Προς το περιεχόμενο

Fallout 76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το user score το εχετε δει στο (ξαναζεσταμενο φαγητο κατ'εμέ )assassins creed odyssey που ειναι στο 4;

απο κει ολα καλα και 70 σελιδες και εδω χαντακωμα..(διαφορετικα ειδη ok αλλα μη γενικευεστε γτ σε καποιους μπορει και να αρεσει..περι ορεξεως κτλ κτλ..)

Εγω που το παιζω λοιπον το game ειναι συμπαθητικο ως λατρης των fallout που εγραψε ενας φιλος πιο πανω.+ το multi που προστεθηκε που το κανει ακομα πιο διασκεδαστικο.

Αυτα αναφορικα με "το διαβαζω τα χειροτερα" που ειναι κατι τελειως σχετικο.(βλ. odyssey οπως προειπα).

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν όλα τα reviews, scores, etc λένε είναι μέτριο στην καλύτερη τότε υπάρχει πρόβλημα και δεν έχει να κάνει με γούστο. Σχεδόν όλοι έχουμε μούφα games που γουστάρουμε αλλα αυτό δεν τα κάνει και καλά ;) Το game είναι η τελευταία απόπειρα για ένα γρήγορο cash crab πριν πετάξουν την παλαιολιθική μηχανή γραφικών στα σκουπίδια όπου και ανήκει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όταν όλα τα reviews, scores, etc λένε είναι μέτριο στην καλύτερη τότε υπάρχει πρόβλημα και δεν έχει να κάνει με γούστο. Σχεδόν όλοι έχουμε μούφα games που γουστάρουμε αλλα αυτό δεν τα κάνει και καλά ;) Το game είναι η τελευταία απόπειρα για ένα γρήγορο cash crab πριν πετάξουν την παλαιολιθική μηχανή γραφικών στα σκουπίδια όπου και ανήκει.

Το πρόβλημα είναι ότι τα reviews ασχολούνται πιο πολύ με το αν θα την πουν στην bethesda και πως παρά να κρίνουν το game και βλέπεις το overkills walking dead και έχει παραπάνω βαθμολογίες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι γιατί το TWD είναι τουλάχιστον fun με φίλους και εννοείτε ότι αυτό που λες μπορεί να ισχύει μέχρι ένα βαθμό αλλα μέχρι εκεί. Δεν νομίζω να υπάρχει world wide conspiracy να boycott την Beth. :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ναι γιατί το TWD είναι τουλάχιστον fun με φίλους και εννοείτε ότι αυτό που λες μπορεί να ισχύει μέχρι ένα βαθμό αλλα μέχρι εκεί. Δεν νομίζω να υπάρχει world wide conspiracy να boycott την Beth. :D

Και το f76 μπορείς να το ευχαριστηθείς (νομίζω φαίνεται το πρόβλημα στο επιχείρημα και για τα 2 game). Δεν έχω φόβους για conspiracy 😂

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/11/2018 στις 4:17 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το game είναι η τελευταία απόπειρα για ένα γρήγορο cash crab πριν πετάξουν την παλαιολιθική μηχανή γραφικών στα σκουπίδια όπου και ανήκει.

Μη βιάζεσαι. Αυτή θα χρησιμοποιήσουν και στο νέο TES.

• Sad 1
Δημοσ.

Ενα ωραιο αναλυτικοτατο review απτο ragequit για τους λογους οπου ο συγκεκριμενος τιτλος εκανε τετοιο χοντρο κλαρινο 

https://ragequit.gr/reviews/item/fallout-76-pc-review/

Ελπιζω να πατωσει εμπορικα οσο δεν παει,δεν νοειται η Bethesda ακομα εν ετη σχεδον 2019 να βγαζει τετοιο πραμα και να ζηταει full price. ΑΑΑ gaming και παπαρια μεντολες

Δημοσ.

πρεπει να καταλαβετε οτι οι εταιρειες δε στοχευουν του 10-20 ανθρωπους που εχουν την ικανοτητα σκεψης και αντιληψης... αλλα τους χιλιαδες υπολοιπους "πορωμενους" που "θα το παρουν γιατι ειναι το φολαουτ" .. τωρα αμα ειναι μαπα, νταξει θα γκρινιαξουν λιγο αλλα θα βγει το επομενο φολαουτ και θα το ξεχασουν

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όπως έχω γράψει και άλλοτε, έχω "ιδεολογικές" διαφορές με τα πρώτου προσώπου/real time RPG, διαφορές που έχουν να κάνουν αρχικά με τις καταβολές μου ως tabletop gamer. Δεν είχαμε υπολογιστές όταν άρχισα να παίζω μάγους, ιππότες και δράκους, και μετά που βγήκαν απέκτησα με κόπους (βλ. άπειρα παρακάλια στον πατέρα μου) έναν Amstrad 464 με κασέτα. Δηλαδή, ένα σύστημα με περιορισμένες δυνατότητες και, μεγαλώνοντας στην επαρχία, με ακόμη πιο περιορισμένη πρόσβαση σε τίτλους. Η Amiga έμεινε μέχρι τέλους άπιαστο όνειρο.

Κυρίως, όμως, οι διαφορές αυτές πηγάζουν από την άποψή μου πως όταν θέλω να υποδυθώ ένα ρόλο, αυτός ο ρόλος πρέπει να είναι ανεξάρτητος από τα αντανακλαστικά μου: αν θέλω να υποδυθώ, λ.χ., έναν gunslinger, αλλά δεν μπορώ να σημαδέψω σε πραγματικό χρόνο με καμία δύναμη, τότε το πρόβλημα είναι του παιχνιδιού και όχι δικό μου. Τα παιχνίδια ρόλων τα γνώρισα ως παιχνίδια σκέψηςσχεδιασμού και υπομονής, όχι σαν πίου-πίου FPS με στοκαρισμένη μια δόση RPG.

Γι' αυτό και δεν τα πήγα ποτέ καλά με τη Bethesda: γιατί, πήρε δύο κλασικούς τίτλους της δεκαετίας του '90, και τους μετέτρεψε σε πίου-πίου πακαπίου. Μάλιστα, επειδή ήδη από τότε το σύστημα ήταν για τα μπάζα, βρέθηκε εκείνο το μισαβέζικο τέχνασμα που "πάγωνες" το χρόνο για να σημαδέψεις. 

Το ότι τα RPG ως συστήματα και προσεγγίσεις ενός κόσμου δεν είναι φτιαγμένα για τον πραγματικό χρόνο το αναγνωρίζουν ακόμη και τίτλοι όπως το Baldur's Gate και ό,τι ακολούθησε, με το "pausable real-time". Ανάθεμα το real-time. Τέλος πάντων.

Ακόμη και το New Vegas, που όλοι λένε πως είναι το καλύτερο της "νέας" γενιάς Fallout, μόνο για την ιστορία το έπαιξα, το υπόλοιπο απλά το ανεχόμουν.

Με το Fallout 76, η Bethesda αφαίρεσε το μοναδικό στοιχείο για το οποίο υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ με τα πίου-πίου τα οποία μας σερβίρει για RPG: την ιστορία. Είναι τόσο γυμνό αυτό το πράγμα που έβγαλε, τόσο κενό περιεχομένου, που δεν υποφέρεται. Αν θέλω να σκοτώνω αμέτρητους εχθρούς έχω πρόχειρα τα Borderlands (που θα γίνονταν επικά turn-based RPG αλλά δυστυχώς πίου-πίου γεννήθηκαν και ως τέτοια τα βλέπω να πεθαίνουν), με πολύ καλύτερο σύστημα σκόπευσης-μάχης και χωρίς να χρειάζεται να είμαι συνέχεια online.

Το καταλαβαίνω πως υπάρχει κοινό που θέλει και τον πραγματικό χρόνο, και το "immersion" του πρώτου προσώπου. Καταλαβαίνω επίσης πως αυτή τη στιγμή παίζουν το Fallout 76 ενήλικες που ήταν αγέννητοι όταν έπαιζα το πρώτο Fallout. Οι καιροί αλλάζουν. Το Fallout 76, όμως, ακόμη και για τα μέτρα της Bethesda, είναι βήμα προς τα πίσω.

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, nipoa είπε

πρεπει να καταλαβετε οτι οι εταιρειες δε στοχευουν του 10-20 ανθρωπους που εχουν την ικανοτητα σκεψης και αντιληψης... αλλα τους χιλιαδες υπολοιπους "πορωμενους" που "θα το παρουν γιατι ειναι το φολαουτ" .. τωρα αμα ειναι μαπα, νταξει θα γκρινιαξουν λιγο αλλα θα βγει το επομενο φολαουτ και θα το ξεχασουν

Βασικά ποντάρουν σε εκατομμύρια και όχι χιλιάδες, αλλα και πάλι δεν έχει σημασία γιατί έχει κραχτεί παγκόσμιος το game από τους πάντες με ελάχιστες εξαιρέσεις. Μέχρι και το google rating που συνήθως είναι πιο χαλαρό σε σχέση με αλλα sites είναι στο 51%.

Η Bethesda αυτή την στιγμή έχει συμβούλιο για να αποφασίσει τι platform έχει απομείνει να κάνει port το Skyrim ξανά ώστε να βγάλει την χασούρα από το 76. :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εκτος απο το γεγονος οτι εφτιαξαν ενα εκτρωμα γεματο bugs και σχεδον unplayable παιχνιδι εφτιαξαν και power armor edition η οποια εχει 200 δολλαρια και αντι για την τσαντα που ειχαν στην φωτογραφια εβαλαν μια πλαστικη της πλακας και τους εχουν κραξει οι παντες,φυσικα μετα απο τοσο κραξιμο εχουν βαλει το εξης μυνημα *Bag is not correct representation of product*

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Εκτος απο το γεγονος οτι εφτιαξαν ενα εκτρωμα γεματο bugs και σχεδον unplayable παιχνιδι εφτιαξαν και power armor edition η οποια εχει 200 δολλαρια και αντι για την τσαντα που ειχαν στην φωτογραφια εβαλαν μια πλαστικη της πλακας και τους εχουν κραξει οι παντες,φυσικα μετα απο τοσο κραξιμο εχουν βαλει το εξης μυνημα *Bag is not correct representation of product*

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...