Jiakometi Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Έχετε να προτείνετε μια καλή θήκη για αυτόν https://www.skroutz.gr/s/10160642/Samsung-960-Evo-NVMe-M-2-500GB.html τον δίσκο. USB ή Thunderbolt δεν με πειράζει.... Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχουν nvme to usb controllers. Οι μονες επιλογες ειναι ο Netstor NA611TB3 που ειναι με thunderbolt παιρνει 2 m.2 nvme αλλα ηλεκτρικα εσωτερικα συνδέδονται με 2 lanes ο καθενας οποτε η ταχυτητα του καθενος θα περιοριζεται στα 1600mb/s. Μου φαινεται οτι μπορεις να κανεις raid0/1. Τιμή του enclosure πρεπει να ναι γύρω στο 300αρι (χωρις δίσκους εννοειται) Προσωπικα ήξερα μονο το παραπανω αλλα χαζεύοντας στο ιντερνετ βρήκα και αυτό που βέβαια πωλείται μαζί με ssd σε αντιστοιχη τιμή O μονος nvme to thunderbolt controller πρεπει να ειναι ο Intel JL6340. link1 link2 Γενικά κάτι φθηνό δεν θα βρεις Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από EddieObscurant 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Σ ευχαριστώ πολύ. Το Netstor φαίνεται ενδιαφέρον μάλλον θα το προτιμήσω. Ευχαριστω και πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Τι κάνεις ρε άνθρωπε? Μ.2 εξωτερικό? Ποιος ο λόγος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Τι κάνεις ρε άνθρωπε? Μ.2 εξωτερικό? Ποιος ο λόγος? Πες οτι κάνεις αναβάθμιση και αλλάζεις m.2 είτε γιατι θες πιο γρήγορο ειτε γιατι κυριως θες μεγαγαλύτερη χωρητικοτητα. Εγω πχ ειχα εναν sm951 και τον αλλαξα γιατι ηθελα μεγαλύτερη χωρητικότητα. Εψαξα για nvme to usb adapter αλλα δυστυχώς δεν υπήρχαν, οποτε αναγκαστηκα και τον έδωσα. Αν υπηρχαν θα τον κρατούσα γιατι και μικρος ειναι σαν στικάκι, και αν θες ενα γρήγορο στικάκι δεν θα το βρεις και πολύ φθηνότερα απ'οτι εχει ο ssd Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από EddieObscurant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε Πες οτι κάνεις αναβάθμιση και αλλάζεις m.2 είτε γιατι θες πιο γρήγορο ειτε γιατι κυριως θες μεγαγαλύτερη χωρητικοτητα. Εγω πχ ειχα εναν sm951 και τον αλλαξα γιατι ηθελα μεγαλύτερη χωρητικότητα. Εψαξα για nvme to usb adapter αλλα δυστυχώς δεν υπήρχαν, οποτε αναγκαστηκα και τον έδωσα. Αν υπηρχαν θα τον κρατούσα γιατι και μικρος ειναι σαν στικάκι, και αν θες ενα γρήγορο στικάκι δεν θα το βρεις και πολύ φθηνότερα απ'οτι εχει ο ssd Είναι υπερβολή Μ.2 NVME για εξωτερικός. Τόσο γρήγορες ταχύτητες χρειάζεσαι? θεωρώ ότι οι τιμές είναι πολύ υψηλές για κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Είναι υπερβολή Μ.2 NVME για εξωτερικός. Τόσο γρήγορες ταχύτητες χρειάζεσαι? θεωρώ ότι οι τιμές είναι πολύ υψηλές για κάτι τέτοιο. Ναι ρε προφανώς δεν μιλάω για αυτές τις τιμές που χουν οι θήκες nvme. Εγώ όταν έψαχνα υπολογιζα ότι θα χουν 20-30 ευρώ που έχουν οι αντιστοιχες m.2 sata link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Ε νταξ το 20ρικο τρώγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brakosta Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Εγώ περιμένω αυτό: https://www.ebay.com/itm/132474193922 Δεν ξέρω αν σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) @BlueBlood7 Ταχύτητα !!!!!! Για τον χρόνο που δεν έχω να τειλειώσει το rendering το Final Cut Pro. Το άνοιγμα - κλείσιμο Raw αρχείων (και φυσικά η επεξεργασία τους). Μαλιστα επειδή στο Netstor υπάρχουν μόνο δύο lanes ανά δίσκο όπως πολύ σωστά λέει ο EddieO, η πραγματική ταχύτητα σε Raid 0 δύο δίσκων μακάρι να φτάσει τα 2.000 MB/s Θα τους έκανα Raid 0 με τον κύριο (εσωτερικό) PCIe δίσκο μου αλλά μάλλον παραπάει..... @EddieObscurant Έτσι ακριβώς...... Απλά αναρωτιέμαι τι πραγματική ταχύτητα θα είχε η θήκη που περιμένει ο brakosta. Δεδομένου του κόστους ίσως πάρω μία για δοκιμή έτσι κι αλλιώς .... Σας ευχαριστώ όλους για την συνεισφορά και τα σχόλια σας, ειδικά τον EddieObscutant. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από Jiakometi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) σε raid0 θα πιάσεις τα 3200mb/s αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο overhead γιατι εξωτερικά ειναι pcie3.0 x4 η θηκη του brakosta ειναι sata άρα θα τερματιζει στα 550mb/s. O 960 evo που εχεις είναι nvme , δεν θα δουλευει σε αυτήν την θήκη Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από EddieObscurant 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα