Sugizo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, stormrain είπε Tης Upper Deck? Που τις πουλουσαν σε φακελακια και σου εσκαγαν random? Τωρα που το θυμησες, μαζευα τετοιες με Xmen, δεινοπαθησα να τις μαζεψω ολες και τις εχω ακομα! Μαζι με κατι αλλες συλλογες καρτων της Marvel!! Kαμμενος geek 🤤 Ναι αυτές ήταν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Εξωγηινοι, τερατομαχοι, GI Joe, panini stickers και δεν θυμαμαι τι αλλο που μπορει να κυκλοφορουσε εκεινη την εποχη. Κλασικα εικονογραφημενα επισης ειχαν ενδιαφερον. Ηταν μια σειρα απο κλασικα λογοτεχνικα εργα σε εκδοσεις κομιξ. Τα πιο πολλα καλης ποιοτητας δουλεια (απ'οσο θυμαμαι δηλαδη). Τιποτα φυσικα δεν εχει επιβιωσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 11 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, Stamer είπε Πω πω το είχα ξεχάσει εντελώς!!! Είχα κ εγώ τέτοιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στις 31/5/2018 στις 1:49 ΠΜ, lek88 είπε τους Βόλους και τις κάρτες ανατριχίλα! Ελα μωρή πατρίδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Ελα μωρή πατρίδα! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν είναι αυτό που νομίζεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μαζευα χαρτακια με ποδοσφαιρο κλασικα, power rangers και μια εποχη ειχε βγει και με ηρωες της marvel. Eπισης μαζευα "παιχνιδια" με τζι α τζο και τρανσφορμερς, καρτες γιουγκιο πολυ αργοτερα και gaming περιοδικα game pro και games. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Στις 31/5/2018 στις 10:26 ΜΜ, lek88 είπε Είναι οι Βόλοι A βλέπω το συνεχίζεις 7 ώρες πριν, lek88 είπε Πω πω το είχα ξεχάσει εντελώς!!! Είχα κ εγώ τέτοιο Βλέποντας όλα αυτά που έχεις μαζέψει θέλω να μου πεις με το χέρι στην καρδιά.. Υπάρχει κάτι που ΔΕΝ μάζευες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε A βλέπω το συνεχίζεις Βλέποντας όλα αυτά που έχεις μαζέψει θέλω να μου πεις με το χέρι στην καρδιά.. Υπάρχει κάτι που ΔΕΝ μάζευες; Υπαρχει! Τα πράγματα μου! Τα σκορπαγα από δω κ από κει μικρή! 😂 Περίεργοι είστε όμως!! 😂 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από lek88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, lek88 είπε Υπαρχει! Τα πράγματα μου! Καλά σε είχε πει ο άλλος αχαΐρευτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Καλά σε είχε πει ο άλλος αχαΐρευτη! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα που το θυμήθηκες βρε σατανά??? Μάλλον με ήξερε τότε! Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από lek88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, lek88 είπε Χαχαχαχαχαχαχαχαχα που το θυμήθηκες βρε σατανά??? Ξεχνιούνται αυτά? (μερικές φορές απορώ και γω με το άτομό μου ) Μα τόσες θέσεις κενές στο λεωφορείο και συ πήγες και έκατσες στη θέση του ανθρώπου?? 😭 Ον τόπι. Μπουγελόφατσες μόνο ρε \m/ Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από TriLoBiTe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Κονσόλες και παιχνίδια, κάρτες Magic The Gathering και Pokemon, καμποσα περιοδικά της De Agostini, κάτι λίγο από Action Man και πολλά περιοδικά Disney, GamePro, Games, Computer Games Magazine. Προφανώς τα έχω όλα, προφανώς δεν πέταξε ποτέ κάτι η μάνα μου και πάντα μου κάνει εντύπωση όταν διαβάζω κάτι τέτοιο. Συνεχίζω και τώρα κυρίως με κονσόλες και παιχνίδια καθώς και φιγούρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Ξεχνιούνται αυτά? (μερικές φορές απορώ και γω με το άτομό μου ) Μα τόσες θέσεις κενές και συ πήγες και έκατσες στη θέση του ανθρώπου?? 😭 Ον τόπι. Μπουγελόφατσες μόνο ρε \m/ Και γω απορώ με το άτομο σου! Θυμάσαι μέχρι και σε τι θέμα έγινε το σχόλιο!! Τα σημειώνεις;;; 😂 Οι Μπουγελόφατσες μου άρεσαν τότε αλλά ήταν δύσκολο να βρίσκω νερό έξω για να τις γεμίζω συνέχεια! Οπότε αυτή η συλλογή σταμάτησε νωρίς. Επίσης έκανα συλλογή από τα παιχνίδια του κιντερ έκπληξη!! Και τάπες και αυτοκόλλητα από το κρουασάν τσιπικαο. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από lek88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 50 λεπτά πριν, NickTG είπε Κονσόλες και παιχνίδια, κάρτες Magic The Gathering και Pokemon, καμποσα περιοδικά της De Agostini, κάτι λίγο από Action Man και πολλά περιοδικά Disney, GamePro, Games, Computer Games Magazine. Προφανώς τα έχω όλα, προφανώς δεν πέταξε ποτέ κάτι η μάνα μου και πάντα μου κάνει εντύπωση όταν διαβάζω κάτι τέτοιο. Συνεχίζω και τώρα κυρίως με κονσόλες και παιχνίδια καθώς και φιγούρες. Όντως σου κάνει εντύπωση??? 😛 Εμένα το αντίθετο. Σπάνια να υπάρχει κάποιος που δε του τα πέταξε η μάνα του όταν "μεγάλωσε"... Είναι κλασσικό παράδειγμα Ελληνίδας μάνας νομίζω. Ακόμα θυμάμαι πως ένιωσα όταν έμαθα ότι πέταξε τις περιπέτειες.. Απλά μου είχε πει ότι θα τα πάει στο χωριό για να μη πιάνουν χώρο εδώ στην Αθήνα.. Όταν έφτασα στο χωριό εκείνο το καλοκαίρι τελικά τα είχε πετάξει. Τα μόνα που δεν πείραξε ποτέ και τα έχω ακόμα ήταν οι κονσόλες, προφανώς γιατί ήξερε ότι θα έφευγα από το σπίτι αν ακουμπούσε το Psx, και τα επιτραπέζια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα