poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Διαβάστε ολόκληρο το review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iamkontzo Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Ωραίο μηχάνημα αλλά έχει ήδη αναπτυχθεί η ιδέα και υπάρχουν καλύτερα συστήματα ''έξυπνου σπιτιού''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmmi Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Όλα ωραία και καλά αυτά και είμαι φουλ υπέρ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όλα αυτά δουλεύουν με dect τεχνολογία όπως ασύρματα τηλέφωνα, και οι ασύρματοι συναγερμοί και πολλά άλλα. Πόσο βλαβερά άραγε θα είναι μακροπρόθεσμα. Ξέρω όλοι θα πουν ναι αλλά μας βαρανε οι κεραίες κινητής κτλ. Υπάρχει κάποια έγκυρη μελέτη που να δείχνει ότι είναι αβλαβές? Γιατί βάλε βάλε smart things στο τέλος μήπως γίνεται το σπίτι γιγάντιος φούρνος μικροκυμάτων? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntouris3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 25 λεπτά πριν, jimmmi είπε Όλα ωραία και καλά αυτά και είμαι φουλ υπέρ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όλα αυτά δουλεύουν με dect τεχνολογία όπως ασύρματα τηλέφωνα, και οι ασύρματοι συναγερμοί και πολλά άλλα. Πόσο βλαβερά άραγε θα είναι μακροπρόθεσμα. Ξέρω όλοι θα πουν ναι αλλά μας βαρανε οι κεραίες κινητής κτλ. Υπάρχει κάποια έγκυρη μελέτη που να δείχνει ότι είναι αβλαβές? Γιατί βάλε βάλε smart things στο τέλος μήπως γίνεται το σπίτι γιγάντιος φούρνος μικροκυμάτων? Πολύ απλά πες τους ότι έτσι επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο η υγεία, άσχετα με το αν είναι πολύ ή λίγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 1 hour ago, Iamkontzo said: Ωραίο μηχάνημα αλλά έχει ήδη αναπτυχθεί η ιδέα και υπάρχουν καλύτερα συστήματα ''έξυπνου σπιτιού''. παντα υπαρχει κατι καλυτερο.η avm δεν βγαζει ολοκληρωμενα συστηματα smart home αφου η main δουλεια της ειναι adsl vdsl lte voip.απλα ειναι μια προσθηκη για smart home δυνατοτητες μεσα απο ενα router.ειναι αλλες εταιρειες που φτιαχνουν ολοκληρωμενα συστηματα για να ανοιγοκλεινεις ρολα να ελεγχεις φωτα κτλ.αυτο ειναι απλα μια εξυπνη πριζα για καποιον που θελει να κανει απλα πραγματα με 50 60 ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, jimmmi είπε Όλα ωραία και καλά αυτά και είμαι φουλ υπέρ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όλα αυτά δουλεύουν με dect τεχνολογία όπως ασύρματα τηλέφωνα, και οι ασύρματοι συναγερμοί και πολλά άλλα. Πόσο βλαβερά άραγε θα είναι μακροπρόθεσμα. Ξέρω όλοι θα πουν ναι αλλά μας βαρανε οι κεραίες κινητής κτλ. Υπάρχει κάποια έγκυρη μελέτη που να δείχνει ότι είναι αβλαβές? Γιατί βάλε βάλε smart things στο τέλος μήπως γίνεται το σπίτι γιγάντιος φούρνος μικροκυμάτων? Μεχρι σημερα δεν εχει αποδειξει πειραμα η μελετη οτι τα κινητα και τα ασυρματα κανουν κακο στον εγγεφαλο, μονο καποιες εικασιες οτι μπορει και να κανουν τουλαχιστον στην κλιμακα ενος τετοιου η ενος κινητου,δεν μιλαμε να εχεις διπλα σου δορυφορο .......ρωτα τη γρια απεναντι αυτη τα ξερει καλυτερα για τις συνομοσιες αν ειναι να πιστευουμε σε βλακιες και να ανυσηχουμε για ανυπαρκτα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/5/2018 στις 7:44 ΜΜ, jimmmi είπε Όλα ωραία και καλά αυτά και είμαι φουλ υπέρ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όλα αυτά δουλεύουν με dect τεχνολογία όπως ασύρματα τηλέφωνα, και οι ασύρματοι συναγερμοί και πολλά άλλα. Πόσο βλαβερά άραγε θα είναι μακροπρόθεσμα. Ξέρω όλοι θα πουν ναι αλλά μας βαρανε οι κεραίες κινητής κτλ. Υπάρχει κάποια έγκυρη μελέτη που να δείχνει ότι είναι αβλαβές? Γιατί βάλε βάλε smart things στο τέλος μήπως γίνεται το σπίτι γιγάντιος φούρνος μικροκυμάτων? Γνωρίζεις τον όρο μη ιοντίζουσα ακτινοβολία; Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από george1807 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*trinity Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, george1807 είπε Γνωρίζεις τον όρο μη ιονίζουσα ακτινοβολία; Ιοντίζουσα ακτινοβολία ειναι το σωστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Back to 80s !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iamkontzo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Στις 30/5/2018 στις 8:48 ΜΜ, poulinos είπε παντα υπαρχει κατι καλυτερο.η avm δεν βγαζει ολοκληρωμενα συστηματα smart home αφου η main δουλεια της ειναι adsl vdsl lte voip.απλα ειναι μια προσθηκη για smart home δυνατοτητες μεσα απο ενα router.ειναι αλλες εταιρειες που φτιαχνουν ολοκληρωμενα συστηματα για να ανοιγοκλεινεις ρολα να ελεγχεις φωτα κτλ.αυτο ειναι απλα μια εξυπνη πριζα για καποιον που θελει να κανει απλα πραγματα με 50 60 ευρω. Συμφωνώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα