Προς το περιεχόμενο

κοψήματα στον ήχο απο lg tv συνδεδεμένη με ηχοσύστημα

gotnoizzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σας

πρόσφατα αγόρασα  μία 49 ίντσες 4κ smart  lg tv UJ701V. προς συμπλήρωση του πακέτου και επειδή χωρίς 5.1 δεν μπορώ ο αδερφός μου, μου χάρισε το ήχοσύστημά  του yamaha rxv467.

Οταν λοιπόν βλέπω netflix ή κάποια ταινία απο usb συνδεδεμένο στην τηλεόραση έχω προβλήματα στον ήχο. πιό συγκεκριμένα σταδιακά έγω κοψηματάκια στον ήχο τα οποία καταντάνε πολύ ενοχλητικά. συνήθως όταν ξεκινάω να βλέπω κάτι είναι κομπλέ και στην πορεία κορυφώνονται.Εχω δοκιμάσει όλες τις θύρες(optical - hdmi) αλλά με ίδιο αποτέλεσμα. 

Ετσι αποφάσισα να το συνδέσω με το παλιό μου samsung dvd home theater. το αποτέλεσμα ...το ίδιο. επιπλέον όταν χρησιμοποιώ την τηλεόραση σαν monitor και η ταινία πέζει απο το pc δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καταλήγω ότι το πρόβλημα το έχει η τηλεόραση. Εχω τσεκάρει τα πάντα στις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Η tv δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα και όταν ο ήχος πέζει απο τα ηχεία της είναι κομπλέ οπότε δεν μπορεί να με καλύψει η εγγύηση.έκανα πατάτα αγορά;

αν κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα και μπορεί να βοηθήσει ..please

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επίσης μια καλή ιδέα θα ήταν να τσεκάρεις και το καλώδιο που χρησιμοποιείς προς τον Yamaha. τι version είναι και να δοκιμάσεις κάποιο αλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...