρια ( δηλαδη εαν δεν ειχαν κανει δηλωσει αρκετα ατομα με πτυχιο αρχαιοφυλακα τοτε και μονο τοτε παιρνανε με πτυχιο security ) . Δες το pdf στην σελιδα 3 : https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΖΛ14653Π4-6ΕΠ?inline=true

Μα δεν μου ειπες εχει γνωρισει ατομα τα οποια τα πηραν να δουλεψουν σαν φυλακες αρχαιωτητων μεσω του πτυχιου φυλακα αρχαιωτητων ;

Επεξ/σία από liaguris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, liaguris είπε

Σε μια σοχ προκυριξει για παραδειγμα ζητουσανε 50 πχ πρωι και 4 βραδυ . για ολες τις θεσεις επρεπε να εχεις πτυχιο του αρχαιοφυλακα . Εαν ειχες για security τοτε πηγενες α επικουρια ( δηλαδη εαν δεν ειχαν κανει δηλωσει αρκετα ατομα με πτυχιο αρχαιοφυλακα τοτε και μονο τοτε παιρνανε με πτυχιο security ) . Μα δεν μου ειπες εχει γνωρισει ατομα τα οποια τα πηραν να δουλεψουν σαν φυλακες αρχαιωτητων μεσω του πτυχιου φυλακα αρχαιωτητων ;

Οχι δεν ξέρω άτομα που πήγαν φυλακές αρχαιωτητων. Αλλά ξέρω ότι γεννικα είναι πολύ της μόδας αυτή η ειδικότητα στα ιεκ. 

Για κάποιο λόγο τραβάει πολύ κόσμο 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liaguris είπε

@Βασίλης_29 Παντως εγω στον στρατο οταν αλλαζαμε γεμιστηρες μετρουσαμε φυσιγγια , οταν παραδιδαμε οπλαβαστο μετρουσαμε οπλα , οταν αναλαμβαναμε θαλαμοφυλακες το βραδυ μετρουσαμε κεφαλια . Εαν τα πραγματα δεν ηταν ετσι οπως επρεπε να ειναι τοτε ηταν υποχρεωμενος ο προηγουμενος να λυσει το προβλημα , και αφου ελυνε το προβλημα τοτε αλλαζαμε υπηρεσια . Μου φαινεται εξαιρετικα ανευθηνω καποιος να αλλαζει με καποιον αλλο  βαρδια χωρις να ελεξουν πρωτα αυτα τα οποια φυλανε , εαν οντως βρισκονται εκει που βρισκονται .

Κατανοητό αυτό που λες, εγώ άλλο πράγμα σου εξηγώ. Ο συγκεκριμένος φύλακας είχε αρμοδιότητα να κάθεται εξωτερικά του κτιρίου και να ελέγχει εξωτερικά τι γίνεται, ο διαρρήκτης εισήλθε στο μουσείο από γειτονικό κτίριο και μπήκε μέσα από παράθυρο ενός ορόφου στο πίσω μέρος το οποίο δεν βρισκόταν στον δρόμο, κάτι σαν ακάλυπτος χώρος ας πούμε, ο φύλακας ούτε είχε οπτική επαφή αλλά και να είχε πέραν από το να καλέσει αστυνομία δεν μπορούσε να επέμβει. 

Τώρα ως προς αυτό που λες, εντάξει ενδέχεται να εφαρμόζεται η συγκεκριμένη τακτική, εγώ σου αναφέρω τι περιπτώσεις και καταστάσεις μπορεί να σου τύχουν, μην νομίζεις οτι παντού εφαρμόζονται τα μέτρα του στρατού όπου ο κάθε φύλακας αναλαμβάνει κάτι συγκεκριμένο και μετράει, είναι πολύ διαφορετικά από το να έρθεις τελείως άγνωστος σε ένα μέρος και να έχεις υπό την επίβλεψή σου ένα σωρό χώρους και διαφορετικά αντικείμενα. Με τις βάρδιες και τις αλλαγές δεν μου είπε τι παίζει. Υπάρχουν και εσωτερικοί φύλακες και εξωτερικοί, ο καθένας τα δικά του, ο συγκεκριμένος ήταν εξωτερικός και τα laptop που έκλεψαν τα πήραν μέσα από ένα ντουλάπι, εγώ σου λέω άντε να ξέρεις τι βρίσκεται μέσα σε κάθε συρτάρι ή ντουλάπι του κτιρίου. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, alan2 είπε

Ημερησιος ειμαι σε αρχαιολογικους χωρους και μουσεία,  με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Για μόνιμους λενε θα βγει προκυρηξη ΑΣΕΠ αλλα περιμενουμε χρονο+. Ειναι απαραιτητη η πιστοποιηση μεσω ιεκ πλεον. Αυτη η πιστοποιηηση ΕΟΠΕΠ ειναι το κυριο προσον και η βαθμολογια της δινει μορια για ολους τους διαγωνισμους. Υπαρχει οριο συμβασεων συνολικα 60 μηνες που μορεις να κανεις.

24 συνεχομενοι μηνες ειναι το οριο, και ειναι τραβηγμενο και σκληρο οριο (αναγκες υπηρεσιας κτλ), μην κοιτας οτι για τους δημους που το καταστρατηγησαν εντελως το οριο αυτο. Τους 60 μηνες πως τους εβγαλες/βρηκες;

12 ώρες πριν, pontez2 είπε

liaguris οι αποφοιτοι αυτης της ειδικότητας απασχολουνται συνηθως καλοκαιρινους μήνες με συμβαση ορισμένου χρονου σε δημοσια μουσεία (συνηθως τα αρχαιολογικά). Έχουν προτεραιότητα βάση του ΑΣΕΠ έναντι οποιοδήποτε άλλου. Πχ στον επικουρικο πινακα μπαινουν και αποφοιτοι ειδικοτήτων σεκιουριτη με γνωση ξενων γλωσσων.

Eίναι μια εργασία που στον ιδιωτικο τομέα (αν σε προσλάβει δηλαδή κάποιος ιδιωτικος φορέας για να εργαστεις ως φυλακας σε κάποια γκαλερί ή σε κάποιο ιδιωτικο μουσείο), ειναι αρκετά απαιτητική. Στο δημοσιο συνήθως ειναι άνθρωποι που βρισκονται ορθιοι σε θεματικους χωρους μουσείων και έχουν καθαρά ρόλο φύλακα ή πληροφοριακό.

Μισθος ειναι γυρω στα 800 το μηνα στο δημοσιο. Υποτιθεται οτι ειναι να γινουν μονιμες προσληψεις κάποια στιγμη.

ΔΕ ειναι αρα τα 800 καθαρα μου φαινονται αδυνατο για καποιον που ειναι ΜΚ 1, ατεκνος και αγαμος, ισως με τα νυχτερια να βγαινει τοσο αλλα μου φαινεται πολυ τραβηγμενο το νουμερο οταν τα μικτα ενος ΔΕ σε ΜΚ 1 ειναι 858 (τα καθαρα καμια 670-680).

12 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Σοβαρά τώρα, έχεις πτυχίο πανεπιστημίου και εν δυνάμει θα μπορούσες να είσαι καθηγητής σε σχολείο ; 

Εχεις ιδεα ποσο δυσκολο ειναι για σχεδον ολες τις ειδικοτητες (και οι φυσικοι μεσα σε αυτες) για εναν καινουριο πτυχιουχο να παει εστω ως αναπληρωτης; (δεν συζηταμε για μονιμος, ο τελευταιος διαγωνισμος ΑΣΕΠ προκυρηχθηκε το 2008, εγινε το 2009 και μεχρι και το 2014 δεν ειχαν προσλαβει ολους τους επιτυχοντες, νομιζω οτι το 2016 τους ειχαν παρει ολους αλλα δεν ειμαι και σιγουρος).

Και για τα φροντιστηρια ΜΕ αστο καλυτερα, ολα θελουν ντε και καλα προυπηρεσια σε φροντιστηριο αλλα λογω ανεργιας δεν προκειται να την αποκτησεις αν δεν εχεις κανα βυσμα ή δεν βρεις καποιον να "κανει την χαρη" να σε προσλαβη μια χρονια δινοντας σου 3-5 ωρες την εβδομαδα.
Για τα ιδιωτικα σχολεια ακομη χειροτερα, εκει θελει γερο βυσμα ή/και μεγαλο καταλογο περγαμηνων.

Μην το ψαχνεις, για τις περισσοτερες ειδικοτητες, για τους νεους πτυχιουχους η εκπαιδευση δεν εχει ψωμι πλεον, για τους παλιους κατι γινεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tsioulak είπε

24 συνεχομενοι μηνες ειναι το οριο, και ειναι τραβηγμενο και σκληρο οριο (αναγκες υπηρεσιας κτλ), μην κοιτας οτι για τους δημους που το καταστρατηγησαν εντελως το οριο αυτο. Τους 60 μηνες πως τους εβγαλες/βρηκες;

ΔΕ ειναι αρα τα 800 καθαρα μου φαινονται αδυνατο για καποιον που ειναι ΜΚ 1, ατεκνος και αγαμος, ισως με τα νυχτερια να βγαινει τοσο αλλα μου φαινεται πολυ τραβηγμενο το νουμερο οταν τα μικτα ενος ΔΕ σε ΜΚ 1 ειναι 858 (τα καθαρα καμια 670-680)

24 ηταν το οριο για μη πιστοποιημενους.

60 μηνες ειναι το οριο για πιστοποιημένους.Δες και προκυρηξη ΣΟΧ

Μη σου κανει εντυπωση το 800 τοσα ειναι για 5 μερες εργασια την εβδομαδα.

Για 6 μερες την εβδομαδα ειναι 900+

Επεξ/σία από alan2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tsioulak είπε

ΔΕ ειναι αρα τα 800 καθαρα μου φαινονται αδυνατο για καποιον που ειναι ΜΚ 1, ατεκνος και αγαμος, ισως με τα νυχτερια να βγαινει τοσο αλλα μου φαινεται πολυ τραβηγμενο το νουμερο οταν τα μικτα ενος ΔΕ σε ΜΚ 1 ειναι 858 (τα καθαρα καμια 670-680).

Mικτά ειναι :-)

7 ώρες πριν, tsioulak είπε

Εχεις ιδεα ποσο δυσκολο ειναι για σχεδον ολες τις ειδικοτητες (και οι φυσικοι μεσα σε αυτες) για εναν καινουριο πτυχιουχο να παει εστω ως αναπληρωτης; (δεν συζηταμε για μονιμος, ο τελευταιος διαγωνισμος ΑΣΕΠ προκυρηχθηκε το 2008, εγινε το 2009 και μεχρι και το 2014 δεν ειχαν προσλαβει ολους τους επιτυχοντες, νομιζω οτι το 2016 τους ειχαν παρει ολους αλλα δεν ειμαι και σιγουρος).

offtopic Μια μικρή διόρθωση εδω καθαρά ενημερωτική (μια που έχω δωσει ΑΣΕΠ και ημουν στους επιτυχόντες) . Δεν προσλαμβάνονται οι επιτυχόντες, αλλά οι διοριστέοι (έχουμε 2018 και ακομα προσλαμβάνονται διοριστέοι του 2008). Επιτυχόντας ειναι αυτός που πέρασε τη βάση που ορίζει ο ΑΣΕΠ. Διοριστέος αυτός που έπιασε βαθμό που τον κατέτασε ανάμεσα στον αριθμό ατόμων που η προκυρηξη του ΑΣΕΠ ανέφερε οτι θα διοριστούν. Αν οι θέσεις που προκηρυσσονται ειναι 100 αλλά γράψουν οι 500 πάνω απο τη βάση, θα προσληφθουν οι 100 καλύτεροι, όχι όλοι.

Επί της ουσίας, ειναι σα να να γράφω 15 στις πανελληνιες και να απαιτω να μπω ιατρική. Για αυτο και θεωρω μη αποδεκτή την απαίτηση των επιτυχόντων να λαμβάνουν μοριοδότηση ως αναπληρωτές κτλ. Η βασική τους μάλιστα επιχειρηματολογία ειναι: Tόσα λεφτά δωσαμε σε φροντηστήρια. Οτι ακριβως ειπα δηλαδη για τις πανελληνιες. Επειδη εδωσες λεφτά, να σε βάλουμε απευθειας ιατρική :P :P 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Επιτυχόντας ειναι αυτός που πέρασε τη βάση που ορίζει ο ΑΣΕΠ.

Αναφερεσε σε γραπτους διαγωνισμους σωστα;Αυτους δηλαδη που στον ασεπ λενε 1Γ , πχ http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEsrjP0JAlxBXdtvSoClrL8n2mlCsr5UbztIl9LGdkF5_2sHZytA1Y08knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIueiKY1QRTCWQTq0aLIdNQzRfdXJZBjOzJW7wSOafMTmy

2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Διοριστέος αυτός που έπιασε βαθμό που τον κατέτασε ανάμεσα στον αριθμό ατόμων που η προκυρηξη του ΑΣΕΠ ανέφερε οτι θα διοριστούν.

Δηλαδη παει ανταγωνιστικα εκει το θεμα .Για παραδειγμα στην 3Κ/2018 http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wG3UHk-ZeQumndtvSoClrL8xJKSjjboeVQpCCmqt4mgGBYFbrLsILKgyqxSQYNuqAGCF0IfB9HI6qSYtMQEkEHLwnFqmgJSA5WIsluV-nRwO1oKqSe4BlOTSpEWYhszF8P8UqWb_zFijCPYMGkEd-Xso51cszp8xKCnqqNCP_pWXUIW4QmSXk5R

διοριστεοι ειναι αυτοι οι οποιοι εχουν τα μεγαλυτερα μορια , επιτυχοντες ειναι αυτοι που εχουν τα προσοντα αλλα οχι τα μεγαλυτερα μορια , σωστα ; Ρωταω γιατι δεν τα ξερω καλα . Εσυ σε ποιο διαγωνισμο εκανες δηλωση .

Δημοσ.

Υπάρχει πινακας διοριστέων, πινακας επιτυχοντων και πινακας αποκλειώμενων.

Οι διοριστέοι, διορίζονται. Κάποιοι περιμένουν ακομα.

Το εκπληκτικο της υποθεσης ειναι οτι επιθυμουν και οι επιτυχοντες να διοριστουν. Δεν έχω καταλάβει τι παιζει με τους δευτερους.

Εγω είχα δωσει το 2002 και ημουν στον πινακα επιτυχόντων. Δεν το έψαξα περισσότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Κάποιοι περιμένουν ακομα.

Αυτο παει αναλογα με την προκυριξει σωστα; αλλα και την γραφειοκρατια . Δηλαδη δεν ειναι παντα ο κανονας αλλα η εξαιρεση . Δηλαδη συνηθως οι διοριστεοι δεν διοριζονται μετα απο 10 χρονια . Για παραδειγμα στην 3Κ εχουν αρχισει ηδη και διοριζονται .

Ολα αυτα τα ρωταω γιατι εαν ειναι να περιμενω 10 χρονια να με διορισουν μετα αφου ημουν στους διοριστεους στον ΑΣΕΠ καλυτερα να μην πολυασχολουμε με ΑΣΕΠ .

Επεξ/σία από liaguris
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pontez2 είπε

offtopic Μια μικρή διόρθωση εδω καθαρά ενημερωτική (μια που έχω δωσει ΑΣΕΠ και ημουν στους επιτυχόντες) . Δεν προσλαμβάνονται οι επιτυχόντες, αλλά οι διοριστέοι (έχουμε 2018 και ακομα προσλαμβάνονται διοριστέοι του 2008). Επιτυχόντας ειναι αυτός που πέρασε τη βάση που ορίζει ο ΑΣΕΠ. Διοριστέος αυτός που έπιασε βαθμό που τον κατέτασε ανάμεσα στον αριθμό ατόμων που η προκυρηξη του ΑΣΕΠ ανέφερε οτι θα διοριστούν. Αν οι θέσεις που προκηρυσσονται ειναι 100 αλλά γράψουν οι 500 πάνω απο τη βάση, θα προσληφθουν οι 100 καλύτεροι, όχι όλοι.

Επί της ουσίας, ειναι σα να να γράφω 15 στις πανελληνιες και να απαιτω να μπω ιατρική. Για αυτο και θεωρω μη αποδεκτή την απαίτηση των επιτυχόντων να λαμβάνουν μοριοδότηση ως αναπληρωτές κτλ. Η βασική τους μάλιστα επιχειρηματολογία ειναι: Tόσα λεφτά δωσαμε σε φροντηστήρια. Οτι ακριβως ειπα δηλαδη για τις πανελληνιες. Επειδη εδωσες λεφτά, να σε βάλουμε απευθειας ιατρική :P :P 

Λαθος λεξη, συγνωμη, διοριστεοι ηθελα να πω.

Ακομη δεν εχουν προσληφθει ολοι οι διοριστεοι απο τον διαγωνισμο του 2008; (οπως εγραψα παραπανω νομιζα οτι τελειωσε η ιστορια αυτη)

Να ζητανε διορισμο (ανω του αριθμου των προκηρυχθέντων θεσεων) οσοι περασαν την βαση του ΑΣΕΠ ναι μαλλον ειναι υπερβολικο αλλα για τα μορια για τους αναπληρωτες ειναι περιπλοκη η υποθεση, ναι απο την μια ειναι αδικια αλλα απο την αλλη πως να γινεται; με το συστημα της επετηριδας που ειχαμε παλιοτερα;

@liaguris
O 1Γ/2008 ειναι περιεργη περιπτωση, η προκυρηξη ειχε βγει πριν το πρωτο μνημονιο αλλα μετα στα μνημονια υπογραψανε (μαζι με αλλα) "οχι μαζικες προσληψεις στο δημοσιο τομεα" και φυσικα συμπεριλαβανε και τους εκπαιδευτικους, αστυνομικους, νοσηλευτες, γιατρους και αλλα τετοια σημαντικα. Τον διαγωνισμο (για πολλους λογους) δεν μπορουσαν να τον ακυρωσουν οποτε η λυση που αποφασισαν ειναι να τους προσλαβουν (πολυ) σιγα σιγα και να μην κανουν αλλο διαγωνισμο για εκπαιδευτικους για χρονια, επισης αυξησαν τις ωρες διδασκαλιας των παλιων εκπαιδευτικων (για την ακριβεια μειωσαν τις μειωσεις ωρων λογω παλαιοτητας), συγχωνευσαν σχολια, αυξησαν το οριο των μαθητων ανα αιθουσα και το κυριοτερο απο ολα παιρνουν περισσοτερους αναπληρωτες (που βγαινουν πολυ φθηνοτεροι επειδη αντι να τους πληρωνουν 12 μηνες τους πληρωνουν για 6-9 μηνες).

5 ώρες πριν, alan2 είπε

24 ηταν το οριο για μη πιστοποιημενους.

60 μηνες ειναι το οριο για πιστοποιημένους.Δες και προκυρηξη ΣΟΧ

Μη σου κανει εντυπωση το 800 τοσα ειναι για 5 μερες εργασια την εβδομαδα.

Για 6 μερες την εβδομαδα ειναι 900+

Για δωσε link (και αριθμο σελιδας) απο την ΣΟΧ αν μπορεις, επειδη απο αυτα που εχω διαβασει εγω το οριο των 24 συνεχομενων μηνων ειναι σκληρο οριο. Δεν λεω οτι λες ψεματα, μπορει οντως να εχω καταλαβει κατι λαθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@tsioulakΑν και η ερωτηση σου για το σοχ και του μηνες δεν αναφερεται σε εμενα , για κοιτα λιγο εδω https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΖΛ14653Π4-6ΕΠ?inline=true

στην σελιδα 6 για να δεις πως βγαινουν τα μορια , τουλαχιστον για σοχ . Η εμπειρια παει εως και 60 μηνες .

Επεξ/σία από liaguris
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liaguris είπε

@tsioulakΑν και η ερωτηση σου για το σοχ και του μηνες δεν αναφερεται σε εμενα , για κοιτα λιγο εδω https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΖΛ14653Π4-6ΕΠ?inline=true

στην σελιδα 6 για να δεις πως βγαινουν τα μορια , τουλαχιστον για σοχ . Η εμπειρια παει εως και 60 μηνες .

Οκ καταλαβα που μπερδευτικες. Αλλο οριο το 60 την μοριοδοτουμενη εμπειρια και αλλο το 24 για τις συννεχομενες συμβασεις, καμια σχεση το ενα με το αλλο. Το οριο στην μοριοδοτηση εμπειριας των 60 μηνων ειναι εκει για να ειναι το συστημα μοριοδοτησης λιγο πιο δικαιο (ας μην πιασουμε και αυτο τωρα) ετσι ωστε να μην ερθει καποιος με 20 χρονια προυπηρεσια και καβατζαρει την θεση, επισης το οριο αυτο ειναι συνηθες για πολλες προκυρηξεις του δημοσιου. Το οριο των 24 μηνων ειναι για συνεχομενες (δηλαδη επαναλαμβανομενες) συμβασεις και ειναι ηδη τραβηγμενο, κανονικα ειναι 8 μηνες (αν εχεις ακουστα το κωλημα 8μηνου) και ειναι επιβεβλημενο απο 2 προεδρικα διαταγματα, ξαναλεω μην κοιτας οτι σε πολλους δημους το ειχαν καταστρατηγησει για τους ειχαν 3+ χρονια με επεκτασεις και επαναλαμβανομενες συμβασεις, ηταν τελειως παρανομο (για αυτο στον τραγελαφο που ακουει στο ονομα 3Κ/2018 δωσανε "ειδικη μοριοδοτηση" μονο για 24 μηνες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...