seithan Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Παίζω αυτόν τον καιρό το παιχνίδι, όποιος θέλει για group/βοήθεια, PM για UserID. 🤘 1
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Παίζει κάποιος; Έβαλα ξανά και να δω το the pitt αλλά μάλλον είμαι μικρό level για να κάνω το εγχείρημα 😛 είμαι 7!
seithan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, xtrmsnpr said: Παίζει κάποιος; Έβαλα ξανά και να δω το the pitt αλλά μάλλον είμαι μικρό level για να κάνω το εγχείρημα 😛 είμαι 7! +1 The Saw is the Law! https://discord.gg/psUE2uDK Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από seithan 1
seithan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 9 hours ago, xtrmsnpr said: είμαι 7! Να τα χιλιάσεις παλικάρι μου! 😄
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δεν με κράτησε, συν τα άπειρα προβλήματα που χει. Ίσως πάλι στο μέλλον να το ξαναβάλω.
seithan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, xtrmsnpr said: Δεν με κράτησε, συν τα άπειρα προβλήματα που χει. Ίσως πάλι στο μέλλον να το ξαναβάλω. Δεν θα έχει αλλάξει τίποτα. Το παιχνίδι το αγαπάς με τα κουσούρια του. Πάντως οταν ξαναμπείς θα χαρώ να ξαναπαίξουμε παρεα! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από seithan 1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, seithan είπε Δεν θα έχει αλλάξει τίποτα. Το παιχνίδι το αγαπάς με τα κουσούρια του. Πάντως οταν ξαναμπείς θα χαρώ να ξαναπαίξουμε παρεα! Ναι φίλε, ωραιά παρέα ήσασταν. ή θα μπαίνω για παρέα xD 1
seithan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 8 minutes ago, xtrmsnpr said: Ναι φίλε, ωραιά παρέα ήσασταν. ή θα μπαίνω για παρέα xD ένα αποχαιρετιστήριο δώρο: 😅
Tambas91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Παίδες το παιχνίδι έχει καθόλου single story ? Και αν ναι αξίζει σε σχέση με τα παλιά ;
mike299 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Παίδες το παιχνίδι έχει καθόλου single story ? Και αν ναι αξίζει σε σχέση με τα παλιά ; Θα σου απαντούσα ότι ούτε NPC δεν έχει, αλλά νομίζω ότι έβαλαν σε κάποια φάση. Μπορείς να το παίξεις single player αλλά δεν είναι φτιαγμένο για αυτό το σκοπό. Η ιστορία του πχ είναι τελείως αδιάφορη. Το παιχνίδι αξίζει εάν είστε παρέα και ακόμα καλύτερα σε private server (Έχω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο χρόνια, οπότε μια επιφύλαξη μήπως οι πληροφορίες είναι outdated.) 1
Tambas91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, mike299 είπε Θα σου απαντούσα ότι ούτε NPC δεν έχει, αλλά νομίζω ότι έβαλαν σε κάποια φάση. Μπορείς να το παίξεις single player αλλά δεν είναι φτιαγμένο για αυτό το σκοπό. Η ιστορία του πχ είναι τελείως αδιάφορη. Το παιχνίδι αξίζει εάν είστε παρέα και ακόμα καλύτερα σε private server (Έχω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο χρόνια, οπότε μια επιφύλαξη μήπως οι πληροφορίες είναι outdated.) ok κακό αυτό αλλα σαν κόσμος τουλάχιστον λέει τίποτα? πολλές φορες καθόμουν και έψαχνα με τις ώρες τα κτήρια σπηλιές και τέτοια
Skywalker333 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Ο τιτλος δεν εχει πλεον καμια σχεση με το αδειο ξεπλυμα που ηταν στο launch. πλέον όλος ο κόσμος του εχει NPCs κανονικοτατα, με κανονικα quest και ιστορια. Ο κοσμος εχει ενδιαφερον όσο ειχαν κ τα προηγούμενα, δε νομιζω να δεις κατι λιγοτερο ή περισσότερο εδω, απλα το σκηνικο εδω ειναι κυριως πανω σε βουνα. Απο εκει και περα, ειναι πολυ κοντινότερο στην "παιδικη χαρα" του F4 με βασεις, τεραστιο χαρτη και πιο ελευθερια και μπαμ μπουμ, αποτι στο πιο μαζεμενο F3 ή New Vegas που εδιναν μεγαλυτερη βαρύτητα στις ιστοριες. Αλλα οι βασεις του παραμένουν από ένα παιχνιδι που σχεδιάστηκε με βαση το co-op/multiplayer. δλδ θα πεσεις σε περισσότερα "Kill 5 XXX", "bring 5 XXX" quests. Και οπως ολα τα bugthesda games, παραμενει καπως clunky ακομα κ μετα απο τοσο καιρο. για εμενα, αν σε καποιον του αρεσε η στροφη της σειρας στο πιο action/ λουνα παρκ του F4, πλεον το F76 εχει να του δωσει ωραιες στιγμες παρομοιου τύπου. Αυτοι που προτιμουν F3, καπως λιγοτερο. Και αυτοι που θελουν τα πιο ορθοδοξα F1, F2 & New Vegas, μαλλον θα το αποφύγουν 4
Tambas91 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Το τσίμπησα 7 ευρώ λάτρης της σειράς fallout δε γινόταν να μη το δοκιμάσω 1
Zus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2024 Στις 16/3/2023 στις 10:58 ΠΜ, Tambas91 είπε Το τσίμπησα 7 ευρώ λάτρης της σειράς fallout δε γινόταν να μη το δοκιμάσω Και γιατί ένα χρόνο μετά στο steam sale έχει 9,99€ Τί σκατά, βενζίνη είναι και πάει με το Μπρέντ; Anyway, επειδή είδα trailer της σειράς, έλεγα να ασχοληθώ με κάποιο. Τί αγοράζω; Fallout 4 ή Fallout 76;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα