Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημαντικότερο γτ επηρέασε άλλαξε ή θα αλλάξει τις οικονομικές πολιτικές μεγάλων εταιριών.  Τα λοιπά περί καλύτερου παιχνιδιού , είναι άσχετα με το άρθρο. Όσο για το Pubg vs fortnite είναι σαν lol vs dota , Cod vs battlefield , μοιάζουν άλλα .... άλλα games για όποιον ξέρει. 

Δημοσ.

Δλδ μονο εγω βλεπω οτι εν ετη 2018 το fortnite εχει ιδια γραφικα (απαραδεκτο για 2018) με μια amiga 500 ?lol.. μονο και μονο για τα γραφικα περνει ακυρο απο μενα,καμμια συγκριση με PUBG

Δημοσ.

'Ετσι είναι τα πράγματα, η fast food γενιά θέλει fast food παιχνίδια.

"Παίζω για την πλάκα μου, πορώνομαι, καταντάω stat whore και συνεχίζω επειδή το παιχνίδι έχει τη φάση του γιατί παίζεις και με φιλαράκια σου."

Not my cup of tea, θέλω παιχνίδια με αρχή, μέση και τέλος, να είναι re playable, όχι repetitive, να υπάρχει κάποια ιστορία, κάτι που να με κάνει να δεθώ με τον πρωταγωνιστή, να γελάσω, ή να νιώσω κάτι τέλος πάντων και όχι ανα 1 τέταρτο gaming του στυλ "wham-bam-thank-you-mam".

Αλλά είπαμε: άλλοι καιροί, άλλα ήθη...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μεγαλύτερο μας ελάττωμα σαν φάρα είναι ότι θέλουμε να επιβάλουμε το γούστο μας στους άλλους γιατί είμαστε ποιο έξυπνοι από τους άλλους που είναι "πρόβατα".

Το παιχνίδι είναι επιτυχημένο σίγουρα αφού είναι ίσως το ποιο δημοφιλές σήμερα , βγάζει πολλά λεφτά για παραγωγό και πολλοί άλλοι προσπαθούν να αντιγράψουν την "συνταγή" του.

Αν μας αρέσει εμάς αυτό , κάτι λένε οι Αμερικανοί σχετικά , α ναι λένε "who gives a shit"

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.

Διαφωνώ το επαιξα πριν απο μερες απο περιεργεια, μερικες φιγουρες να πηδανε πανω κατω, καλα ενταξει, FAD μελλον θα ξεφτισει... ( τα αγαπημενα μου Call of Duty και Bettlefield) μετα διαβασα οτι ειναι Τσαμπα,,, ενταξει πολυ απλα τον ηπιαν ολοι οι αλλοι

, αλλα φανταστειτε τον εαυτο σας, να παιζει το πρωτο του παιχνιδι, Μετα δειξτε το στον γιο σας ( εγω εχω και του εδειξα το Μαριο) του αρεσε δεν λεω ( colour version 3D εγω το ειχα σε 5 αποχρωσεις του γκρι ) αλλα η καθε γενια της εχει και τα δικα του ο γιος μου ειναι 8 στα 9 και εγω 39 στα 40 οπως καταλαβαινεις,,, εχουμε μια διαφορα. Δεν ξερω ομως τα νουμερα μιλανε απο μονα τους, welcome to a new change.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gtajunkie είπε

'Ετσι είναι τα πράγματα, η fast food γενιά θέλει fast food παιχνίδια.

"Παίζω για την πλάκα μου, πορώνομαι, καταντάω stat whore και συνεχίζω επειδή το παιχνίδι έχει τη φάση του γιατί παίζεις και με φιλαράκια σου."

Not my cup of tea, θέλω παιχνίδια με αρχή, μέση και τέλος, να είναι re playable, όχι repetitive, να υπάρχει κάποια ιστορία, κάτι που να με κάνει να δεθώ με τον πρωταγωνιστή, να γελάσω, ή να νιώσω κάτι τέλος πάντων και όχι ανα 1 τέταρτο gaming του στυλ "wham-bam-thank-you-mam".

Αλλά είπαμε: άλλοι καιροί, άλλα ήθη...

Αυτο ομως ισχυει μονο για το συγκεκριμενο παιχνιδι; Πες μου στα Online παιχνιδια που υπαρχουν ποιο εχει αρχη μεση και τελος;
Ολα ενα πιστολιδι ειναι σε στυλ death match.
Εξαιρω τα παιχνιδια που εχουν στυλ co-op, συνεργασιας, οπως το Ghost Recon Wildlands, και αλλα φανταζομαι, τα ψαχνω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

σημαντικοτερο online παιχνιδι της γενιας του , ναι θα το ελεγα, απο την αποψη οτι παιζει ΠΑΝΤΟΥ, δεν εχει απαιτησεις και γνωσεις, απιστευτα γρηγορο αρα η νεολαια κατω των 18 το υπερεκτιμα (σορρυ αλλα και εμεις οι 40δες με wipeout πορωνομαστα, παντα η ταχυτητα ειναι ενα απο τα πραγματα που εχει το gaming ως διαφημιση) , και πανω απο ολα ΤΣΑΜΠΑ. Ναι μπορει μετα να χωθεις να αγοραζεις διαφορα (εχω παιξει 2-3 φορες , τα γηρατεια πια δεν μπορουν να παιξουν αυτο, στο witcher 3 μπερδευω τα κουμπια στο gamepad!)

αλλα σημαντικοτερο παιχνιδι της γενιας του , ισως δεκαδα, εχεις witcher 3, εχεις gta5 (που πουλαει ΑΚΟΜΑ), world of warcraft ( η αποφαση τους να μην βγουν στις κονσολες ,λογικο απο την μια, απο την αλλη στερησε απο πολλους ανθρωπους να το μαθουν), halo 5 /destiny / titanfall , και τα 3 διαμαντακια που πολλα μεταγενεστερα παιχνιδια κλεψανε , αλλα ειχαν την ατυχια xboxonly/bugs/δεν ειχε εστω ενα υποτυπωδες story.

το fortnite , δεν εχει στορυ, αλλα εχει απιστευτο συνδυασμο να χτιζεις πραγματα. Δεν εχει single player αλλα αν εχεις πεθανει 100 φορες για να σκοτωσεις το πρωτο τερας στο demon's soul, εδω πρεπει να χτιζεις γεφυρα, να μαζευεις πετρες , να κοιτας 360 απο που σου ερχονται, μπονους ΤΣΑΜΠΑ

οσο για pubg , ειναι πιο φαν για casual player που δεν χρειαζεται να εχει κατεβασει 3 ρεντ μπουλ (οι κοκες ειναι ακριβες) απλα για να μαθει πως παιζεται.

συμπερασμα (για μενα), οχι δεν ειναι το σημαντικοτερο παιχνιδι της γενιας του (ακομα, δεν ξερουμε πως θα εξελιχτει.

ειναι ομως το σημαντικοτερο online τσαμπα παιχνιδι αυτης της γενιας (path of exile sorry αλλα εσυ εισαι ο ερωτας, εδω μιλαμε "επιστημονικα"

τσιρζ!

υγ .1 αλλος ενας λογος που το fortnite ειναι αγαπητο, ειναι οτι ακουει γενικοτερα τα θετικα και εχει τρελη υποστηριξη ακομα και στο τσαμπε παιχνιδι! 

υγ2, παρακληση να δειτε το γιαπωνεζικο battle royale (οχι τα υπολοιπα ειναι βαρετα) και αν εχετε αντοχες tetsuo ( to 2o πραγματικα μην το δειτε αν δεν εχετε αντοχες , βαθμου human centipede)

ξαναμανα τσιρζ!

Δημοσ.

Ντάξει ρε παιδιά και με την Τερζή υπήρξε τρελό hype για δεκάδες και top πέντε αλλά είδατε που κατέληξε!

Δημοσ.

όπως σε κάποιος δεν σας αρέσουν τα multiplayer παιχνιδάκια, έτσι και μας μπορεί να μην μας αρέσουν τα singleplayer παιχνίδια. Αν θέλω να δεθώ με πρωταγωνιστές και να έχω ωραίο στορι μπορώ να δω κάλλιστα μια σειρά :)

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, orck είπε

Αυτο ομως ισχυει μονο για το συγκεκριμενο παιχνιδι; Πες μου στα Online παιχνιδια που υπαρχουν ποιο εχει αρχη μεση και τελος;
Ολα ενα πιστολιδι ειναι σε στυλ death match.
Εξαιρω τα παιχνιδια που εχουν στυλ co-op, συνεργασιας, οπως το Ghost Recon Wildlands, και αλλα φανταζομαι, τα ψαχνω.

'Οχι, δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως τα λες είναι στα online παιχνίδια.

Θα εξαιρούσα το World of Tanks το οποίο απαιτεί co op και στρατηγική (είχα κολλήσει άσχημα μ'αυτό το παιχνίδι για 1μιση, δυο χρονάκια)

Δημοσ.

Πριν κάν προλάβει να γίνει μόδα, όταν ήταν στο store το κατέβασα και με το που το δοκίμασα εφαγε delete με την μια. Ποτέ δεν θα καταλάβουμε γιατί κάτι απλά τυχαίνει να κάνει κόσμο να ασχοληθεί γιατί το αξίζει πραγματικά. Πολύ λίγοι θα δώσουν έμφαση σε δημιουργικές λεπτομέρειες μιας και στο σύνολο είναι βάλε να παίζουμε να κάνουμε χαβαλέ και μέχρι εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...