Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cabdik είπε

η SONY δεν εχει σε ολα τα μοντελα της ANDROID, αν εχω δει σωστα. στα πιο φθηνα εχει ενα αλλο πιο απλο λειτουργικο SMART TV. απο καποια μοντελα και πανω, βαζει ANDROID...!! 

για την LG, που εφερα σε παραδειγμα, μιλησα αποκλειστικα για την κινηση της εικονας.  δεν μιλησα ουτε για χρωματα, ουτε για φωτεινοτητα, ουτε για αλλο θεμα...!  και δεν ειπα οτι δεν εχει διαφορα, απλα οτι δεν ειναι τοσο χαωδης οπως στα παλιοτερα μοντελα...!!!   

στα αλλα ειναι εντελως αλλου, (=εντελως χαλια). αλλα στην κινηση για 50αρα ειναι καλη...!!  μην τα θαβουμε και ολα....!!!   εχεις δει παλιοτερες 50αρες (6-7 χρονια πισω)..?  εκει να δεις χαος....!!!! 

Εγω μίλησα ότι εφόσον δεν έχει διαφορά σε αυτό το μοντέλο που είναι το χειρότερο της , στα ακριβότερα δεν φαίνεται καν;

ναι βάζει στα ακριβότερα μοντέλα η SONY. Στα φτηνά έχει OPERA TV.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καπου το ειχα γραψει...πωϛ δεν καταλαβα αν ειναι πραγματια 100hz..

Το καλο ειναι πωϛ εχει αρχισει να φυγει λιγο το bleeding...νομιζω..παντωϛ θα τη κρατησω.. σε 2,3 χρονια να ειμαστε καλα να παρουμε καμια αλλη.

απο την τν γραφω τωρα :P

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Εγω μίλησα ότι εφόσον δεν έχει διαφορά σε αυτό το μοντέλο που είναι το χειρότερο της , στα ακριβότερα δεν φαίνεται καν;

ναι βάζει στα ακριβότερα μοντέλα η SONY. Στα φτηνά έχει OPERA TV.

η τεχνικη πολ/σμου στην καθε εταιρεια ειναι ιδια.    απλα τα MCI, PQI κλπ  αλλαζουν, ή μαλλον, για να το πω καλυτερα, ο συντελεστης πολ/σμου...!!  ισως γι αυτο να μην εχουν και την τεραααστια διαφορα..!! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά  ανάμεσα στην LG 55SJ810V και στην Sony KD-55XE7096 ; ποια λέτε; πάτησα  να δω reviews στο rtings  και μ έβγαλε αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γιατί  γράφει κάτι άλλα νούμερα  ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tresorikos είπε

Παιδιά  ανάμεσα στην LG 55SJ810V και στην Sony KD-55XE7096 ; ποια λέτε; πάτησα  να δω reviews στο rtings  και μ έβγαλε αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γιατί  γράφει κάτι άλλα νούμερα  ευχαριστώ πολύ 

Νομίζω η LG μισό κλικ καλύτερη της Σόνι στα μοντέλα που έδωσες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Tresorikos είπε

Οκ thanks  πατάω LG 55SJ810V στο rtings και μου βγάζει αυτή ισχύει;; https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/SJ8500;  

Και για τη σονυ αυτή ισχύουν αυτές οι βαθμολογίες αλλά γιατί βγάζει άλλα;; https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x720e

η sj8500 ειναι αλλη τηλεοραση.

η x720e 55αρα ειναι εν μερη αλλα στην ευρωπη ειναι με va panel εκει εχουν ips.

οποτε δεν ειναι ιδιο.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

η sj8500 ειναι αλλη τηλεοραση.

η x720e 55αρα ειναι εν μερη αλλα στην ευρωπη ειναι με va panel εκει εχουν ips.

οποτε δεν ειναι ιδιο.

Σε ευχαριστώ πολύ αλεξ  υπάρχουν κάπου βαθμολογίες για αυτές;;  και τι βγάζει άλλες τηλεοράσεις εκείνη η μαλακια στην αναζήτηση του rtings?   Από τις δύο που έγραψα ποια πιστεύεις ότι είναι καλύτερη; νομίζω  η lg ..? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tresorikos είπε

Σε ευχαριστώ πολύ αλεξ  υπάρχουν κάπου βαθμολογίες για αυτές;;  και τι βγάζει άλλες τηλεοράσεις εκείνη η μαλακια στην αναζήτηση του rtings?   Από τις δύο που έγραψα ποια πιστεύεις ότι είναι καλύτερη; νομίζω  η lg ..? 

lg πιστευω και εγω.αλλα με προβληματιζει λιγο το ips panel και το RGBW.

ηχο εχει καλυτερο και smart tv ανωτερο.

πρεπει να τις δεις απο κοντα ρε γαμωτο για να παρεις μια αποφαση.

εγω εχω την 55xe7096 και ειμαι οκ.δεν εχω δει σε δικο μου περιεχομενο την lg οποτε δεν μπορω να σου πω.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...