Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, liaguris είπε

Ρε φιλε πηρα πτυχιο φυσικης και τελειωσα στρατο μαζι , και ολα αυτα μεσα σε πεντεμιση χρονια . Ενιωθα , νιωθω και θα νιωθω αχρηστος , απο αυτα που μαθαμε και στο πανεπηστημιο και στον στρατο . Με το ζωρι ξερω να φτιαξω μια γενητρια ρευματος με αυτα που εχω μαθει . Αμφιβαλω εαν ξερω να σκοπευω με το M4 . Στον στρατο ειδικα ειχα παει δοκιμος και μετα ειδικες δυναμεις . Σημασια δεν εχει τι τραβιξες για να παρεις αυτο το πτυχιο  . Σημασια εχει τη μπορεις να κανεις  με βασει τις γραφιοκρατικες - νομικες μεθοδους σε πρωτη φαση . Σε δευτερη φασει εαν αυτο που κανεις δεν σου δημιουργει ψυχολογικα ( καθηγητες παιρνουν ψυχοφαρμακα ) . Σε τριτη φαση τι μπορεις να προσφερεις στην κοινωνια ( αν και αυτο καποιες φορες δεν σου προσφερει τιποτα ) .

Ξαναρωταω : ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΟΧ , ΙΔΑΧ ;

Εγω που περασα αυτα που περασα θα μου ειναι ευκολο να παρω αυτο το πτυχιο λογικα ε;

Σοβαρά τώρα, έχεις πτυχίο πανεπιστημίου και εν δυνάμει θα μπορούσες να είσαι καθηγητής σε σχολείο ; 

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν θελω να ασχολουμαι με ανηλικα . Δεν με ενδειαφερει . Η' θα μου πεσει κανενα κακομαθημενο και θα το χτηπυσω ή θα παρω ψυχοφαρμακα . Δεν ειχα , δεν εχω και δεν θα εχω ποτε την υπομονη . Ασε που στην τελικη δεν νιωθω οτι προσφερω ετσι . Και ναι μιλαω και για ιδιαιτερα και για φροντησηρια και για δημοσιο .

Θα ενιωθα ποιο χρησιμος εαν καθομουνα και προσεχα τα βραδια αρχαιοτητες . Ειδικα εαν τα βραδια αυτα θα μπορουσα να καθομαι να διαβαζω και κανενα βιβλιο να περναει η ωρα .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liaguris είπε

Δεν θελω να ασχολουμαι με ανηλικα . Δεν με ενδειαφερει . Η' θα μου πεσει κανενα κακομαθημενο και θα το χτηπυσω ή θα παρω ψυχοφαρμακα . Δεν ειχα , δεν εχω και δεν θα εχω ποτε την υπομονη . Ασε που στην τελικη δεν νιωθω οτι προσφερω ετσι . Και ναι μιλαω και για ιδιαιτερα και για φροντησηρια και για δημοσιο .

Αστο αδελφέ τοτε. Δεν ειναι για εσένα αυτή η δουλίτσα :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι αν πας με τη νοοτροπία της φυλαξης, διαβάζοντας βιβλία, δεν μπορεις να κάνεις τη δουλειά.

Ασε δε που ο φυλακας μουσείου δεν ειναι καθαρά φυλαξη αλλά έχει ένα σορο ακομα ρολους. Ενας πολυ βασικος ειναι η επικοινωνία. Αμα ειναι να χτυπας τους επισκέπτες, άστο καλυτερα!

Οπως ειδες, σου έδωσα οτι πληροφορίες ζητησες, σου τα έγραψα οσο αναλυτικά μπορώ. Η γνωμη μου ειναι πως οταν γράφεις αυτο που έγραψες στο τέλος, δεν θα τη παλέψεις σε τέτοιο χωρο.

Εντελως φιλικά ολα και χωρις καμια ειρωνεία

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 3
Δημοσ.

Εχει το βραδυ επισκεπτες το μουσειο ; Γενικα δεν εχω θεματα με την επικοινωνια .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liaguris είπε

Ρε παιδια εχει κανει κανεις νυχοφυλακας αρχαιωτητων ; και που ; πως τον πηραν να κανει την δουλεια ; πως ηταν να παρει το πτυχιο του ; στην δουλεια του πως παιρναει την ωρα του ( μπορει να κατσει να διαβαζει ασχετα βιβλια εν ωρα εργασιας ; ) ; ποσα πληρωνετε ; ειναι μονημος ; υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος για την δουλεια αυτη ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liaguris είπε

Εχει το βραδυ επισκεπτες το μουσειο ; Γενικα δεν εχω θεματα με την επικοινωνια .

Αν σε ενδιαφέρει καθαρά η νυχτα, εννοειται οτι ειναι πολυ περιορισμένες οι θέσεις, και συνηθως σε καλύπτουν ειδικότητες που έχουν να κάνουν με τη φύλαξη χωρων, δηλαδη security. Δεν εισαι δηλαδη φυλακας αρχαιοτητων αλλά σεκιουριτι του κτιρίου.

Και σε περιπτωση museum sleepover πάλι δεν έχεις ιδιαίτερη επαφή με κοσμο. Απλά δεν ειναι αυτο που φαντάζεσαι (να εισαι δηλαδη διπλα στα αρχαια, οπως έγραψες στο αρχικο ποστ. Η θα εισαι εκτος κτιρίου, η σε κάποιο δωμάτιο ελέγχου υποθέτω)

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εχω κοιταξει μια μονο προκυριξει σοχ για αρχαιοφυλακες στην οποια υπηρχαν και περιορισμενες θεσεις για νυχτοφυαλακες αρχαιωτητων  . Το κυριο προσον για τους νυχτοφυαλκες ηταν το πτυχιο αρχαιοφυλακα και μετα ηταν σε Α επικουρια  αυτο με το security . Δυστηχως δεν εχω ακουσει ποτε μου απο καποιον για εμπειρια απο την δουλεια του νυχτοφυλακα αρχαιωτητων .

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liaguris είπε

Η αληθεια ειναι οτι εχω κοιταξει μια μονο προκυριξει σοχ για αρχαιοφυλακες στην οποια υπηρχαν και περιορισμενες θεσεις για νυχτοφυαλακες αρχαιωτητων  . Το κυριο προσον για τους νυχτοφυαλκες ηταν το πτυχιο αρχαιοφυλακα και μετα ηταν σε Α επικουρια  αυτο με το security . Δυστηχως δεν εχω ακουσει ποτε μου απο καποιον για εμπειρια απο την δουλεια του νυχτοφυλακα αρχαιωτητων .

Μας εβγαλες τα ματια αδερφε :unsure:

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fortistis είπε

Ό,τι πεις @opcorsa  

Όχι ότι περίμενα κάποιος που μπαίνει όπως εσύ σε μία συζήτηση να παραδεχθεί ότι γράφει λάθη. 

Ελπίζω μετά την όποια απάντησή σου στο παρόν μήνυμά μου να μην χαλάσουμε και άλλο το συγκεκριμένο thread. 

αρχαιοφυλακας τυπε?

Δημοσ.

Για ολους εσας που με τρολλαρετε για την ορθογραφια μου .... καλα κανετε , ειμαι οντως ανορθογραφος . Δεν κραταω κακια . Απλα ρε παιδια μην πλατιαζει το thread με ασχετα post .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liaguris είπε

Ρε φιλε πηρα πτυχιο φυσικης και τελειωσα στρατο μαζι , και ολα αυτα μεσα σε πεντεμιση χρονια . Ενιωθα , νιωθω και θα νιωθω αχρηστος , απο αυτα που μαθαμε και στο πανεπηστημιο και στον στρατο . Με το ζωρι ξερω να φτιαξω μια γενητρια ρευματος με αυτα που εχω μαθει . Αμφιβαλω εαν ξερω να σκοπευω με το M4 . Στον στρατο ειδικα ειχα παει δοκιμος και μετα ειδικες δυναμεις . Σημασια δεν εχει τι τραβιξες για να παρεις αυτο το πτυχιο  . Σημασια εχει τη μπορεις να κανεις  με βασει τις γραφιοκρατικες - νομικες μεθοδους σε πρωτη φαση . Σε δευτερη φασει εαν αυτο που κανεις δεν σου δημιουργει ψυχολογικα ( καθηγητες παιρνουν ψυχοφαρμακα ) . Σε τριτη φαση τι μπορεις να προσφερεις στην κοινωνια ( αν και αυτο καποιες φορες δεν σου προσφερει τιποτα ) .

Ξαναρωταω : ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΟΧ , ΙΔΑΧ ;

Εγω που περασα αυτα που περασα θα μου ειναι ευκολο να παρω αυτο το πτυχιο λογικα ε;

Το ότι στην Ελλάδα του θεάτρου σκιών, το πτυχίο Φυσικής δε μετράει για να βρεις μία δουλειά, δε σημαίνει ότι είναι για πέταμα. Μην τρελλαθούμε κιόλας...

Επεξ/σία από Lanike71
Δημοσ.

@Lanike71 Νιωθω αχρηστος για αυτα που μου μαθανε . Δεν το λεω απο αποψης για να βρω δουλεια . Το λεω απο αποψης οτι 1) δεν νιωθω φυσικος 2) δεν μπορω να προσφερω στην κοινωνια ( σε οποιαδηποτε κοινωνια ) . Εχω συμφοιτητες που με κοροιδευουν επειδη θελω να κανω πειραματα φυσικης . Που ακουστικε τωρα ενας φυσικος να κανει πειραματα φυσικης . Με κοιτανε λες και ειμαι ο τρελος του χωριου . Γενικα ενας φυσικος το μονο που εχει μαθει ειναι να λυνει προβληματα στο χαρτι , δηλαδη νιωθω περισσοτερο σαν μαθηματικος με εξιδικευση στην φυσικη . Φυσικη = πειραματικη επιστημη . Το επιχειρημα οτι καναμε πειραματα στα εργαστηρια του φυσικου ειναι απλα αστειο .... γιατι πολυ απλα ποτε δεν σκεφτηκαμε εμεις το πειραμα .... απλα ηταν ετοιμο και πατουσαμε κουμπακια .

Δεν νομιζω να φταιει η ελλαδα περι του συγκεκριμενου θεματος .

Το ποσο αξιο το θεωρω το πτυχιο μου φαινεται απο το οτι πηγα ντυμενος στην ορκομοσια λες και ηταν μια οποιαδηποτε καθημερινη μερα ( εγω και πολυ αλλοι , και περισσοτερο  αριστουχοι ).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...