Looter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Αν έχεις σοβαρή νομική προστασία δεν είσαι υποχρεωμένος να δεχτείς τίποτα. Το φτιάχνεις ΟΠΟΥ θες(καλύτερα να πας σε επίσημο αντιπρόσωπο) , βάζεις τα ανταλλακτικά που θες και απλά φωνάζεις τον πραγματογνώμονα να επιβεβαιώσει τι αγοράστηκε από ανταλλακτικά , τι χρεώθηκε ως εργασία. Αν δε δεχτεί η ασφαλιστική τα επίσημα τιμολόγια και σου προτείνει ο διακανονιστής λιγότερα λεφτά τους στελνεις ένα ωραιότατο εξώδικο και αν δε στρώσουν κανεις μια ωραιότατη αγωγή και σφίγγουν οι κωλοι... Σε ζημιές μέχρι 2000-3000 ευρώ δε θα το τραβήξουν και στο εξώδικο υποχωρούν. Σε μεγάλες ζημιές ίσως το προχωρήσουν αν και έχω 3/3 δικαστήρια που τους πήρα τα σώβρακα και με τόκο... Οι περισσότεροι επαγγελματίες δεν κάνουν φιλικούς διακονονισμους για τα τρακαρίσματα τους , λες να μην ξέρουν;
eVS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στις 30/5/2018 στις 9:07 ΜΜ, GenesisX είπε Η εταιρεία αυτή δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό... Το ατύχημα έγινε με υπαιτιότητα του οδηγού με αυτή την ασφάλεια. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Με ενημέρωσαν ότι πρέπει να στείλει εκτιμητή η ίδια η ιντερσαλονικα. Υπάρχει περίπτωση να μην αποδεχτεί να πληρώσει ή να κάνει πολύ χαμηλή προσφορά; τι χρονολογιας ειναι το αμαξι; 8 ώρες πριν, Looter είπε Αν έχεις σοβαρή νομική προστασία δεν είσαι υποχρεωμένος να δεχτείς τίποτα. Το φτιάχνεις ΟΠΟΥ θες(καλύτερα να πας σε επίσημο αντιπρόσωπο) , βάζεις τα ανταλλακτικά που θες και απλά φωνάζεις τον πραγματογνώμονα να επιβεβαιώσει τι αγοράστηκε από ανταλλακτικά , τι χρεώθηκε ως εργασία. Αν δε δεχτεί η ασφαλιστική τα επίσημα τιμολόγια και σου προτείνει ο διακανονιστής λιγότερα λεφτά τους στελνεις ένα ωραιότατο εξώδικο και αν δε στρώσουν κανεις μια ωραιότατη αγωγή και σφίγγουν οι κωλοι... Σε ζημιές μέχρι 2000-3000 ευρώ δε θα το τραβήξουν και στο εξώδικο υποχωρούν. Σε μεγάλες ζημιές ίσως το προχωρήσουν αν και έχω 3/3 δικαστήρια που τους πήρα τα σώβρακα και με τόκο... Οι περισσότεροι επαγγελματίες δεν κάνουν φιλικούς διακονονισμους για τα τρακαρίσματα τους , λες να μην ξέρουν; δεν ειναι ετσι ακριβως...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, eVS είπε τι χρονολογιας ειναι το αμαξι; δεν ειναι ετσι ακριβως... Αγοράστηκε το 2008.
eVS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, GenesisX είπε Αγοράστηκε το 2008. θα αποζημιωθεις με μειωμενο συντελεστη λογω παλαιοτητας αυτοκινητου. δεν σου δικαιολογει καινουργια ανταλλακτικα επειδη εχουν περασει 6 χρονια απο την κυκλοφορια. αν θες βεβαια μπορεις να βαλεις π.χ. καινουργιο προφυλακτιρα φτερο κ φαναρι με κοστος καινουργιων=2000 ευρω ερχεται η ασφαλιστικη και σου λεω εγω μπορω να δωσω μεχρι 1200 τα 800 τα βαζεις εσυ. με απλα λογια στο περιγραφω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, eVS είπε θα αποζημιωθεις με μειωμενο συντελεστη λογω παλαιοτητας αυτοκινητου. δεν σου δικαιολογει καινουργια ανταλλακτικα επειδη εχουν περασει 6 χρονια απο την κυκλοφορια. αν θες βεβαια μπορεις να βαλεις π.χ. καινουργιο προφυλακτιρα φτερο κ φαναρι με κοστος καινουργιων=2000 ευρω ερχεται η ασφαλιστικη και σου λεω εγω μπορω να δωσω μεχρι 1200 τα 800 τα βαζεις εσυ. με απλα λογια στο περιγραφω. Σε αμαξι 10 ετιας τωρα πριν δυο χρονια μου αλλαξαν προφυλακτηρα πισω και κατι ψιλα με γνησια καινουργια Honda . Ειχα allianze τοτε .
NickTG Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 3 hours ago, eVS said: θα αποζημιωθεις με μειωμενο συντελεστη λογω παλαιοτητας αυτοκινητου. δεν σου δικαιολογει καινουργια ανταλλακτικα επειδη εχουν περασει 6 χρονια απο την κυκλοφορια. αν θες βεβαια μπορεις να βαλεις π.χ. καινουργιο προφυλακτιρα φτερο κ φαναρι με κοστος καινουργιων=2000 ευρω ερχεται η ασφαλιστικη και σου λεω εγω μπορω να δωσω μεχρι 1200 τα 800 τα βαζεις εσυ. με απλα λογια στο περιγραφω. Σε αμάξι του 2008 πάντως που είχα φέτος τρακάρισμα καινούρια μου έβαλαν πάνω. Ούτως ή άλλως μόνο τα αυθεντικά υπήρχαν αλλά δεν μου είπαν να ψάξουμε ούτε για μεταχειρισμένα. 1
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Τελικά τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που συμβεί κάτι για βέλτιστα αποτελέσματα; Επειδή ο καθένας απ΄οτι φαίνεται λέει το μακρύ κ το κοντό του κάθε ασφαλιστή
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Να απαιτησεις επισκευη με καινουργια και οχι μεταχειρισμενα ανταλλακτικα φανοποιϊας αν υπαρχουν βεβαια μεταχειρισμενα ή imitation. Για το δικο μου Honda CRV δεν νομιζω να υπαρχουν κι ας κλεινει 10ετια imitation ή μεταχειρισμενα.
eVS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, NickTG είπε Σε αμάξι του 2008 πάντως που είχα φέτος τρακάρισμα καινούρια μου έβαλαν πάνω. Ούτως ή άλλως μόνο τα αυθεντικά υπήρχαν αλλά δεν μου είπαν να ψάξουμε ούτε για μεταχειρισμένα. 14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Να απαιτησεις επισκευη με καινουργια και οχι μεταχειρισμενα ανταλλακτικα φανοποιϊας αν υπαρχουν βεβαια μεταχειρισμενα ή imitation. Για το δικο μου Honda CRV δεν νομιζω να υπαρχουν κι ας κλεινει 10ετια imitation ή μεταχειρισμενα. Παιζουν πολλα ρολο , αν εγινε φιλικος διακανωνισμος ας πουμε. Υπαρχει περιπτωση η εκτιμήση του πραγματογνωμονα να καλυπτε το ποσο απο την αρχη. ΄Πολλες φορες πευτουν εξω.
Knight of Mercy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Στις 2/6/2018 στις 11:42 ΜΜ, GenesisX είπε Οπως τα λέει ο Γιάννης_Platano είναι. Με τον φιλικό διακανονισμό παίρνεις τα χρήματα από την δική σου εταιρεία. Αν δεν υπαρχει φιλικός διακανονισμός, τότε περιμένεις την άλλη εταιρεία. Η ιντερσαλονικά δεν συμμετέχει σε αυτό τον "θεσμό". Ο εκτιμητής τους είπε ότι θα καλύψει την ζημιά εκτός από την βαφή. Θα φανεί στην πορεία. Αυτό πάλι πως το τεκμηρίωσε? Θα βάψεις προγενέστερη ζημιά ή είχες στο ίδιο σημείο φθορές απο άλλο ατύχημα? Νομική Προστασία έχεις στο Συμβόλαιο?
BritGreek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Εγώ πάντως που με τράκαρε τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας βάζοντας όπισθεν σε στοπ και μου σήκωσε όλο το καπό σπάζοντας και τη μάσκα, δεν κατάφερα με τίποτα σε αυτοκίνητο πάνω από 3 χρόνων να βάλω καινούργια ανταλλακτικά. Ούτε οι δικηγόροι, ούτε κανένας δεν κατάφερε τίποτα. Καλύπτονται από τον νόμο. Σημείωση, αν και δεν έχει σημασία, η ασφαλιστική του πούλμαν δεν είναι στον φιλικό. Και εννοείται ότι δεν δέχτηκαν να πάω αντιπροσωπεία, όπου βάζουν υποχρεωτικά καινούργια ανταλλακτικά. Νομική προστασία εννοείται ότι έχω, και νομίζω ότι πλέον ειναι υποχρεωτική, αν δεν μου λέει ψέματα η εταιρεία που συνεργάζομαι.
Looter Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, BritGreek είπε Εγώ πάντως που με τράκαρε τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας βάζοντας όπισθεν σε στοπ και μου σήκωσε όλο το καπό σπάζοντας και τη μάσκα, δεν κατάφερα με τίποτα σε αυτοκίνητο πάνω από 3 χρόνων να βάλω καινούργια ανταλλακτικά. Ούτε οι δικηγόροι, ούτε κανένας δεν κατάφερε τίποτα. Καλύπτονται από τον νόμο. Σημείωση, αν και δεν έχει σημασία, η ασφαλιστική του πούλμαν δεν είναι στον φιλικό. Και εννοείται ότι δεν δέχτηκαν να πάω αντιπροσωπεία, όπου βάζουν υποχρεωτικά καινούργια ανταλλακτικά. Νομική προστασία εννοείται ότι έχω, και νομίζω ότι πλέον ειναι υποχρεωτική, αν δεν μου λέει ψέματα η εταιρεία που συνεργάζομαι. Αν δεν είχες οικονομικό θέμα να περίμενες , έπρεπε να κανεις αγωγή και θα έπαιρνες πίσω και με τόκο... Ειδικά για αμάξι 3ετιας.
NickTG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 2 hours ago, BritGreek said: Καλύπτονται από τον νόμο. Ποιος νόμος είναι αυτός?
kage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Ο Φιλικος διακανονισμος βολευει τις μεγαλες εταιρείες για τα φορολογικα-λογιστικα τους γι αυτο τα βρισκουν...
Tzois Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Η χειρότερη ασφάλεια της Ελλάδας όλοι οι απατεώνες εκεί μέσα δουλεύουν δεν δίνουν Φράγκο για ζημιές ούτε για τον ίδιο τους το πελάτη απορώ πώς το κράτος αφήνει ακόμα τέτοιες εταιρείες να κατακλεβουν τον κόσμο αισχος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα