Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι σχετικα απλα και θα μπορουσαν να συνοψιστουν στα εξης 2 βασικα <σεναρια>:
a) αν προκειται για (ευρυτερο εστω) Δημοσιο, και αρκουντως επιμεινεις πως το χρειαζεσαι, κατα 99.99% θα το φροντισουν
 [οι αντιρρησεις θα εχουν περισσοτερο για καποιο "ξεβολεμα", η οτι θα δημιουργησει προηγουμενο για αντιστοιχα αιτηματα]
b) αν προκειται για Ιδιωτικο τομεα, και δεν ωφελει καπως αυτο την επιχειρηση -η δε σε εμπιστευονται αρκετα!- τοτε οχι/δεν

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τοτε ειναι- ακριβως ομως- οπως τα εγραψα, με λιγες μονο εξαιρεσεις -> αν μιλαμε
για "ευαισθητα ποστα": για παραδειγμα Υπουργειο Εθνικης Αμυνας, ΕΥΠ(!!), κλπ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/6/2018 στις 5:49 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε

Τοτε ειναι- ακριβως ομως- οπως τα εγραψα, με λιγες μονο εξαιρεσεις -> αν μιλαμε
για "ευαισθητα ποστα": για παραδειγμα Υπουργειο Εθνικης Αμυνας, ΕΥΠ(!!), κλπ.

σε ευαίσθητα πόστα,

δεν μπαίνει στικάκι σε υπολογιστή με το σεταρισμένο λειτουργικό,

δεν υπάρχει τίποτα αποθηκευμένο τοπικά,

και αν μπουτάρεις δικό σου λειτουργικό δεν υπάρχει περίπτωση (για τους κοινούς θνητούς έστω)  να συνδεθείς στον κεντρικό σέρβερ,

φαντάστηκα ότι για να μπορεί να παίρνει αρχεία σε στικάκι, το πόστο δεν είναι ευαίσθητο

Επεξ/σία από koufs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/6/2018 στις 3:59 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Δεν το ξερω αλλα αν παει κατι στραβα αλλοι εχουν την ευθυνη ...Που και που βεβαια παιρνω κι εγω σε στικακι backup.

δλδ με ολο το συμπαθειο το θεμα ειναι το ποιος θα εχει την ευθυνη ή να μη χαθουν τα αρχεια? Και ξανα με ολο το συμπαθειο εσεις εκει στο δημοσιο μηπως πρεπει να επαναξιολογησετε την ευθυνη του ποστου με την ευθυνη της πραγματικης εργασιας?

Καταλαβαινεις οτι πεταξες την ατακα της δημοσιας ευθυνης.... ετσι?  Και αυτο πραγματικα δεν ειναι προσωπικο μιας και εισαι συμπαθης.

Δε θαπρεπε δλδ να δεις το θεμα του backup μιας και σε ενδιαφερει αμεσα?

Επεξ/σία από M@dB0x
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

δλδ με ολο το συμπαθειο το θεμα ειναι το ποιος θα εχει την ευθυνη ή να μη χαθουν τα αρχεια? Και ξανα με ολο το συμπαθειο εσεις εκει στο δημοσιο μηπως πρεπει να επαναξιολογησετε την ευθυνη του ποστου με την ευθυνη της πραγματικης εργασιας?

Καταλαβαινεις οτι πεταξες την ατακα της δημοσιας ευθυνης.... ετσι?  Και αυτο πραγματικα δεν ειναι προσωπικο μιας και εισαι συμπαθης.

Δε θαπρεπε δλδ να δεις το θεμα του backup μιας και σε ενδιαφερει αμεσα?

Αυτο εκανα αλλα να μην μπορουν να πουν οτι εγω ευθυνομαι για απωλεια στοιχειων  .Ας παρουν αυτοι backup οπως κι εγω.Αν δεν με ενδιαφερε δεν θα εκανα κατι εγω.

Δημοσ.

Ναι αλλα εξακολουθεις να μη γνωριζεις αν τα παιρνουν backup και τονιζεις παλι την ευθυνη. Το οτι εκανες κατι εσυ, επειδη σε ενδιαφερει οπως λες ο ιδιος, το μονο αποτελεσμα που ειχε ηταν η μεταφορα της ευθυνης απο εσενα σε αλλους και μονο αυτο. Το καταλαβαινεις αυτο ετσι?

Δημοσ.

οκ αμα το καταλαβαινεις σε τιμα καπως αυτο, αλλα τη λυση του backup την ειχες ηδη οπως προειπες, τα παιρνεις σε στικακι. Το ιδιο προβλημα ειχε και η γυναικα μου που δουλευει σε νευραλικο σημειο του δημοσιου και τη συμβουλευσα να της βαλουν δευτερο δισκο και το backup της το εφτιαξα εγω να φανταστεις σε batch file. για να της βαλουν δευτερο δισκο εστειλε μαιλ και το ειχε σαν αποδεικτικο, οσων αφορα την ευθυνη που λες και εσυ, τονιζοντας στη μηχανογραφηση τη σπουδαιοτητα των αρχειων της και τι θα γινει αν αυτα χαθουν. Μονο με τον επισημο τροπο θορυβηθηκαν λιγο.......... λιγο ομως οχι και πολυ, απλα ενα δισκο της εβαλαν και για backup της ειπαν να τα μεταφερει μονη της..... ακουσον.

• Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

οκ αμα το καταλαβαινεις σε τιμα καπως αυτο, αλλα τη λυση του backup την ειχες ηδη οπως προειπες, τα παιρνεις σε στικακι. Το ιδιο προβλημα ειχε και η γυναικα μου που δουλευει σε νευραλικο σημειο του δημοσιου και τη συμβουλευσα να της βαλουν δευτερο δισκο και το backup της το εφτιαξα εγω να φανταστεις σε batch file. για να της βαλουν δευτερο δισκο εστειλε μαιλ και το ειχε σαν αποδεικτικο, οσων αφορα την ευθυνη που λες και εσυ, τονιζοντας στη μηχανογραφηση τη σπουδαιοτητα των αρχειων της και τι θα γινει αν αυτα χαθουν. Μονο με τον επισημο τροπο θορυβηθηκαν λιγο.......... λιγο ομως οχι και πολυ, απλα ενα δισκο της εβαλαν και για backup της ειπαν να τα μεταφερει μονη της..... ακουσον.

Χειροτεροι απο εμας....

Δημοσ.
16 ώρες πριν, koufs είπε

σε ευαίσθητα πόστα,

δεν μπαίνει στικάκι σε υπολογιστή με το σεταρισμένο λειτουργικό,

Κι ομως το εχω δει να γινεται: στο τελος της θητειας μου @ Αθηνα, χαχααχ..
👀
(αφου ειχα μαζεψει, οσα μορια παραπανω δεν γινοταν απο Εβρο, χοχοωχ..)

Μαλιστα απο το πολιτικο προσωπικο γινοντουσαν τα <κουφοτερα> σκηνικα,
που παρεπιπτοντως & ταυτοχρονως θεωρουσαν ως απολυτως φυσιολογικα
😵

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...