Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται για να δείξουν ότι το fortnite είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της γενιάς του, το Candy Crash είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία...

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι το σημαντικοτερο ειναι το πιο πετυχημενο της γενιας του και του ειδους του....

κατα τα αλλα το παιχνιδι ειναι μαπα...

Δημοσ.

Τα σχόλια είναι η επιτομή του χάσματος γενεών του gaming . Και φαντάσου  ότι ο μέσος όρος ηλικίας του site δεν είναι μικρός αλλά γύρω στα 30 .

Υπαρχουν κάποιοι που έχουν κολησει στο ότι οτιδήποτε αφορά online pvp game είναι για 15χρονα κ δεν αξίζει καν να το κοιτάξουν ή να το δοκιμάσουν . Σε αυτούς ανήκα κ εγώ μέχρι πριν 10 χρόνια (τώρα είμαι 40 ) . Αραγμα στο χαλαρό και ανταγωνισμός με την οποιαδήποτε A.I. του οποιοδήποτε  rpg rts ή fps game . Έπαιξα παιχνίδαρες από όλες τις παραπάνω κατηγορίες δε λέω . Όμως τον για πρώτη φορά δοκίμασα να παίξω. online εναντίον πραγματικών παιχτών έπαθα σοκ καταρχήν από το ποσο άσχετος ήμουν ποσό αργος ποσο γερος ποσο χάλια επαιζα εναντίον  πραγματικών παιχτών . Υπάρχει όμως κάτι μέσα σε όλο αυτό που δε με άφησε να τα παρατήσω. και λέγεται αδρεναλίνη . Η οποία υπάρχει στο πολλαπλάσιο όταν αντιμετωπίζεις πραγματικούς παίχτες . Και η ευχάριστη όταν βγαίνεις νικητής σε ένα τέτοιο game δε συγκρίνεται με κανένα τερματισμό οποιουδήποτε  game έχεις αντιμετωπίσει απλά μια A.I. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο κόσμος δεν πάει καλά..ναι ναι..παιχνίδαρα το φορτναιτ.... ΔΕΝ!!

Εγω ξέρω ότι κανείς από την "παρέα" των gamers που έχω δεν παίζει το εν λόγο παιχνίδι..τώρα άμα.καποιοι έχετε πάθει κουζουλο από τους αριθμούς μάλλον θα έπρεπε να γινετε μαθηματικοί!από αριθμούς δεν ξέρω αλλά μπορώ να σου αναφέρω παιχνίδια που μπορεί να έχουν κλείσει 10ετια και όμως έχουν πολυ μεγαλυτερο και ΣΤΑΘΕΡΟ funbase και επίσης στο peak τους δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην τα έπαιζε..

Προσωπικά?το κατέβασα..πρέπει να έπαιξα το πολύ μιάμιση ώρα..το διέγραψα..όσο και να το "ανεβάζετε" το παιχνίδι άμα είναι μάγκας θα φανεί μόνο του στην πορεία του χρόνου ;)

Όλα τα άλλα είναι βερεσεδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν είναι το σημαντικότερο ή το καλύτερο από όλα τα άλλα παιχνίδια κτλ.
Το καταευχαριστιέμαι ειδικά με παρέα και εκεί είναι η ουσία. Και είμαι 27 φανταστείτε, λογικά κάτι πάει στραβά με το μυαλό μου που μου αρέσει το Fortnite :)

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.

Προσωπικά, πέρασε και δε με ακούμπησε σαν παιχνίδι.

Τι σημαίνει  όμως "το σημαντικότερο της γενιάς του";

Είτε αναφερόμαστε σε παιχνίδια, είτε σε προϊόντα, είτε σε ανθρώπους, σημαίνει οτι είναι αυτό που διαμορφώνει και χαρακτηρίζει με ουσιαστικό τρόπο μία γενιά, σε βαθμό που να την αλλάξει και να την προσαρμώσει στα χαρακτηριστικά και την λογική του.

Το Fortnite, σύμφωνα με την άποψη του αρθρογράφου, είναι "το σημαντικότερο παιχνίδι της γενιάς του" επειδή ανάγκασε την EA και την Activision πρώτον να προσαρμώσουν το gameplay μεγάλων τίτλων τους, και δεύτερον να εγκαταλείψουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθούσαν για χρόνια.

Ο ένας λόγος λοιπόν (προσαρμογή gameplay) έχει να κάνει με την στροφή στο battle royale genre που δεν είναι αποκλειστικότητα του Fortnite αλλά γενική στροφή σε ένα trend. O άλλος (επιχειρηματικό μοντέλο) καθαρά οικονομικός: δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι αυτό καθ'αυτό αλλά με τον τρόπο διαχείρησής του. weak.. :P

Σίγουρα η παρουσία του είναι σημαντική στη βιομηχανία, αλλά όχι... μου φαίνεται επιπόλαιο να του δίνεται τόσο εύκολα η τόσο καταλυτική θέση του "σημαντικότερου παιχνιδιού της γενιάς του". 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DeathIsCertainNow είπε

Αδελφέ εμείς μαζί είμαστε. Αυτός κάνει λες και του έφαγαν το μπιφτέκι. 

Βασικά ούτε αντιτίθομαι ούτε τον υποστηρίζω τον τύπο. Απλά επειδή αυτός στην ουσία έλεγε ότι δεν έφερε κάποια καινοτομία γι'αυτό η λέξη "σημαντικό" δεν ισχύει και οι άλλοι το δέχτηκαν κάπως σα να είπε ότι το παιχνίδι είναι σκ@τ@, εκεί τον υποστορίζω (εξού και η παρερμηνεία που είπα) . Όμως επειδή δεν έχω παίξει fortnite ποτέ δεν γνωρίζω αν όντως ισχύουν αυτά που λέει οπότε εκεί αφήνω τη σκυτάλη στη δική σας γνώμη!

Δημοσ.

Όταν φαρμάραμε  σε RPG games ώρες ατελείωτες θυμάμαι θέλαμε για χαλάρωμα ή μέχρι να κάνουν συντήρηση οι servers κανά Moba. Με το καιρό οι ώρες στα RPG έπεφταν καθώς μας κούραζε πλέον και ανέβαιναν τα Moba. Με αποτέλεσμα να φύγει το hype από το RPG και να πάει στα MOBA. Άρα η gaming community έψαχνε κάτι διαφορετικό....να την ξεκουράσει από τα moba και βγήκε το battle royal..Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας είχαμε σκεφτεί την ταινία να γίνει παιχνίδι πόσο πολύ θα έλεγε.

Το hype βρίσκεται πλέον στα BR games. Τώρα pubg vs fortnite είναι σαν να προσπαθείς να απαντήσεις το lol vs dota ή WOW vs Lineage. Ο καθένας παίζει ότι θέλει και έχει τα επιχειρήματα του.

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, JIMCA είπε

Ενα offtopic comment!

Το 2009 είχαμε αρχίσει να βαριόμαστε την dota 1 και έψαχνα άλλα παιχνίδια τότε βγήκε το hon μπήκαμε το είδαμε μετά ήθελε να πληρώσεις είδαμε και το λολ που βγήκε την ίδια χρονιά. στο HON είχε πολύ κόσμο ενας χαμός ειδικά στο release, επειδή πλήρωνες είχε κάλο community και παίχτες ποιο dedicate (γιατί δεν έμπαιναν πιτσιρίκια άλλα άτομα που ήξεραν dota 1 και ήθελαν καλύτερα γραφικά και να δοκιμάσουν το παιχνίδι ) στο lol ήταν ότι ναναι  άλλα το λολ το πρόσεχαν από την αρχή το έβλεπες ότι ήταν απλό casual έλεγαν κάποιοι σιγα το λολ το hon σπέρνει είναι παιχνιδιάρα σαν να παίζω dota 1 ποιος θα το θυμάται το λολ μετά από καιρό, με τα καρτουνιστικα γραφικά κλτπ και νιώθω ακριβώς το ίδιο πράγμα με το pugb και το forntnite να γίνεται ένα dejavu, και όμως κάνει ακριβώς ότι έκανε και το λολ αν μου έλεγε κάποιος οτι πίσω απο το fortnite είναι το ίδιο team που έκανε το λολ δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο. δεν είμαι υπέρ κάποιου game, είμαι υπέρ να παίζεις αυτό που σε ευχαριστεί και τέλος.

Εεε  μετά λοιπον βγηκε η dota 2, και μπηκαμε παλι στον ισιο δρομο! :P

Δημοσ.
10 ώρες πριν, gg i carry είπε

Απο περιεργεια αυτη η "ψαγμενη" μεριδα ανθρωπων ποια games θεωρει ως καλυτερα?

Ελπιζω η λιστα να εχει και καποιο game με pvp 

Χαχα αγόρι μου. Βάλε τον κόσμο που παίζει fortnite να παίξει eve online....

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε

Πολυ απλα το Fortnite πηρε τις ηδη υπαρχουσες συνταγες και τις εφαρμοσε σωστα. Ουτε 600$ συστημα για να παιξεις, ουτε bugs, ουτε αναγκη να πληρωσεις (η τουλαχιστον ετσι νομιζεις). Με λιγα λογια ενα πετυχημενο παιχνιδι σε αντιθεση με pubg και cod (τα τελευταια παντα, τα παλαιοτερα ειναι αλλη φαση) τα οποια ειτε ειναι κακογραμμενα, ειτε ειναι κατι που δεν ζητησαν οι παιχτες.

Λογικό να μην χρειάζεται τρελό σύστημα γιατί ούτε real είναι , ούτε phisics έχει ,,,, είναι και  αντιγραμενο από το pubg ,,,, δεν   Τα λέω αυτά για αρνητικά ,,,, γούστο του καθενός να παίζει αυτό που του αρέσει να βλέπει ,,,,, γούστα είναι αυτΑ ,,,, απλά θά έχει πρόβλημα το fortnite 

Με Τα δικαστιρια από το pubg ,,,, αν και νομίζω ότι κάτι θα γίνει ,,, γιατί όπως και να το κανεις από τη μια το νούμερο του fortnite ανέρχεται όπως γράφει στα 290 κάτι εκατομμύρια κι από την άλλη το pubg μέχρι τώρα σε πωλήσεις ( μόνο ) έχει ξεπεράσει το 1.450.000.000 ,,,, όποτε δεν τους νοιάζει το πόσοι άνθρωποι παίζουν το game , αλλά το πόσους τίτλου έχει πουλήσει ,,,,,, πραγματικά  αν πουλιόταν το fortnite 30 euro  δεν θα είχε ούτε τους μισους funs,,,,,,

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα να διαγράψεις όλα τα άλλα και να αφήσεις μόνο την αρχική διαπίστωση: " Μπορεί να μη σας αρέσει. Να το θεωρείτε απλοϊκό. Βλακώδες. Ανούσιο. Επαναλαμβανόμενο. Σκέτη καταστροφή για το gaming. Μια μόδα που θα περάσει. Ένα χαζό online mode για δεκαπεντάχρονα." τα λέει όλα.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...