apostolos_antoniou Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Καλησπέρα θέλω να χτίσω ένα gaming pc και μετά από έρευνα έχω καταλήξει στα παρακάτω πήρε μου την γνώμη σας!Τα ποσά είναι μαζί με μεταφορικά και αντικαταβολή από σκρουτζομάγαζα... •Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400MHz -86€ •Asus prime B350m E -80€ •CoolerMaster MasterWatt 650 (modular) -71€ •MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB (GTX 1050 To Gaming X 4G) -223€ •CoolerMaster Masterbox lite 3.1 TG -61€ •AMD Ryzen 5 2600 Box -189€ •Seagate Barracuda 1TB -45€ Συνολικά:755
tanasen01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Ξεκινάς από gtx1060 με αυτά τα λεφτά. Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δούμε το καλύτερο που μπορείς να πάρεις: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
apostolos_antoniou Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Ξεκινάς από gtx1060 με αυτά τα λεφτά. Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δούμε το καλύτερο που μπορείς να πάρεις: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Καλησπέρα το ποσό που διαθέτω είναι 800€ τον υπολογιστή τον θέλω για gaming και θα τον συνδέσω σε μια 1080p τηλεόραση προς το παρών μα σκοπεύω να το αναβαθμίσω πιο μετά σε κάτι πιο ποιοτικό πληκτρολόγιο ηχεία και ποντίκι έχω ήδη βρίσκομαι στην Κρήτη και δεν θα με ενιαζε τα κομμάτια να ήταν από διασκορπα μαγαζιά τον υπολογιστή θα μου τον χτυσει ενας φιλος.Εσυ τι θα μου πρότεινες να βάλω?
jeandoumpier Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, apostolos_antoniou είπε Τα περισσότερα κομμάτια από το hellasphone.gr και το κουτάκι το παραγγέλνεις από eshop, το παραλαμβάνεις από το eshop point της περιοχής σου και τα κουμπώνεις όλα μέσα. Σύνολο 805€ (έχουν υπολογιστεί και τα μεταφορικά του hellasphone) 2 1
tanasen01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Πάρε και από το Χανιώτικο digital-master, αφού την έφτιαξα την ποστάρω σαν σύνθεση: 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα