exitpc Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Το αμαξι μου εχει περιμετρικα γρατζουνιες απο κλαδια κτλ.Ειναι γρατζουνιες που δεν απαιτουν φαναρτζη.Μου εδωσαν προσφορα βαψιμο ολου του αμαξιου με βερνικοχρωμα 250 ευρω.Το αμαξι ειναι 18 ετων μεν αλλα σε παρα πολυ κατασταση μηχανικα και εχω σκοπο να "πεθανει" στα χερια μου. Αξιζει αυτη η προσφορα?Το βερνικοχρωμα αντεχει στο χρονο?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Εντάξει,αν το αμάξι το έχεις για να πας στο χωράφι,δηλαδή κάνα παλιό σαραβαλο,καλό είναι το βερνικοχρωμα. Ολική βαφή,ποιοτική που να αντέξει σε βάθος χρόνου, με βερνικοχρωμα και με 250 ευρώ δεν γίνεται.
teddy71 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Έγκλημα, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που πήρες την απόφαση αυτή... Άσε που δεν έχει την γυαλαδα και την στιλπνοτητα του αρχικού χρώματος μετά από καιρό θα αρχίσουν να πετάγονται και κομμάτια μπογιάς ειδικά σε σημια που τα βλέπει πολύ ο ήλιος ή το καπό της μηχανής που ανεβάζει θερμοκρασία...καλύτερα παρε μια μπατανοβουρτα και ασβεστοσε το, ρίξε και λίγο λουλακί να γίνει πιο άσπρο και από το άσπρο...θα είναι και πιο δροσερό τώρα το καλοκαίρι... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από teddy71
aGka8l Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Φίλε είσαι από Χανιά ε ? Είναι ένας τύπος που βάφει με βερνίκοχρώμα σε αυτήν την τιμή εδώ . Εγώ έχω να πω ότι είναι τσαπατσουλης σε πρώτη φάση ,βαμμένα χερούλια ,βαμμένα λάστιχα κτλ . Εγώ θα το βαφα καλύτερα με spray μόνος μου απο το να το πάω εκεί
1988panos2171 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Με την καμία δε θα το έκανα. Παίζει να γίνει χειρότερο και από το όπως είναι με τις γρατζουνιές.
top904 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα θα ρωτησω εδω. Χθες ενα μαγκας παρκαρε το αμαξι του πισω απο εμενα, οταν εκανε να φυγει επρεπε να κανει οπισθεν γιατι ειχε μισο μετρο αποσταση το πισω μερος του αυτοκινητου μου με την μπροστινη μερια την δικη του. Εκανε μπροστα με ακουμπησε και συνεχισε και με εγδαρε το προφυλακτηρα ( οχι μια γραντζουνια αλλα πολλες) και εφυγε , εγω τον ειδα ξερω ερχεται συχνα στην περιοχη παει στο καφενειο της γειτονιας. Θα τον πιασω να το πω με το καλο μηπως το παραδεχτει και πληρωση την βαφη ? η να ξεσπασω επανω του κατευθειαν? Ξερετε ποσο στοιχιζει η βαφη στο προφυλακτηρα στην θεσσαλονικη και αν εχετε υποψιν καποιο μαγαζι Ευχαριστω
exitpc Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε 17 ώρες πριν, aGka8l είπε 18 ώρες πριν, teddy71 είπε 19 ώρες πριν, jmmys είπε Ευχαριστω παιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα