alexakos89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, cabdik είπε η SONY δεν εχει σε ολα τα μοντελα της ANDROID, αν εχω δει σωστα. στα πιο φθηνα εχει ενα αλλο πιο απλο λειτουργικο SMART TV. απο καποια μοντελα και πανω, βαζει ANDROID...!! για την LG, που εφερα σε παραδειγμα, μιλησα αποκλειστικα για την κινηση της εικονας. δεν μιλησα ουτε για χρωματα, ουτε για φωτεινοτητα, ουτε για αλλο θεμα...! και δεν ειπα οτι δεν εχει διαφορα, απλα οτι δεν ειναι τοσο χαωδης οπως στα παλιοτερα μοντελα...!!! στα αλλα ειναι εντελως αλλου, (=εντελως χαλια). αλλα στην κινηση για 50αρα ειναι καλη...!! μην τα θαβουμε και ολα....!!! εχεις δει παλιοτερες 50αρες (6-7 χρονια πισω)..? εκει να δεις χαος....!!!! Εγω μίλησα ότι εφόσον δεν έχει διαφορά σε αυτό το μοντέλο που είναι το χειρότερο της , στα ακριβότερα δεν φαίνεται καν; ναι βάζει στα ακριβότερα μοντέλα η SONY. Στα φτηνά έχει OPERA TV.
greed Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) καπου το ειχα γραψει...πωϛ δεν καταλαβα αν ειναι πραγματια 100hz.. Το καλο ειναι πωϛ εχει αρχισει να φυγει λιγο το bleeding...νομιζω..παντωϛ θα τη κρατησω.. σε 2,3 χρονια να ειμαστε καλα να παρουμε καμια αλλη. απο την τν γραφω τωρα Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από greed
cabdik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Εγω μίλησα ότι εφόσον δεν έχει διαφορά σε αυτό το μοντέλο που είναι το χειρότερο της , στα ακριβότερα δεν φαίνεται καν; ναι βάζει στα ακριβότερα μοντέλα η SONY. Στα φτηνά έχει OPERA TV. η τεχνικη πολ/σμου στην καθε εταιρεια ειναι ιδια. απλα τα MCI, PQI κλπ αλλαζουν, ή μαλλον, για να το πω καλυτερα, ο συντελεστης πολ/σμου...!! ισως γι αυτο να μην εχουν και την τεραααστια διαφορα..!!
Tresorikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Παιδιά ανάμεσα στην LG 55SJ810V και στην Sony KD-55XE7096 ; ποια λέτε; πάτησα να δω reviews στο rtings και μ έβγαλε αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γιατί γράφει κάτι άλλα νούμερα ευχαριστώ πολύ
Age4Greeks Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Tresorikos είπε Παιδιά ανάμεσα στην LG 55SJ810V και στην Sony KD-55XE7096 ; ποια λέτε; πάτησα να δω reviews στο rtings και μ έβγαλε αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γιατί γράφει κάτι άλλα νούμερα ευχαριστώ πολύ Νομίζω η LG μισό κλικ καλύτερη της Σόνι στα μοντέλα που έδωσες. 1
Tresorikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Οκ thanks πατάω LG 55SJ810V στο rtings και μου βγάζει αυτή ισχύει;; https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/SJ8500; Και για τη σονυ αυτή ισχύουν αυτές οι βαθμολογίες αλλά γιατί βγάζει άλλα;; https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x720e
alexakos89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Tresorikos είπε Οκ thanks πατάω LG 55SJ810V στο rtings και μου βγάζει αυτή ισχύει;; https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/SJ8500; Και για τη σονυ αυτή ισχύουν αυτές οι βαθμολογίες αλλά γιατί βγάζει άλλα;; https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x720e η sj8500 ειναι αλλη τηλεοραση. η x720e 55αρα ειναι εν μερη αλλα στην ευρωπη ειναι με va panel εκει εχουν ips. οποτε δεν ειναι ιδιο. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από alexakos89
Tresorikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε η sj8500 ειναι αλλη τηλεοραση. η x720e 55αρα ειναι εν μερη αλλα στην ευρωπη ειναι με va panel εκει εχουν ips. οποτε δεν ειναι ιδιο. Σε ευχαριστώ πολύ αλεξ υπάρχουν κάπου βαθμολογίες για αυτές;; και τι βγάζει άλλες τηλεοράσεις εκείνη η μαλακια στην αναζήτηση του rtings? Από τις δύο που έγραψα ποια πιστεύεις ότι είναι καλύτερη; νομίζω η lg ..?
alexakos89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Tresorikos είπε Σε ευχαριστώ πολύ αλεξ υπάρχουν κάπου βαθμολογίες για αυτές;; και τι βγάζει άλλες τηλεοράσεις εκείνη η μαλακια στην αναζήτηση του rtings? Από τις δύο που έγραψα ποια πιστεύεις ότι είναι καλύτερη; νομίζω η lg ..? lg πιστευω και εγω.αλλα με προβληματιζει λιγο το ips panel και το RGBW. ηχο εχει καλυτερο και smart tv ανωτερο. πρεπει να τις δεις απο κοντα ρε γαμωτο για να παρεις μια αποφαση. εγω εχω την 55xe7096 και ειμαι οκ.δεν εχω δει σε δικο μου περιεχομενο την lg οποτε δεν μπορω να σου πω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα