Talixx Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα εδω και περιπου 20 μερες ειχα παρατηρήσει οτι ο επεξεργαστης είχε μεγαλες θερμοκρασιες idle κοντα 60c και use 90c και voltage στο cpu κοντα 1470 και 1515 max ολα Ομως τα settings τα εχω auto και δεν εχω πειραξει μεσα bios τιποτα παρα μονο εβαλα τις μνημες 3200 που ειναι και support. στην επιλογη παροχής ενέργειας οταν εχω σε ryzen balance πχ στο αρμα 3 εχω τυχαια 15 με 20 sec freeze αλλα αμα βαλω high perfomance δεν εχω κανενα προβλημα, πρόσφατα πηρα και νεα ψυκτρα την noctua NH-D15-SE-AM4 idle ειναι κοντα 37c και use 66c αλλα αυτο που παρατήρησα οταν αλλαξα ψυκτρα, στην cpu απο πισω στο κεντρο να εχει χρωμα προς το ασπρο. οστοσο μιλησα με ticket και με την amd σημερα και μου έγραψε: Seeing the symptoms requiring High performance power plan and CPU running at 1.472 volts, this seems like CPU fault. I request you to claim warranty for the CPU by referring the below link. το pc μου ειναι: CORSAIR HX750I,Asus x470 strix gaming,G.Skill 16GB Trident Z RGB DDR4 3200MHz Non-ECC CL, 580 nitro 8gb limited να ακολουθησω την διαδικασια rma του επεξεργαστη τον εχω παρει απο e-shop και αν ναι τι πρεπει να γνωρίζω? γενικα δεν εχω προβλημα με την cpu δεν κολαει ουτε βγαζει μπλε οθονες. το bios της Motherboard ειναι η 4008 Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από Talixx 1
dimoskoutr Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Φυσικά να ακολουθήσεις rma διαδικασία. Την amd να την ακούς όταν σου λέει γύρνα τον πίσω... 1
kogos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Κάνε rma. Είναι εξαιρετική και γρήγορη στις επιστροφές.
ASDIC Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 συμφωνω και εγω με τους υπολοιπους. Αλλα οι θερμοκρασιες που αναφερεις ειναι φυσιολογικες. Επισης τις μνημες κοιτα μηπως μπορεις να τις πας πιο ψηλά παρολο που ισως δεν ειναι στο QVL. εγω στο συστημα μου η μητρικη "δινει" μεχρι 3466 με μνημες που ειναι στα 3600.
Talixx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 μολις βρω λιγο χρονο γιατι πιεζομαι και στην δουλεια αυτις τις μερες θα προσπαθησω να κανω rma την cpu ευχαριστω για τις απαντησεις. 7 ώρες πριν, ASDIC είπε συμφωνω και εγω με τους υπολοιπους. Αλλα οι θερμοκρασιες που αναφερεις ειναι φυσιολογικες. Επισης τις μνημες κοιτα μηπως μπορεις να τις πας πιο ψηλά παρολο που ισως δεν ειναι στο QVL. εγω στο συστημα μου η μητρικη "δινει" μεχρι 3466 με μνημες που ειναι στα 3600. αυτο θα το κοιταξω σε δευτερο χρονο
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Να κανεις rma για ο επεξεργαστης τηγανίστηκε από την τάση εκεί πάνω.
akoinonitos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, Talixx είπε μολις βρω λιγο χρονο γιατι πιεζομαι και στην δουλεια αυτις τις μερες θα προσπαθησω να κανω rma την cpu ευχαριστω για τις απαντησεις. αυτο θα το κοιταξω σε δευτερο χρονο μην τον στηλεις στο καταστημα μιλα κατευθειαν με amd και θα κανονισουν αυτοι να σου στειλουν κουριερ προπληρωμενο να ερθει να τον παρει. Θα μεινεις αφωνος απο το rma της amd 1
renaxan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 7 minutes ago, akoinonitos said: μην τον στηλεις στο καταστημα μιλα κατευθειαν με amd και θα κανονισουν αυτοι να σου στειλουν κουριερ προπληρωμενο να ερθει να τον παρει. Θα μεινεις αφωνος απο το rma της amd Λογικά θα το αλλάξουν με US one! Θα είναι το υπερτατο κομάτι! RMA με την AMD απευθείας! Go for it!
akoinonitos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, renaxan είπε Λογικά θα το αλλάξουν με US one! Θα είναι το υπερτατο κομάτι! RMA με την AMD απευθείας! Go for it! Κατι θα ξερεις εσυ 😛 1
WarpSound Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα το έστειλα για rma αλλά μίας και το έβγαλα τον επεξεργαστή ορίστε 2 φωτογραφίες μια ότι δεν έχει κανένα στραβό σιδερακι το άλλο είναι το άσπρο στίγμα που έχει από κάτω η cpu Photos καταλάθος κλείδωσα το account και έβαλε ένα παλιό που είχα ούτε καν ήξερα ότι Έχω αυτό το account. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από WarpSound
ASDIC Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 εγω ειδικος δεν ειμαι αλλα οι θερμοκρασιες σου οπως σου ειπα ειναι φυσιολογικες. Τωρα το ασπρο σημαδακι δεν εχω ιδεα τι ειναι αλλα καλα εκανες και το εστειλες πισω.
Talixx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) update σε 2 εργάσιμες μερες μου στειλανε καινούργιο cpu 2600x τον εβαλα ολα καλως αλλα το voltage του cpu εξακολουθει να ειναι 1.450,1.482 και max ειδα 1,525 απο το cpuid hwmonitor ειναι φυσιολογικό? με μονο windows 10 ανοιχτά και ολα auto στα settings στο bios Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Talixx
LambisElef Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Έκανες ένα clear CMOS τη μητρική; Αν η τιμή του voltage είναι πράγματι αυτή, είναι πολύ ανησυχητικό. Δες και με το HWInfo. 1
Talixx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, LambisElef είπε Έκανες ένα clear CMOS τη μητρική; Αν η τιμή του voltage είναι πράγματι αυτή, είναι πολύ ανησυχητικό. Δες και με το HWInfo. Εδω ειναι τα νουμερα απο HWmonitor Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Talixx
LambisElef Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Είναι υπερβολικά υψηλά, κάνε clear CMOS τη μητρική. Μπας και έχεις εγκαταστήσει τίποτα OC Toolkits στα Windows;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα