cpc464 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Ποιο μάπα fallout δεν υπάρχει, το είχα πάρει απο το release ,φτιάχνω ένα χαρακτήρα και προσπαθώ να τον σετάρω όπως μου άρεσε ,ξεκινάω καλά και άρχισα να φαρμάρω μέχρι το 117 level,μετά μαθαίνω οτι λόγω bug κάποια πράγματα όπως πχ τα σχέδια για handmade rifle δεν πέφτουν μετά από κάποιο level, λέω δεν πειράζει έχω την γνώση θα φτιάξω άλλον καλύτερο χαρακτήρα, έλα όμως που ο νέος χαρακτήρας κρασάρει κάθε φορά που πλησιάζω μία περιοχή που είναι ένα main quest, στέλνω ticket μου λένε σβήσε τον χαρακτήρα λόγω corrupt data, φτιάχνω άλλον τα ίδια,ξανά ticket (3 στην σειρά) τίποτα ,κάποια στιγμή δέν κόλλησε και λέω ωραία κάνω το quest και δέν ξαναπατάω στο charleston αφού κρασάρω, χθές ένα άλλο quest με έστειλε εκεί,και ώ τι έκπληξη κρασάρω πάλι,μιλάμε για μεγάλη απάτη και κακοφτιαγμένο μέχρι αηδίας.
SPANK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Ποιο μάπα fallout δεν υπάρχει, το είχα πάρει απο το release ,φτιάχνω ένα χαρακτήρα και προσπαθώ να τον σετάρω όπως μου άρεσε ,ξεκινάω καλά και άρχισα να φαρμάρω μέχρι το 117 level,μετά μαθαίνω οτι λόγω bug κάποια πράγματα όπως πχ τα σχέδια για handmade rifle δεν πέφτουν μετά από κάποιο level, λέω δεν πειράζει έχω την γνώση θα φτιάξω άλλον καλύτερο χαρακτήρα, έλα όμως που ο νέος χαρακτήρας κρασάρει κάθε φορά που πλησιάζω μία περιοχή που είναι ένα main quest, στέλνω ticket μου λένε σβήσε τον χαρακτήρα λόγω corrupt data, φτιάχνω άλλον τα ίδια,ξανά ticket (3 στην σειρά) τίποτα ,κάποια στιγμή δέν κόλλησε και λέω ωραία κάνω το quest και δέν ξαναπατάω στο charleston αφού κρασάρω, χθές ένα άλλο quest με έστειλε εκεί,και ώ τι έκπληξη κρασάρω πάλι,μιλάμε για μεγάλη απάτη και κακοφτιαγμένο μέχρι αηδίας. Μήπως είναι κάπου αλλού το πρόβλημα ? , μέχρι το 14 lvl δεν έχω φάει ούτε ένα crash
cpc464 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, SPANK είπε Μήπως είναι κάπου αλλού το πρόβλημα ? , μέχρι το 14 lvl δεν έχω φάει ούτε ένα crash Και μακάρι να μην crashαρεις, όταν στέλνεις ticket στέλνεις και ένα διαγνωστικό από τον launcher της bethesda, το pc ηταν ok, όλες οι λύσεις που μου έστειλαν ήταν "κονσερβα" , επιπλέον το παιχνίδι κολλάει μόνο σε μία περιοχή δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται, και απο ότι κατάλαβα ούτε το support ξέρει τί του γίνεται, 5 ticket με το τελευταίο αναπάντητο. Πάντως και απο gameplay το παιχνίδι δεν πάει καλά, όταν είσαι μεγάλο level ο χώρος αποθήκευσης δεν φτάνει ούτε για ζήτω,οι griefers κάνουν πανηγύρι , και άλλα πολλά. 1
DeiX Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Για 11€ περίπου που το αγόρασα μια χαρά είναι αλλά σαφώς δεν αξίζει cent παραπάνω. Μέχρι τώρα (lvl10) χαβαλέ έχει αλλά σίγουρα δεν το λές mmo, το combat system είναι μάπα, repetitive quests και γενικά για τέτοιο τίτλο η υλοποίηση είναι αρκετά φτωχή και προβληματική. Στο logout ακόμα και μετά το τελευταίο patch κρασάρει και σε αρκετά σημεία έχω stuttering. Τα mobs άλλες φορές μένουν ακίνητα, άλλες φορές οι σφαίρες τα διαπερνούν χωρίς να τους κάνουν ζημιά....Ο χώρος αποθήκευσης, αν και τον αύξησαν με το τελευταίο patch παραμένει απογοητευτικός για όσους θέλουν να ασχοληθουν με crafting. Ειδικά άμα είσαι σαν εμένα που μαζεύω τα πάντα και τα κάνω mats, κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να πηγαίνω στο stash και να προσπαθώ να βάλω τάξη στην αποθήκη Γενικά αδιάφορο θα έλεγα αλλά για ένα δεκάευρο περνάει η ώρα μια χαρά 1
Zus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Αν είχατε να επιλέξετε να αγοράσετε το 76 ή το 4, ποιο θα επιλέγατε?
chek2fire Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, Zus είπε Αν είχατε να επιλέξετε να αγοράσετε το 76 ή το 4, ποιο θα επιλέγατε? κανένα είναι και τα δύο γτπ 4 1
DeiX Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Zus είπε Αν είχατε να επιλέξετε να αγοράσετε το 76 ή το 4, ποιο θα επιλέγατε? Το 4 έχει καλύτερο story και γενικά είναι περισσότερο fallout. To 76 (θεωρητικά) είναι online οπότε και δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί. Εξαρτάται εσύ τι θέλεις. Είσαι φαν της σειράς?? Θές απλά να δοκιμάσεις κάποιο fallout? Αν είναι έτσι πάρε το 3 και το New Vegas στα ίδια χρήματα και ασε τα αυτα τα 2 για αργότερα
Zus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Το New Vegas το έχω παίξει, το 3 πάλι όχι. Απλά καλοέβλεπα το 4, αλλά τα σχόλια με αποθαρρύνουν
cpc464 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Zus είπε Αν είχατε να επιλέξετε να αγοράσετε το 76 ή το 4, ποιο θα επιλέγατε? Το 4 έχει πολλά patches μέχρι τώρα και έχει στρώσει, επιπλέον έχει και πολλά dlc, εάν δέν το είχα παίξει θα το προτιμούσα.
nipoa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 εσυ εισαι τυχερος. αλλοι τρωνε random crashes κατα την διαρκεια του παιχνιδιου, πεφτει κλαμα στο φορουμ τους
chek2fire Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δεν είναι μόνο τα patches για το 4 αλλά αυτό το game δεν είναι rpg αλλά ένα borderlands σε setting fallout. 2
bad_freddy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, chek2fire είπε Δεν είναι μόνο τα patches για το 4 αλλά αυτό το game δεν είναι rpg αλλά ένα borderlands σε setting fallout. Μακάρι έστω να ήταν καλό σαν το Borderlands, σντιθέτως είναι μίξη ενος κακού Fallout με κακό Borderlands. 2
chek2fire Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Μακάρι έστω να ήταν καλό σαν το Borderlands, σντιθέτως είναι μίξη ενος κακού Fallout με κακό Borderlands. καλά εγώ αυτά τα arcade game τα βαριέμαι θανάσιμα έτσι και αλλιώς. Γενικά αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με fallout πρέπει να δει το 3 και το New Vegas που κατά την γνώμη μου είναι το κορυφαίο της σύγρονης αναγέννησης της σειράς. Γενικά η bethesda δείχνει να έχει πέσει σε παρακμή κάτι που είναι και μεγάλο warning για την ποιότητα του αναμενόμενου elder scrolls 1
cpc464 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Το Fallout76 γίνεται όλο και χειρότερο, το γεγονός οτι έπεσαν τα drop rates απο τα legendary πλάσματα σε συνδυασμό με ένα duplicating exploit έφτιαξαν μαύρη αγορά!!!, θές two shot exploding shotgun?, γιατί να λιώσεις στο grinding όταν με μερικά ευρώ το έχεις ετοιμοπαράδοτο απο e bay?, είμαι περίεργος να δώ πόσο χαμηλά θα πέσει αυτό το παιχνίδι, ήδη στο τελευταίο event με την scorched queen το 70% των παιχτών είχε κάποιο two shot exploding όπλο.
Tobajara Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, chek2fire είπε Γενικά αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με fallout πρέπει να δει το 3 και το New Vegas που κατά την γνώμη μου είναι το κορυφαίο μόνο της σύγρονης αναγέννησης της σειράς. Γενικά η bethesda δείχνει να έχει πέσει σε παρακμή κάτι που είναι και μεγάλο warning για την ποιότητα του αναμενόμενου elder scrolls Το διόρθωσα. Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι, αλλά όσοι γκρινιάζαμε για τα πολλά και διάφορα θέματα στο gameplay του Skyrim (χώρια τον καταγέλαστο τεχνικό τομέα στην κυκλοφορία) δεν ήμασταν τόσο γραφικοί. Η Bethesda έχει κάνει ό,τι μπορεί για να τα μεγενθύνει. Ευτυχώς την εξιλεώνουν τα Doom, τα οποία όμως δεν είναι κεντρικά στη συνείδηση του κοινού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα