lek88 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όλοι σαν παιδιά κάποτε μαζευαμε πράγματα και κάναμε συλλογή από αυτά!!! Είτε επειδή ήταν στη μόδα και τα βλέπαμε παντού είτε επειδή απλά μας άρεσαν. Τάπες, κάρτες και διάφορα άλλα "καλούδια" της εποχής και της "μόδας". Τι μαζευατε στα νιάτα σας και τι μαζεύουν τα παιδιά σας στην σημερινή εποχή? Πόσο έχουν αλλάξει τα γούστα των σημερινών παιδιών στις συλλογές παιχνιδιών? Εγω στα νιάτα μου είχα μεγάλη τρελα με τις χλαπατσες, τις κάρτες και τις τάπες pokemon, τους Βόλους και τις κάρτες ανατριχίλα! Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από lek88 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Π Α Ν Ι Ν Ι 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Αυτοκόλλητα ποδοσφαιρικών ομάδων, άπειρες τάπες, βόλους, περιπέτειες με Μαρξ, Ομπραξ, Μπλεκ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Πανίνι και κομικς ντίσνευ. Τα κομικς τα έχω ακόμα, όπως και 2-3 πανίνι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunstorm Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Ελληνίδα μάνα.... Το απόλυτο όπλο καταστροφής παιδικών συλλογών. Εχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς: αλμπουμ με αυτοκόλλητα της panini, βόλοι, στρατιωτάκια, μεταλλικά αυτοκινητάκια της majorette και matchbox, περιοδικά μπλεκ, αγόρι, μικρός αρχηγός/καουμπόυ/σερίφης, μίκυ μάους (την έχει γλιτώσει παραδόξως το τεύχος "η ιστορία και δόξα της δυναστείας των ντακ" - μάλλον το είχα καλά κρυμμένο!!). Πριν λίγο καιρό ήθελε να βάλει χέρι και σε κάτι επιτραπέζια που της φανήκαν "κάπως παλιά"!! 7 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 . Αυτά τα θυμάστε; Είχα καλή συλλογή.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, -WISE- είπε . Αυτά τα θυμάστε; Είχα καλή συλλογή.. Α ναι!!! Τα είχα ξεχάσει εντελώς... Έκανα κ εγώ συλλογή από τέτοια αλλά δεν θυμάμαι πως τα λέγανε. Επίσης έκανα συλλογή και από μίνι πατίνια και ποδήλατα που παίζαμε με τα δάχτυλα σαν να ήταν πόδια. Ούτε αυτά θυμάμαι πως λεγότανε. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από lek88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, sunstorm είπε Ελληνίδα μάνα.... Το απόλυτο όπλο καταστροφής παιδικών συλλογών. Μεγαλη μαστιγα.Χαρισε κατι εκατονταδες Μικυ Μαους μου σε κατι δασοφυλακες που ερχοντουσαν και αραζαν απεναντι απο ενα χτημα που ειχαμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Εγω κυριως οτι ποδοσφαιρικο αλμπουμ κυκλοφορησε(α ρε πανιναρα),, τηλεκαρτες, λιγους βολους,κτ λιγα υπερατου κ..... καρτες sim.. Ειχα φαει ενα κολλημα στα 13-14 κ αλλαζα καθε μηνα (κυριολεκτικα) αριθμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Εγω κυριως οτι ποδοσφαιρικο αλμπουμ κυκλοφορησε(α ρε πανιναρα),, τηλεκαρτες, λιγους βολους,κτ λιγα υπερατου κ..... καρτες sim.. Ειχα φαει ενα κολλημα στα 13-14 κ αλλαζα καθε μηνα (κυριολεκτικα) αριθμο Κάρτες sim? Πρώτη φορά ακούω κάποιον με τέτοια συλλογή.!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Εγώ ακόμα κλαίω τις foil pokemon που είχε βάλει η μάνα μου στο πλυντήριο το κέρατό μου μέσα! Κάποιες τις είχα κολλήσει πάνω σε άλλες κάρτες μπας και τις ξανακάνω να μοιάζουν σαν κανονικές αλλά @@. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Εγώ μικυ μαους,αλμανακο,Μίκυ μυστήριο,κόμιξ και κλασικά. Έχω πάρα πολλά και ακόμα προσπαθώ να τα μαζέψω.οποτε βρω ευκαιρία τσιμπαω κανένα τεύχος από μαγαζιά η περίπτερα (Εννοείται έκανα συλλογή από Πανίνι,μπουγελοφατσες και τρελομπαλακια) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 31 minutes ago, talibanakos said: Μεγαλη μαστιγα.Χαρισε κατι εκατονταδες Μικυ Μαους μου σε κατι δασοφυλακες που ερχοντουσαν και αραζαν απεναντι απο ενα χτημα που ειχαμε.. Κάποια περίοδο μάζευα ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΌΛΑ που κυκλοφορούσαν από Ντίσνεϋ. Συμπεριλαμβανομένου και του Κόμιξ από το πρώτο τεύχος. Μια μέρα γύρισα σπίτι και τα είχε στείλει όλα. Χρωστάω μεγάλο μέρος από την αυτοκυριαρχία μου σε κάτι τέτοιες "ασκήσεις". 1 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Α μπράβο, τρελομπαλακια και γκαζακια! Αλλα και αλμπουμ με αυτοκολλητα power rangers, my little pony κλπ. Τευχη Δεινόσαυροι, National Geographic, Mickey Mouse. Ταπες pokemon. (Και ναι, το 90% των συλλογων εχουν εξαφανιστει απο τη μανα, εχουμε ζησει επικες μαχες) Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από *nenya* 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα