Salvation81 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, M@dB0x είπε Δε θα του δωσουν καν, αυτο ισχυε μεχρι προτεινος. Αν το εμποριο δουλευε με εξυπναδες οπως αυτες, δε θα υπαρχαν μαγαζια. Ειναι κανονας αυτος στο εμποριο. Σε καλυπτω με καλυπτεις, για να ζουμε ολοι. Δεν ισχυει και στο λεω γιατι μαγαζι δεν εχω αλλα αν θελω αγοραζω απο ολους τους αντιπροσωπους απευθειας (ξερω κοσμο αλλα και παλι ιδιωτης ειμαι, εξαλλου στην Ελλαδα ολοι "καποιον" ξερουν). Αυτο που κανουν για να "καλυπτουν" τα μαγαζια ειναι το να μην δινουν καλες τιμες σε ιδιωτες οποτε συμφερει να πας σε μαγαζι αυτο ειναι ολο.
ssd93 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Να το θέσω καλύτερα παιδιά γιατί μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Ας πούμε ότι είχα το πλαίσιο, το e-shop ή μια παρόμοια επιχείρηση και έκανα παραγγελία 100 i7 8700Κ. Προφανώς θα έπαιρνα μια προνομιακή τιμή για την παραγγελία μου. Μετά την εισαγωγή θα έπρεπε να διαμορφώσω μια τιμή μεταπώλησης που θα καλύπτει τα έξοδα για τις ανάγκες λειτουργίας του καταστήματος κτλ. για να έχω ένα x κέρδος. Από εδώ και πέρα έχω ένα φίλο τον Ψ και θέλω να του δώσω τον επεξεργαστή όσο τον αγόρασα εγώ από την παραγγελία μου με τα 100 κομμάτια. Τι γλιτώνει ο φίλος μου ο Ψ από την όλη διαδικασία?
M@dB0x Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δε μπορεις να του τον δωσεις οσο τον αγορασες, χωρις να εξηγησω εδω τους λογους, επειδη μπαινεις μεσα με αυτη τη κινηση, εκτος και αν το δηλωσεις αυτο το προιον σα παγιο. Αλλα και αυτο δε το κανεις ευκολα. Ρητορικη ειναι η ερωτηση? Τι εννοεις τι γλυτωνει ο φιλος σου? Νομιζω οτι το θεμα εξαντληθηκε......... Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από M@dB0x
cpc464 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, ssd93 είπε Τι γλιτώνει ο φίλος μου ο Ψ από την όλη διαδικασία? Μόνο το περιθώριο κέρδους του, τιποτα άλλο, άν έβγαζε πχ κέρδος 10 ευρώ εσύ θα το πάρεις 10 ευρώ λιγότερο. Εάν θές να πάρεις κάτι σε καλή τιμή ψάξε στο ίντερνετ μπορεί να βρείς site όπως το mindfactory με καλές τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα