Προς το περιεχόμενο

FRITZ!DECT 200 Review

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλα ωραία και καλά αυτά και είμαι φουλ υπέρ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όλα αυτά δουλεύουν με  dect τεχνολογία όπως ασύρματα τηλέφωνα,  και οι ασύρματοι συναγερμοί και πολλά άλλα. Πόσο βλαβερά άραγε θα είναι μακροπρόθεσμα. Ξέρω όλοι θα πουν ναι αλλά μας βαρανε οι κεραίες κινητής κτλ. Υπάρχει κάποια έγκυρη μελέτη που να δείχνει ότι είναι αβλαβές? Γιατί βάλε βάλε smart things στο τέλος μήπως γίνεται το σπίτι γιγάντιος φούρνος μικροκυμάτων?

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

25 λεπτά πριν, jimmmi είπε

Όλα ωραία και καλά αυτά και είμαι φουλ υπέρ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όλα αυτά δουλεύουν με  dect τεχνολογία όπως ασύρματα τηλέφωνα,  και οι ασύρματοι συναγερμοί και πολλά άλλα. Πόσο βλαβερά άραγε θα είναι μακροπρόθεσμα. Ξέρω όλοι θα πουν ναι αλλά μας βαρανε οι κεραίες κινητής κτλ. Υπάρχει κάποια έγκυρη μελέτη που να δείχνει ότι είναι αβλαβές? Γιατί βάλε βάλε smart things στο τέλος μήπως γίνεται το σπίτι γιγάντιος φούρνος μικροκυμάτων?

Πολύ απλά πες τους ότι έτσι επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο η υγεία, άσχετα με το αν είναι πολύ ή λίγο!

1 hour ago, Iamkontzo said:

Ωραίο μηχάνημα αλλά έχει ήδη αναπτυχθεί η ιδέα και υπάρχουν καλύτερα συστήματα ''έξυπνου σπιτιού''. 

παντα υπαρχει κατι καλυτερο.η avm δεν βγαζει ολοκληρωμενα συστηματα smart home αφου η main δουλεια της ειναι adsl vdsl lte voip.απλα ειναι μια προσθηκη για smart home δυνατοτητες μεσα απο ενα router.ειναι αλλες εταιρειες που φτιαχνουν ολοκληρωμενα συστηματα για να ανοιγοκλεινεις ρολα να ελεγχεις φωτα κτλ.αυτο ειναι απλα μια εξυπνη πριζα για καποιον που θελει να κανει απλα πραγματα με 50 60 ευρω.

• Like 1

1 ώρα πριν, jimmmi είπε

Μεχρι σημερα δεν εχει αποδειξει πειραμα η μελετη οτι τα κινητα και τα ασυρματα κανουν κακο στον εγγεφαλο, μονο καποιες εικασιες οτι μπορει και να κανουν τουλαχιστον στην κλιμακα ενος τετοιου η ενος κινητου,δεν μιλαμε να εχεις διπλα σου δορυφορο .......ρωτα τη γρια απεναντι αυτη τα ξερει καλυτερα για τις συνομοσιες αν ειναι να πιστευουμε σε βλακιες και να ανυσηχουμε για ανυπαρκτα πραγματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/5/2018 στις 7:44 ΜΜ, jimmmi είπε

Γνωρίζεις τον όρο μη ιοντίζουσα ακτινοβολία;

Επεξ/σία από george1807

Στις 30/5/2018 στις 8:48 ΜΜ, poulinos είπε

παντα υπαρχει κατι καλυτερο.η avm δεν βγαζει ολοκληρωμενα συστηματα smart home αφου η main δουλεια της ειναι adsl vdsl lte voip.απλα ειναι μια προσθηκη για smart home δυνατοτητες μεσα απο ενα router.ειναι αλλες εταιρειες που φτιαχνουν ολοκληρωμενα συστηματα για να ανοιγοκλεινεις ρολα να ελεγχεις φωτα κτλ.αυτο ειναι απλα μια εξυπνη πριζα για καποιον που θελει να κανει απλα πραγματα με 50 60 ευρω.

Συμφωνώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...