Προς το περιεχόμενο

smartphone 4k@60fps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Που διάβασες ότι το Mi8 θα τραβαει απεριόριστα 4Κ 60 fps video;

Εδώ το δικό μου με την Snap Camera HDR τραβάει απεριόριστα και δεν θα τραβάει το Mi8.

Δημοσ.

Οχι ρε γαμωτο. Και παρηγγειλα το 1+6,τωρα δεν θα μπορέσω να δειχνω στους φιλους μου στο ινσταγκραμ τι μπουκάλι παρηγγειλα στο κλαμπ σε ανάλυση 4k για πάνω απο 5 λεπτα. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εδώ το δικό μου με την Snap Camera HDR τραβάει απεριόριστα και δεν θα τραβάει το Mi8.

Τραβάει 4Κ 60fps video απεριόριστα; Είσαι σίγουρος;

37 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Οχι ρε γαμωτο. Και παρηγγειλα το 1+6,τωρα δεν θα μπορέσω να δειχνω στους φιλους μου στο ινσταγκραμ τι μπουκάλι παρηγγειλα στο κλαμπ σε ανάλυση 4k για πάνω απο 5 λεπτα. 

Αυτός που άνοιξε το θέμα, ρώτησε ποιο κινητό να παρει που να τραβαει βιντεο στα 4Κ 60fps. Ούτε και μένα με ενδιαφέρει το 4Κ βιντεο γενικά, αλλά αφού ρώτησε, εδωσα την απάντηση μου, ότι μέχρι στιγμής τα iphones είναι τα μόνα που τραβάνε 4Κ 60fps βίντεο χωρίς χρονικό περιορισμό εγγενώς, χωρίς mods, root custom roms κλπ. Βέβαια δεν θέλει iphones, οπότε οποιοδήποτε android με τον snapdragon 845 τραβάει τέτοι βίντεο με χρονικό περιορισμό 5 λεπτών συμπεραλαμβανομένου του 1+6. Ειρωνεύεσαι τώρα και λες ότι δεν το χρειάζεσαι, αλλά κάτι μου λέει πως αν το 1+7 π.χ μπορέσει να τραβήξει τέτοιο βίντεο χωρίς περιορισμό θα λες άλλα...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Τραβάει 4Κ 60fps video απεριόριστα; Είσαι σίγουρος;

Ναι βρε το mi8 τραβάει 4Κ 60fps.

Το δικό μου τραβάει σε 720(δεν είναι ναυαρχίδα).

Αλλά και με την δικιά του εφαρμογή κάμερας τραβάει απεριόριστα.

Γενικά ξέρω ότι τα Xiaomi δεν έχουν τέτοιο θέμα.

Τώρα αν το άλλαξε αυτό η Xiaomi δεν το ξέρω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Αν θέλετε να δείτε "4Κ" βίντεο που καταγράφει το OnePlus 6:

Γελάνε και οι πέτρες...

Οπότε εδώ αποδεικνύεται περίτρανα ότι τραβάει περισσότερο από 5' λεπτά.

Άρα ενδέχεται και απεριόριστα.

Δημοσ.
Στις 2/6/2018 στις 6:32 ΜΜ, saruman123 είπε

Ειναι τωρα λογικη αυτη?

Το 4κ 60fps δεν ειναι οτι και οτι.Ο λογος που τραβανε προς το παρον μονο τα Iphone μεχρι τοσο ειναι καθαρα λογω του τσιπ που φορανε,το ιδιο παει και στα android κινητα λογω snap845 σε σχεση με τον 835.

Το mi 8 υποτιθεται και αδιαβροχο το εχουν βγαλει αλλα πιστοποιηση πουθενα(οπως και με το Oneplus6).

Αφηστε λοιπον τις ακυρες υποθεσεις για να μην πεφτει παραπληροφοριση και παρουμε καποιον στον λαιμο μας.

Οταν βγει το Mi 8 και αν αποδειχθει οτι τραβαει απεριοριστα 4κ video(θα εχει πλακα βεβαια μιας και το Mi mix 2s αν και με snap 845 δεν μπορει καν να τραβηξει πανω απο 4κ 30fps...)τοτε μονο θα πουμε κατι περισσοτερο.

Δημοσ.

Ψαχνοντας, βλεπω οτι το ακομα πιο τραγικο ειναι οτι και για τα 1080p@60fps καποια εχουν 10min limitation !

Δημοσ.
10 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αποδεικνύεται ότι τραβάει περισσότερο από 5 λεπτά επειδή το είπε ο Καρπας; Μάλιστα... Ολόκληρο θέμα στο επίσημο forum της oneplus και screenshot από την εφαρμογή της κάμερας σου παρέθεσα, αλλα μάλλον ο Καρπας ξέρει καλύτερα...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, saruman123 είπε

Ο ανθρωπος ειπε οτι τραβαει 4k,δεν ειπε οτι τραβαει 4κ 60fps.....

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Diskimpex είπε

Υπαρχει και η λυση αγορας φωτ.μηχανης με 4K

Ναι με 1,5 χιλιαρικο θα βρεις καποιο entry level μοντελο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Diskimpex είπε

Υπαρχει και η λυση αγορας φωτ.μηχανης με 4K

Νομίζω η καλύτερη λύση είναι να πάρει ενα Nokia 3310 που κρατάει η μπαταρία του μέρες και να κουβαλάει μαζι του, ένα καλό mp3 player, ενα gps navigator, μια φωτογραφική μηχανη με 4Κ, ένα video player και ένα psvita/switch.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...