Προς το περιεχόμενο

Fallout 76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα camps στο fallout 76. όταν φτιάχνω ένα camp στο game και μετά logout και ξανά login για να παίξω δεν υπάρχει το camp και μου γράφει ότι έχει γίνει occupied από άλλο παίχτη. Υπάρχει τρόπος να μην εξαφανίζεται το camp γιατί δεν μπορώ να το φτιάχνω κάθε φορά που κάνω login.

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, theripper7 είπε

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα camps στο fallout 76. όταν φτιάχνω ένα camp στο game και μετά logout και ξανά login για να παίξω δεν υπάρχει το camp και μου γράφει ότι έχει γίνει occupied από άλλο παίχτη. Υπάρχει τρόπος να μην εξαφανίζεται το camp γιατί δεν μπορώ να το φτιάχνω κάθε φορά που κάνω login.

ειναι Camp ή ειναι workshop?

ειναι κλασσικο λαθος πολλων νεων παιχτων αυτο. αν χτισεις workshop camp διπλα σε resources, αυτο ειναι παντα temporary μονο για οσο εισαι online, για να μαζευεις resources. με το που θα βγεις, σβηνει. Και ειναι λογικο γιατι αλλιως θα μαζευαν λιγα ατομα ολα τα resource points του χαρτη.

το permanent camp σου ειναι αλλη υποθεση. το βαζεις σε μια περιοχη και ειναι permanent. κανεις αλλος δε μπορει να χτισει κοντα σου και οταν κανεις log out, σωζεται.

Αλλοι παιχτες μπορουν να του επιτεθουν κ να το καταστρεψουν αλλα οι παλιοι παιχτες δε κανουν τετοια, εχει πολυ καλο community. τωρα λογο σειρας που εχει κ πολυ νεο κοσμο, οκ γινεται λιγο πιο συχνα. Αλλα γιαυτο δε πας να βαλεις camp διπλα σε κεντρικο δρομο που περναει ολη η πλαση. οπως ειναι λογικο, ψαχνεις για ενα πιο προστατευμενο σημειο ;)

Δημοσ.

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Κάποιες φορές όταν κάνω login υπάρχει το camp και άλλες όχι. π.χ. τώρα που μπήκα μου εμφανίζει το μήνυμα στον χάρτη: This camp is currently active, but blocked due to colliding with another player's camp at this location και στην θέση του camp που είχα φτιάξει έχει φτιάξει ένας άλλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, theripper7 said:

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Κάποιες φορές όταν κάνω login υπάρχει το camp και άλλες όχι. π.χ. τώρα που μπήκα μου εμφανίζει το μήνυμα στον χάρτη: This camp is currently active, but blocked due to colliding with another player's camp at this location και στην θέση του camp που είχα φτιάξει έχει φτιάξει ένας άλλος.

Είναι πάρα πολύ απλό φίλε Wanderer.

Επειδή ο χάρτης φιλοξενεί και άλλους παίχτες, κάθε φορά που μπαίνεις στο παιχνίδι, υπάρχει μεγάλη περίπτωση, την ώρα που μπαίνεις εσύ, ήδη να υπάρχει άλλος παίχτης ενεργός, με την κατασκήνωση του στο ίδιο ή περίπου στο ίδιο σημείο με εσένα. Όπως καταλαβαίνεις, ούτε να "κλείσει" την κατασκήνωση του άλλου παίχτη γίνεται, ούτε να προσθέσει την δικιά σου πάνω από του άλλου.

Τι μπορείς να κάνεις όμως: Έχει δωρεάν δύο camp slots. Το ένα είναι το αγαπημένο σου. Το δεύτερο όμως πρέπει να είναι το back-up plan , σε περίπτωση που είναι κατειλημμένο το πρώτο. Οπότε σε περίπτωση που είναι κατειλημμένο το πρώτο, με το που σου εμφανίζει το μήνυμα, έχεις (2) επιλογές. Είτε βγαίνεις από τον κόσμο και ξαναμπαίνεις, ελπίζοντας ο νέος κόσμος να μην έχει παίχτη που σου έχει καταλάβει την θέση, είτε ενεργοποιείς το δεύτερο σλότ. Συνεπάγεται ότι θα πρέπει να κάτσεις και να δημιουργήσεις δύο κατασκηνώσεις.

Προσπάθησε να μην φτιάχνεις camps σε πολυσύχναστα σημεία: όλοι αυτό κάνουν και τρώνε πακέτο.

Εδώ μαζευόμαστε - κυρίως τα απογεύματα - λίγα παιδιά και παίζουμε:

https://discord.gg/vwXVr3ET

Επεξ/σία από seithan
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

"Fallout 76 has come a long way since its rocky launch. The continuous updates and expansions have truly transformed the game. Appalachia is now teeming with life, events, and lore, making it a genuinely engaging experience for fans of the series. Whether you're into exploring, building, or battling mutated creatures, there's something for everyone. Kudos to Bethesda for listening to the community and making this a game worth revisiting!"

https://celebleatherjackets.com/fallout-new-vegas-coat

fallout-new-vegas-veteran-ranger-costume--910x1155.jpg.6a8b2f65d20d5f8af16d2914420a6559.jpgt

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...