nder Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω για αγορά - huawei mate 10 lite η xiaomi redmi note 5 η xiaomi mi A1 Για γενική χρήση ποιό προτείνετε; Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Redmi note 5. Αν θες stock android το Mi A1. Το Huawei το ξεχνάς(αφού δεν θα πάρει και αναβάθμιση). Τώρα όσο για την κάμερα Redmi Note 5 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.7 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.7 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.4 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.2 Mi A1 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 8.8 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 6.7 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 7.4 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.4 Mate 10 Lite Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 8.2 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 6.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 7.6 Διαθέτει ισχυρό φλας; 7.2 2
SeNNinhA Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Ο, τι ειπε ο Σάρουμαν ακριβως. Έτσι 1
GianniSM Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, saruman123 είπε Redmi note 5. Αν θες stock android το Mi A1. Το Huawei το ξεχνάς(αφού δεν θα πάρει και αναβάθμιση). Τώρα όσο για την κάμερα Redmi Note 5 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.7 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.7 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.4 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.2 Mi A1 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 8.8 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 6.7 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 7.4 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.4 Mate 10 Lite Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 8.2 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 6.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 7.6 Διαθέτει ισχυρό φλας; 7.2 Που βρίσκεις αυτά τα συγκριτικά;
saruman123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, GianniSM είπε Που βρίσκεις αυτά τα συγκριτικά; Μυστικό.... 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μυστικό.... Χωρις καμια διάθεση να σε θιξω και με κάθε σεβασμο προς τις γνώσεις σου και την βοήθεια που δινεις με τόση διάθεση καθημερινα! Αν δεν αναφερεις την πηγή ειναι κάπως ανούσια η παράθεση. Αν δεν βγαινουν απο καποιο κοινωνικό ιστότοπο και βγαινουν απο κάποιους που είτε εμπιστεύσαι ο ίδιος ειτε έχουν διαπιστευτηρια ως προς την καταρτιση τους ειναι και κριμα για τους ίδιους πρωτα απ ολα να μην παίρνουν αναγνώριση και στήριξη με καποιο μέσο. Τωρα θα μου πεις τόσοι υπάρχουν αλλα τα νούμερα με δεκαδικά συνήθως κρύβουν δουλεια απο πισω (αν δεν τα βγάζουμε απο το κεφάλι μας).
SeNNinhA Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Αν στο μαρτυρήσει μετά θα πρέπει να σε σκοτώσει.... 2
Antretng Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Ο 636 ειναι ανωτερος απο τους αλλους soc. Οποτε εκει προβάδισμα το redmi note 5. Αν και το mi a1 λογω stock android θα καλυπτει κάπως την διαφορα σε καθημερινη χρηση. Σε κάμερα, φαινεται πολυ promising το rn5 αλλα πιστευω οτι η στοκ θα ειναι καλυτερη του mate 10 lite (αν και δεν εχω προλαβει να το πιασω ακομα το rn5). Βεβαια αν σκοπευεις να ρουταρεις και δουλευει καλα η gcam τοτε μαλλον το rn5 θα παρει προβαδισμα. Σε αυτονομια παλι καλυτερο το rn5. Σε οθονη νομιζω ολα μετρια ειναι. Αποφασισε απλα αν το προτιμας πιο μαζεμενο (mi a1) ή αν δεν σε πειραζει λιγο μεγαλυτερο. Σε πραγματικο μεγεθος οθονης να ξερεις οτι δεν διαφερουν μιας και εχουν μεγαλυτερη μονο την μια πλευρα. Θα προτεινα να τα δεις σε κανενα κατάστημα να δεις οθονη, ηχεια, rom κλπ
papafigos84 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μυστικό.... Σκεφτομαι να σε δωσω... 😈☠️😂
SeNNinhA Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Το Mi A1 παντως εχει πολύ smooth λειτουργία. Οκ. Δεν ειναι ναυαρχίδα αλλα βεβαια, αλλα μιλάμε και για android. Δεν εχω δει και καμια τρομακτικη διαφορα απο το MIUI εκτός οτι παιρνει κατευθεια τις αναβαθμίσεις του. Σαν διαστασεις δεν εχει στην πραξη διαφορα με το 5 εκτός απο το κατα ελαχιστα χιλιοστα μεγαλυτερο υψος κατι που δεν αλλαζει την χρηστικοτητα. Βεβαια η οθονη ειναι πιο μεγάλη ουτως ή αλλως οποτε θα δεις διαφορα σε αυτο σιγουρα. Εμενα μου αρεσει η νεα αναλογια οθονων παντως. Απο την αλλη στο δικο μου χερι θα ελεγα οτι καθεται ισως και καλυτερα απο το A1 που ειναι και λεπτοτερο...!!! Τεραστιο φαουλ στο 5 η micro-USB θυρα! Ελεος! Θα ελεγα συνολικα Note 5 κι εγω. Το Huawei sorry αλλα δεν το σκεφτομαι καν.
Antretng Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Να πω κατι που ξεχασα. Στις οικονομικές συσκευες της xiaomi (πχ σειρα redmi) το βιντεο ειναι πολύ μέτριο. Πολυ επιθετικό noise cancelation με χαμηλό bitrate στο audio και ενω το βραδυ ρίχνουν καρέ. Κρατάω βεβαια μια πισινη για το rn5 μιας και δεν το χω πιασει ακόμα, αλλα όλα τα redmi ετσι ηταν. Και σιγουρα ετσι ειναι και το mi a1. Συμφωνω με senninha οτι το rn5 έπρεπε να χει type-c μιας και σε αν εχεις πολλαπλες συσκευες σε αναγκάζει να εχεις πολλαπλά καλώδια. Κατα τα άλλα αν και ενοχλητικό προσωπικά δεν το βρισκω deal breaker αν ειναι η βασικη του συσκευή.
saruman123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Άντε βρε με πείσατε.... Πιο άλλο από το Kimovil.... Δεν έχει πάντα σε όλα. Επίσης έχει και συγκρίσει καμερών αλλά και πάλι σε περιορισμένο αριθμό κινητών. 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Χωρις καμια διάθεση να σε θιξω και με κάθε σεβασμο προς τις γνώσεις σου και την βοήθεια που δινεις με τόση διάθεση καθημερινα! Αν δεν αναφερεις την πηγή ειναι κάπως ανούσια η παράθεση. Αν δεν βγαινουν απο καποιο κοινωνικό ιστότοπο και βγαινουν απο κάποιους που είτε εμπιστεύσαι ο ίδιος ειτε έχουν διαπιστευτηρια ως προς την καταρτιση τους ειναι και κριμα για τους ίδιους πρωτα απ ολα να μην παίρνουν αναγνώριση και στήριξη με καποιο μέσο. Τωρα θα μου πεις τόσοι υπάρχουν αλλα τα νούμερα με δεκαδικά συνήθως κρύβουν δουλεια απο πισω (αν δεν τα βγάζουμε απο το κεφάλι μας). Το "μυστικό" αποκαλύφτηκε.... 1 ώρα πριν, papafigos84 είπε Σκεφτομαι να σε δωσω... 😈☠️😂 Και εγώ στο Palantír....
parmalid Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Ο, τι ειπε ο Σάρουμαν ακριβως. +1000 και απο μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα