Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά LG 49SJ810V τι γνώμη έχετε γι αυτή για χρήση netflix,ps4 pro.εχει πραγματικό hdr?ειναι καλη 4k αξιζει η αγορά τς?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nikos360 είπε

Καλησπέρα παιδιά LG 49SJ810V τι γνώμη έχετε γι αυτή για χρήση netflix,ps4 pro.εχει πραγματικό hdr?ειναι καλη 4k αξιζει η αγορά τς?

θα σου απαντησει ο @greed τι εντυπώσεις εχει. εχει την ιδια σε 55αρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

θα σου απαντησει ο @greed τι εντυπώσεις εχει. εχει την ιδια σε 55αρα.

Δεν διαφέρουν ομως τα χαρακτηριστικά λόγω οτι η μια ειναι 49 κ η άλλη 55

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nikos360 είπε

Δεν διαφέρουν ομως τα χαρακτηριστικά λόγω οτι η μια ειναι 49 κ η άλλη 55

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/11431a9fd

η μικρη εχει καλυτερη φωτεινοτητα και καλυτερη αντιθεση απο τι λεει.

αλλα μεγαλυτερο input lag σε games. δες και κανενα review αλλα γενικα ιδιες ειναι.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν εχεις bleeding θα σε ικανοποιήσει. Hdr που ειδα ειναι αρκετα καλό δίχως να γκριζαρει κλπ.

Input lag σουπερ και εχω την αίσθηση πως τρεχει ακομα καλυτερα σε pc mode. Απλα το εβγαλα το τελευταίο γιατι το switch δεν δείχνει τοσο ωραια εκει και ο λογος πως λειτουργει διχως φίλτρα το pc mode.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.

Λες να εχει bleeding?Πως μπορώ ν τ ελέγξω πριν τν αγοράσω.θα παω σε κωτσοβολο λόγω ευκολίας δανείου που έχει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikos360 είπε

Λες να εχει bleeding?Πως μπορώ ν τ ελέγξω πριν τν αγοράσω.θα παω σε κωτσοβολο λόγω ευκολίας δανείου που έχει.

πριν την αγορασεις δεν γινεται δυστηχως. εκτος αν εχει αναφερθεί κατι για το μοντελο γενικως.

για την συγκεκριμενη δεν εχει αναφερθεί κατι. είναι 70% να εχεις 30% να μην εχεις.αλλες φορες είναι λιγο άλλες πολύ.

είναι και πως το διαχειρίζεσαι και αν εισαι ψειρας.μπορει να μην φαινεται κιολας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, nikos360 είπε

edge led ειναι. Ολες εχουν λιγο bleeding. To θεμα ειναι το ποσοστο του. Απο ενα ποσοστο και πανω σου αλλαζουν τη tv. Στην lg ομως αν θεωρησουν πως ηταν ασκοπη η διαδικασια σε χρεωνουν. 
Γενικα αν δεν βαλεις local dimming και το βαλεις φουλ τοτε θα καταλαβεις που εχει bleeding. Εγω θεωρω πως εχω σοβαρο bleeding στη δικη μου αλλα σε φυσιολογικη χρηση δεν με επιρεαζει. 
Το βραδυ ο φωτισμος πεφτει εξαλλου. Στο πληρες σκοταδι ενα 10-20% τις φωτεινοτητας ειναι υπεραρκετο στα ματια μου. Οποτε και διχως local dimming δεν εχω θεμα. Βεβαια το τελευταιο δεν βοηθαει μονο στο  bleeding αλλα και στα μαυρα. Αν και ειναι νομιζω μονο για 8 σημεια πραγματικα δεν εχει καμια σχεση με την 701v που περασε απο τα χερια μου. Σπανια δηλαδη καταλαβαινω πως ειναι ενεργο. 
Αν θες ips go for it απο μενα. Δεν θα σε απογοητευσει καθολου ισα ισα.

Προσωπικα ειμαι ψειρας μεγαλος σε αυτα. Αν και εχει να κανει με το ποσα χρηματα εσκασα. Μια va tv που ειχα αγορασει 22ιντσων εχει dse και bleeding και ειναι va το πανελ της. Ομως δεν γκρινιαξα σχεδον καθολου καθως την ειχα παρει τζαμπα τοτε 110€.  Και την δουλευω ακομα και σημερα απροβληματιστα.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.

Εγω θα ελεγα οτι πλεον,  δυσκολα βρισκεις τηλεοραση χωρις Bleeding....!! 

η SJ810V εχει 2 σοβαρα πλεονεκτηματα, εναντι των ανταγωνιστων της. και ο greed μπορει να με επιβεβαιωσει ή να με διαψευσει, αφου ειναι και κατοχος....!!! 

1 εχει εγγενες 120ΗΖ πανελ, που θεωρω οτι βοηθαει παρα πολυ στην κινηση, και 

2 εχει το WEBoS που το θεωρω κορυφαιο στο ειδος του, μονο με...... android θα το αλλαζα...!!! 

αλλα εχει και το ψευδο4Κ, που προσωπικα με χαλαει στα χρωματα....!!  αλλα .... δεν μπορεις να τα εχεις ολα....!!!!

Δημοσ.
22 ώρες πριν, alexakos89 είπε

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/11431a9fd

η μικρη εχει καλυτερη φωτεινοτητα και καλυτερη αντιθεση απο τι λεει.

αλλα μεγαλυτερο input lag σε games. δες και κανενα review αλλα γενικα ιδιες ειναι.

Το RGBW structure - 2880 (RGB) + 960 (W) κάνω πως δεν το είδα

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, IOSIF SALEM είπε

Το RGBW structure - 2880 (RGB) + 960 (W) κάνω πως δεν το είδα

Το είδες και όμως. Σε άλλους αρέσει και άλλους δεν τους ενοχλεί.

εγω δεν θα έπαιρνα πχ.αλλα τόσα θέματα τα ίδια και τα ίδια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, cabdik είπε

Εγω θα ελεγα οτι πλεον,  δυσκολα βρισκεις τηλεοραση χωρις Bleeding....!! 

η SJ810V εχει 2 σοβαρα πλεονεκτηματα, εναντι των ανταγωνιστων της. και ο greed μπορει να με επιβεβαιωσει ή να με διαψευσει, αφου ειναι και κατοχος....!!! 

1 εχει εγγενες 120ΗΖ πανελ, που θεωρω οτι βοηθαει παρα πολυ στην κινηση, και 

2 εχει το WEBoS που το θεωρω κορυφαιο στο ειδος του, μονο με...... android θα το αλλαζα...!!! 

αλλα εχει και το ψευδο4Κ, που προσωπικα με χαλαει στα χρωματα....!!  αλλα .... δεν μπορεις να τα εχεις ολα....!!!!

Βοηθαει σε συγκεκριμένο περιεχόμενο αλλα οχι και τοσο πολυ οσο παλια. Τα φιλτρα του motion γενικα κανουν δουλεια ακομα και σε 50hz. Δεν μπορω να πω δηλαδη πως εντυπωσιάστηκα στη κίνηση αλλα εχω αλλαξει ήδη 2 tv που σε κανανε να βλεπεις πιο smooth την κίνηση.

Δεν εχω δουλέψει android tv. Δεν μπορω να πω πως θα προτιμούσα το android εναντι του webos. Ισως να ήθελα 1-2 εφαρμογες ελληνικες παραπάνω... Αλλα πραγματικα ειναι τοσο οσο πρεπει το smart της χωρις να σε κουράζει και με εναν μοναδικο τροπο πλοήγησης..

Γενικα less is more καποιες φορες.

Ολα δουλεύουν ρολόι στο smart της..έχω συνδέσει το σκληρό του laptop μεσω δικτύου. 

Απλα σαν να δουλευεις itunes κατα καποιο τροπο.

Τα χρώματα ειναι μια χαρα ζωντανα και ξεπετάγονται ειδικά σε hdr.

https://s22.postimg.cc/hdo90w4b5/20180601_021531.jpg
https://s22.postimg.cc/v5y2jcqfl/20180601_022725.jpg
https://s22.postimg.cc/rmc4thau9/20180601_022858.jpg

Επεξ/σία από greed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν λεω κατι δραματικα διαφορετικο...!! 

και στα 50αρια πανελ, οντως, οι τεχνικες πολλαπλασιασμου των HZ εχουν βελτιωθει πολυ, και εχουν κλεισει αυτο το κενο με τα 100αρια. παρ' ολα αυτα ομως, επειδη εχω και τηλεοραση με καθαρο 100αρι Πανελ (UE40J6200), καταλαβαινω σε σχεση με την νεοτερη UJ620V, για παραδειγμα που εχω παρει στον κουνιαδο μου, τις ψιλοδιαφορες στη ροη της κινησης σε καποιες γρηγορες σκηνες...!!  εχει συνηθισει το ματι βλεπεις....!!   αλλα κατα τα αλλα, ανετα μια συγχρονη τηλεοραση ειναι πολυ καλη σε κινηση. 

οσο για το WEBoS, ακριβως αυτο, εννουσα που ειπα. το μονο που θα με εκανε να το αλλαξω, ειναι το ANDROID σε τηλεοραση. αυτο το λεω για να τονισω οτι ειναι τοσο πληρες και λειτουργικο για τηλεοραση, που μονο με κανονικο λειτουργικο θα το αλλαζα....!!   ισως με καποια XIAOMI Mi TV 4....!!!! 😉 

την SJ810V -ομολογω- δεν την εχω δει απο κοντα.  οσες φωτο και να δεις στο νετ, δεν ειναι το ιδιο με το ζωντανο. οι φωτο εχουν διαφορα, λογω φακων που τραβας μια φωτογραφια, μετα το μονιτορ που την βλεπεις την φωτο αυτη......, δεν ειναι το ιδιο. 

γι αυτο λεμε παντα, πηγαινετε σε ενα καταστημα να τις δειτε LIVE....!!   δεν μπορεις να μεταφερεις τα χρωματα και την ζωντανια ή μη,  στις φωτο....!  οι φωτο χανουν....!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cabdik είπε

οσο για το WEBoS, ακριβως αυτο, εννουσα που ειπα. το μονο που θα με εκανε να το αλλαξω, ειναι το ANDROID σε τηλεοραση. αυτο το λεω για να τονισω οτι ειναι τοσο πληρες και λειτουργικο για τηλεοραση, που μονο με κανονικο λειτουργικο θα το αλλαζα....!!   ισως με καποια XIAOMI Mi TV 4....!!!! 😉

Και οι SONY είναι Android TV.

Η uj620v είναι το οικονομικότερο μοντέλο της lg και είναι κακό. Στο λέω από προσωπική εμπειρία. Την είχα για 2 εβδομάδες και δεν άντεξα.

αν δεν είδες διαφορά σε αυτό τότε στα καλύτερα μοντέλα δεν θα υπάρχει καν 

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Και οι SONY είναι Android TV.

Η uj620v είναι το οικονομικότερο μοντέλο της lg και είναι κακό. Στο λέω από προσωπική εμπειρία. Την είχα για 2 εβδομάδες και δεν άντεξα.

αν δεν είδες διαφορά σε αυτό τότε στα καλύτερα μοντέλα δεν θα υπάρχει καν 

η SONY δεν εχει σε ολα τα μοντελα της ANDROID, αν εχω δει σωστα. στα πιο φθηνα εχει ενα αλλο πιο απλο λειτουργικο SMART TV. απο καποια μοντελα και πανω, βαζει ANDROID...!! 

για την LG, που εφερα σε παραδειγμα, μιλησα αποκλειστικα για την κινηση της εικονας.  δεν μιλησα ουτε για χρωματα, ουτε για φωτεινοτητα, ουτε για αλλο θεμα...!  και δεν ειπα οτι δεν εχει διαφορα, απλα οτι δεν ειναι τοσο χαωδης οπως στα παλιοτερα μοντελα...!!!   

στα αλλα ειναι εντελως αλλου, (=εντελως χαλια). αλλα στην κινηση για 50αρα ειναι καλη...!!  μην τα θαβουμε και ολα....!!!   εχεις δει παλιοτερες 50αρες (6-7 χρονια πισω)..?  εκει να δεις χαος....!!!! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...