Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας εχω  αγορασει το  bitfender internet security και θα  ειθελα να το συνδιασω  και με αλλα αντιβιοτικα προγραμματα για malware,, spyware κτλ

πια προγραμματα  θα μπορουσατε να μου προτεινετε  για να τα συνδιασω με το  bitfender internet security??

Επεξ/σία από captain gold
Δημοσ.

Υποτίθεται ότι έδωσες λεφτά για να πάρεις μια πλήρη σουίτα προστασίας που περιλαμβάνει όλα αυτά που θέλεις και όχι για να ψάχνεσαι να βάλεις και άλλα προγράμματα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό θέλω να πω, ότι η σουίτες αυτές συνδυάζουν όλα αυτά τα προγράμματα. Αν θέλεις όμως μπορείς να έχει και το malwarebytes αλλά όχι να τρέχει στο παρασκήνιο αλλά κατ΄επιλογή και να σκανάρεις μια στις τόσες για malwares. Επίσης, αν νιώθεις τόσο ανασφάλεια μπορείς να παίρνεις κανένα log από το hijackthis και να το μελετάς για κακόβουλα και μολύνσεις.

Δημοσ.

Πολλοι ειναι αυτοι που θελουν να εχουν και antimalware να τρεχει ταυτοχρονα με μια σουιτα που εχουν χρυσοπληρωσει. Κανενας απο αυτους δε γνωριζει ομως οτι ενα απλο real time antivirus μαζι με τη δεουσα προσοχη στο τι πατας καθε φορα με το ποντικι σου ειναι παραπανω απο αρκετο.

Το αλλο τρομερο που ποτε δε καταλαβα ειναι γιατι θελουν καποιοι να εχουν και firewall απο τη στιγμη που firewall εχει το ρουτερ σου και το πισι σου ακομη και για τα εξερχομενα.

Καταστασεις οτιναναι που φορτωνουν το μηχανημα με ασκοπες λειτουργιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...