Chromobeat Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, Οπως ανεφερα και σε αυτο το post, μετα απο το Hackathon που πηγα, καταλαβα ποσο δεν μπορω να κανω δουλεια με το τωρινο μου λαπτοπ, και θελω να παρω ενα portable λαπτοπ αφου θα γραφω κωδικα και θα μετακινουμαι παντου (Hackerspaces, σπιτια φιλων, κτλ). Τελικα κατεβασα το μπατζετ μου, και ειδα και αλλα sites εκτος απο τον γερμανο. Χτες, βρηκα το Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 στο Gearbest με flash sale για €687.96, απο ευρωπαικη αποθήκη (Link). Το εψαξα, και ειδα οτι ουσιαστικα καλυπτει ο,τι θελω και με το παραπανω (i5 7200, 256 NVME SSD, 8gb RAM, ΜΧ150 σε γαμημενο NOTEBOOK, 1.31kg), με μερικα sacrifices (non upgradeable RAM, μικροτερη μπαταρια απο αλλα notebooks πχ Dell XPS), και δεν με πειραζει να πρεπει να το πειραζω (λογικα θα περαστει Ubuntu, αν παρω την αποφαση να το κανω). Επειδη μπορω να εκπιπτω τον ΦΠΑ θα ζητησω εμπορικο τιμολογιο για να περαστει στα εξοδα, η τιμη πεφτει στα 554 ευρώ. Εσεις τι πιστευετε? Να το αγορασω τωρα με την χαμηλη τιμη, αφου για τα λεφτα που θα δωσω ειναι ενα εξαιρετικο συστημα, ή να κανω κατι αλλο εντος ελλαδος κτλ? Σημειωτεον εχω 100ευρω δωροεπιταγη για τον γερμανο την οποια προσπαθω να την πουλησω για 90-95 ευρω. Ευχαριστώ για την γνωμη σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα